Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Újpesten is KO.
Jópofa, mert keresem a topikot és mikor látom a listában hogy az utolsó hozzászólás 10-30 percen belül volt, akkor már tudom is, hogy másnak se megy.
-
tPedro_
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Egyszer már futottam velük egy kört, amikor is belépésnél azt írta ki, hogy nincs ilyen felhasználó regisztrálva, regisztrációnál meg azt, hogy ilyen már van regisztrálva.
Akkor törölniük kellett a profilomat, hogy újra tudjak regisztrálni.Ezek után kiváncsi leszek, hogy most hol akad el a történet.
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
A https://service.upc.hu/my_upc/ oldalon simán be tudok lépni felhasználónév/jelszó párossal.
A https://onlineugyfelszolgalat.upc.hu/myupc/login/login.xhtml oldalon viszont ügyfélszám és anyja neve kell, itt sehogy sem sikerül.
Másnál működik?Üdv.
-
tPedro_
őstag
Nekem is elég gyengusz a sebesség, a szokásos kb harmada, de pl. a videokártya drivert, ami kicsit nagyobb file 2MB/sec sebességgel szedte le.
Viszont a fájlcserélők sebessége gyakorlatilag nulla, pedig több oldalt is próbáltam. Más is tapasztal ilyet?
-
tPedro_
őstag
Ja jó, akkor nem nálam van a hiba. Mondjuk eddig csak 2 oldallal találkoztam, ami nem jött be, mindkettő fájlcserélő. Már azt hittem mehetek szolgáltatót váltani.

(A UPC FB oldalán meg jót lehet röhögni a kommenteken.
) -
tPedro_
őstag
Van itt meg rajtam kivul valaki, aki nem kapta meg az uj modemet az 50es nethez?
-
tPedro_
őstag
Remélem rólam sem feledkeznek meg modem ügyben, még nem jött az sms.

-
-
tPedro_
őstag
Pont most terveztem, hogy beszelek a UPC-vel, mert soknak talaltam a netert fizetett osszeget, legalabbis az uj arakhoz kepest.
Erre tegnap jon a level, hogy mivel regi elofizetok vagyunk, ezert valtozatlan aron a Fiber 30-rol atraknak az 50-re. (Persze lehet hogy az elejen az csak rizsa volt, bar teny hogy sok-sok eve UPC-sek vagyunk.)
Mindenesetre most van nagy orom, bodotta'.
-
tPedro_
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ma reggel volt megint egy leállás, azóta semmi.
Közben észrevettem, hogy nem csak a net szakad meg, de a telefonvonal is. -
tPedro_
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Oké, köszi még egyszer.
Ja és még az is eszembe jutott, ha nem sikerül rájönnöm a megoldásra,
hogy a 30as netemet átrakatom 50-esre, amihez már új modem is kell ha jól tudom.
aztán megnézni azzal is szórakozik-e. -
tPedro_
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Rendben, köszi a segítséget.
Azért furcsa mert tényleg így használom évek óta és ez a hiba sosem jött elő.
Leszámítva a már leírt változástatásokat nem történt semmi.A log alapján meg tudnád mondani, hogy mi okozta a legutóbbi újraindulást?
Nekem sajnos nem mond semmit. Csak azt látom hogy error meg critical.
Az új lakóhelyen sajnos nincs UPC, így ha a lakás eladásra kerül az előfizetés szerintem le lesz mondva. Aztán lehet, hogy nem az egész család költözik és akkor megtartjuk.

-
tPedro_
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
2 kettes és 1 hármas csatlakozó van:
ami legelőször osztja ketté a kábelezést:
PCT-1000 2W
2 way splitter
5-1000MHz
120dB RFI
mindkét kimenete -3,5dBhármas:
PCT-NGN-3S
3 way splitter
5-1000MHz
120dB RFI
egyik kimenet -3,5dB, ez a chello modem
a másik kettő -7,2dB, ezeken van a TV és a tuner kártya, plusz mindkettőhöz van kötve egy szűrőA másik kettes csatlakozóhoz nem tudok hozzáférni, szekrény mögött van.
Kilazulva semmi nem volt.Napközben nem voltam itthon és gép se ment, a modem se fagyott ki.
Tegnap a gépet használva, routerrel és anélkül is kifagyott a modem.Nem tudom van-e jelentőssége, de így hirtelen az utorrentre gyanakszom.
(ezek kívül amit változtattam az pár új win7 frissítés és a Virtualbox progi telepítése ami felrakott valami hálózati plug-in-t is, ami az eszközkezelőben is megjelent:
VirtualBox Host-Only Ethernet Adapter.
A Virtualbox program nem futott a kifagyásokkor. -
tPedro_
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Szia!
Csináltam 2 képet, egyiket a signal, másikat a log oldalról.
A log oldalon egy előző újraindulás szerepel, de a link ledes kifagyások nem szerepelnek a logban. Gondoltam ettől függetlenül fontos lehet.Itt egy ákombákom kép a kábelezésről:
[link]Sajnos az osztókról nem tudtam hirtelen képet csinálni, költözés előtt állunk és áll a bál.
Évekkel ezelőtt lett így kiépítve és leszámítva jónéhány random újraindulást tavasszal, nem volt más gondom egészen tegnapig.
Még tovább tesztelgetem másik géppel, routerrel és enélkül, hátha rájövök mi okozza.
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Tegnap este kezdett el szórakozni a modemem (EPC2203).
Egyszer csak kialszik a Link led és megszűnik a netkapcsolat.
Próbáltam várni, de semmi.
Újraindítás után tökéletesen működik, de egy kis idő után ismét "kifagy."Legutóbb 2x úgy szakadt meg hogy a Link led folyamatosan égett.
Ekkor is csak a modem újraindítás segített.Valakinek valami ötlet, hogy mitől lehet ez?
Előre is köszi.
-
tPedro_
őstag
válasz
Bélabácsi
üzenetére
Hali!
Nálam ugyanez a jelenség. Cable led nem világít, Send led pedig villog.
Változó időközönként a modem újraindult. Újraindulás után kb 10-30percig a cable és a send led is ég és csak később alszik ki/kezd el villogni.
Volt, hogy napi 2x és volt, hogy csak 1x indult újra. A upc-nél azt mondták, hogy próbáljam meg router nélkül és a vicc az, hogy mióta kiiktattam a routert, valóban nem szakadt meg. Remélem csak véletlen egybeesés.

Csak tudnám mi köze egymáshoz a kettőnek. :S
smtp: nálam sincs név/jelszó, tökéletesen működik windows live mail és thunderbird alatt is.
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Másnak is vannak problémái a torrentről való le/feltöltéssel?
Nekem egészen a mai napig nem volt, de ma ~40KB/s fel és ~20KB/s le a sebességem.
A torrentet leszámítva nincs problémám a sebességgel.Plusz az utóbbi napokban volt 1-2 szakadás kb 9 és éjfél között.
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Linux kezdőknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)