Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #1753 üzenetére
Hali!
Szomorúan hallom, hogy ez nem a nyelvi fájlokban van. Más
Letöltöttem az utolsó nyelvi csomagot, azonban még sok helyesírási hiba van benne, amik kitudja melyik részén vannak kiírva/jelennek meg. Én helyesírás ellenőrzőt küldtem rá és talál rendesen. Szóval azt tudnám neked javasolni,(és ez tényleg csak egy javaslat, nem akarom megmondani mit-hogy csinálj), szóval ez a módszer elég hatékony, már ha használsz Excel-t.[link]
Törölj minden oszlopot, csak azokat az oszlopokat hagyd meg, amiben magyar nyelv szerepel ill az id oszlopot, mert ez alapján jól követhető, hogy hol talál helyesírási hibát az Excel, és így párhuzamosan tudod egyből azt az eredeti fájlban javítani.Remélem hasznos/használható tippet adtam és nem lesz még bonyolultabb az "életed" ezzel...
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest