Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
hát jah... nekem úgy kezdődött, hogy néha néha rágyújtottam... aztán beittam, vettem egy doboz arany marlbit... ideges is voltam akkor elég gyakran egyik ex miatti szakítás végett (én voltam a f@sz, mert nagyon elbasztam az egészet egy másik nő miatt...) és megmaradt a cigi... rájártam és elfogyott pár nap alatt... (ha ideges voltam, rágyújtottam és kicsit nyugtatott...) aztán vettem mégegy dobozzal pár nap múlva... az még gyorsabban elment... párszor ez megismétlődött... aztán jött olyan pont, hogy gondolkoztam a boltban, hogy van x forintom, abból vegyek valami komolyabb kaját... vagy olcsóbb kaját, amitől még épp jóllakok meg mellé cigit... aztán: "ááá, veszek 1doboz cigit és ez lesz az utolsó... nem akarok rászokni..."
a következményeket mindenki kitalálhatja...#361: meg lehet úgy is... volt, h -10 fokban, szélben tekertem, de hát csak egyszerűbb fedett helyen
puszta kézzel csináltam mindig... volt h én láttam el az egész "csapatot" cigivel... ha összeültünk inni 3-4en, akkor 1óra alatt simán elnyomtunk egy doboz cigit... de ha én csavartam, akkor nem volt ilyen
minimum 2-3 napig elég volt akkor is egy csomag piros tilbury, amikor 2 éjszakába menő beszélgetésre-sörözésre összejöttünk és "láncdohányoztunk"
sokkal olcsóbb és finomabb volt, mint akármelyik márkás dohány... nem cigizek aktívan, csak nagyon ritkán... nem akarok igazából visszaszokni, de pár hetente jól esik néhány szál... gyomorbántalmakra nekem a nikotin a legjobb gyógyszer 
abban is egyetértek, hogy a "gyári" cigik mindenféle sz@rral vannak megnyomva... és a light-ok még károsabbak, mint az erősebbek, mert azok annyi vegyszert kapnak, hogy az hihetetlen... meg mellékesen ha jól tudom addiktív anyagokkal is megnyomják a dobozos cigiket, hogy gyorsabban rászokjon az ember...
volt egy ismerősöm, aki leszokott már előttem a cigiről, de ha a kocsmában összefutottunk, mindig megkért, hogy csavarjak már neki egyet, mert imádja az ízét és a bolti cigik minőségileg a közelében sincsenek
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a következményeket mindenki kitalálhatja...
puszta kézzel csináltam mindig... volt h én láttam el az egész "csapatot" cigivel... ha összeültünk inni 3-4en, akkor 1óra alatt simán elnyomtunk egy doboz cigit... de ha én csavartam, akkor nem volt ilyen
minimum 2-3 napig elég volt akkor is egy csomag piros tilbury, amikor 2 éjszakába menő beszélgetésre-sörözésre összejöttünk és "láncdohányoztunk"