- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Nos felraktam ezt a legujabb RC-t vagy beta-t vagy mi a neve
Azért írom így mert a forumon ahonnan letöltöttem a kétfajta verziót ott RC-nek írják viszont a telepítöben meg BETA -test nek..Szóval azért JÓ lenne eldönteni, hogy MI is ez tuladonképpen...
Kétfajta telepítöje van vagy is 3 ugyanis van egy ONLINE telepítö ami mindent a netröl húz leés ezzel azért van egy kis problémám..Ha már ONLINE tölt le mindent még a VÍRUSADATBÁZIST is akkor...Miért nem lehet a napra kész vírusadatbázist lehúzni ???? Ez nekem nagyon furcsa...Most raktam fel 8 órakor ujraindult és mikor megnéztem a kezdölapot azt írta, hogy a vírusadatbázis nem naprakész..Ez számomra fura..Aztán rámentem, hogy frissítés és tényleg húzott le még adatokat..Na mindegyEgy hatalmas GRATULA a Fórdításért nálam megszünt az afura ANTIVÍRUS felirat és elsö ránézésre minden tökéletesen rendben van nagyon profi és sok meló van benne az látszik..
Gratula mégegyszer a fordításért--
Javasolnám mindenkinek az ONLINE telepítést nagyon baba.
Nekem nagyon tetszik...TIME Machine fordítást honnan lehet beszerezni ??? Ugyanis opcionálisan a következöket lehet feltenni
Antivirus
Tüzfal
Time Machine
Hop Surf Toolbar
Live PC SupportLehet tudni hogy a mostani CIS be mely funkciók azok amik még nem müködnek ?????
Nekem az antivirus frissités furcsaság ellenére ez így a telepítö nagyon jó ötletnek tünik..
A Tálcaikon probléma sajna még mindig FENNÁL a WIN7 rendszeremen..Nem mindig Jön be rendszer indításkor..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Path of Exile 2 early access kulcs
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest