- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #1753 üzenetére
Hali!
Szomorúan hallom, hogy ez nem a nyelvi fájlokban van. Más
Letöltöttem az utolsó nyelvi csomagot, azonban még sok helyesírási hiba van benne, amik kitudja melyik részén vannak kiírva/jelennek meg. Én helyesírás ellenőrzőt küldtem rá és talál rendesen. Szóval azt tudnám neked javasolni,(és ez tényleg csak egy javaslat, nem akarom megmondani mit-hogy csinálj), szóval ez a módszer elég hatékony, már ha használsz Excel-t.[link]
Törölj minden oszlopot, csak azokat az oszlopokat hagyd meg, amiben magyar nyelv szerepel ill az id oszlopot, mert ez alapján jól követhető, hogy hol talál helyesírási hibát az Excel, és így párhuzamosan tudod egyből azt az eredeti fájlban javítani.Remélem hasznos/használható tippet adtam és nem lesz még bonyolultabb az "életed" ezzel...
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OpenMediaVault
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest