Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
válasz
Merula Alba #1040 üzenetére
Szerettem az Ubuntut, de itt az update fenomenális. Utáltam a 6 hónaponkénti telepítést. A programok telepítése is sokkal jobb.
Nem egy előre fordított progit rak fel hanem ott frissiben lefordítja a masinádra. Nagyon sok jó ötlet van benne. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Merula Alba #1040 üzenetére
Itt nézd meg a programjaidat amiket használsz, kb. mindegyiknek van sok alternatívája: http://www.linuxalt.com/
Még nem fordult elő, hogy fizetős programhoz kellett volna nyúlnom, de vannak fizetős progik Linuxra is bár a döntő többség nem az.
Az átjárás meg elég jó, ami az egyiken működik, az valszeg a többin is. Azt tudom mondani, hogy próbáld ki virtuális gépen, vagy kiírva az iso-t egy pendrivera a win32diskimagerrel live módban. Plusz még azt, hogy olvass bele a kezdő linuxos topic téma összefoglalójába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest