Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Dévacsen #11155 üzenetére
Kipróbáltam egy olyat hogy sandboxban tartva a böngészőt,kikapcsoltam az ublockot,kiléptem,az elszigetelőben látszólag végbe ment a törlés,lenullázódott,visszaléptem és nem volt ott az ublock,tehát megtartott beállítást,változtatást az elszigetelő annak ellenére hogy azt mutatta törlődött minden,nem állt helyre az eredeti állapot,tehát van létjogosultsága annak hogy látszólag üres,és rátörlök,mert bizonyos változtatások csak akkor tűnnek el teljesen,mondjuk ez nem magyarázza meg hogy nálam miért nem marad a tartalom benne ha kilépek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest