- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Helló mindenkinek!
Információt gyűjtök. Windows 7-et használok. Pár hónap múlva új gépet rakok össze. A következő gépemet inkább Linux alapokon szeretném használni. Az eddig átnyálazott infó, videóhalmaz meghozta bennem a kedvet a Chakra telepítéséhez. A Linux mint olyan, elég homályos terület nekem, de mindenképpen szeretnék váltani! Sok mindenre használnám, pl.:
-Weblapot tervezni.
-Videót felvenni, megvágni, szerkeszteni.
-Zenét szerkeszteni (MIDI alapokon persze).
-Játszani Online. Nahh itt találtam hideget meleget.
A Chakra mennyiben alkalmas ezekre a feladatokra? Van megfelelő program, támogatás ezekre a feladatokra? Elvileg rengeteg Linux-os programot találtam. Azért csak "elvileg", mert nem tudom hogy mekkora az egyes Disztribúciók között az "átjárás". Mennyi az esélye hogy ami itt működik, az máshol is fog? Ha esetleg váltani szeretnék. Vannak fizetős programok is, azok mennyivel jobbak? Jobb a support?
Nézzétek el a tudatlanságomat, szinte 0-ról indulok. Csomó minden teljesen idegen a Win "kényelméhez" képest. Tanítsatok please!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest