Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Ez a 10 éves támogatás, meg 10 évig nem nyúlok hozzá téma lázálom, meg marketing. Még ha jönnek is 10 évig frissítések, akkor is koros lesz az a rendszer, régi verziójúak lesznek rá a programok, az új kernelek és újabb programok meg már 10 vagy akár csak 5 év múlva is űrtechnika lesznek a mostanihoz képest. Pláne Linuxnál, ami az egyik legdinamikusabban fejlődő valami.
Maximum egyfeladatos szerveren tudom elképzelni, hogy beröffentik, az igényeket lefedi, és 10 évig elpöfög, minimális frissítés mellett, 0 újratelepítés mellett, és nem érdekes, hogy az újabb verzió esetleg gyorsabb lenne, meg egy csomó új dolgot tudna. Asztali, irodai, otthoni környezetben még az 5-7 éves hozzá nem nyúlás is felejtős terv, mert egy linuxhoz jó 2-3 évente minimum hozzá kell nyúlni valamiért, és érdemes is. Ez alól a rollingos disztrók kivételek, de még ott sem garantált, hogy egy frissítés vagy kavarás miatt nem kell újratenni a rendszert 5, 10 évig, és ha már újra kell tenni, akkor érdemes az újabbat, és nem a régit visszatenni.
-
Vladi
nagyúr
Kevés szoftver van, ezért kell pár plusz tároló. Mi hiányzik?
Mondjuk nekem eddig jól fordultak a dolgok, úgyhogy max telepítünk forrásból.
Én is úgy tervezem, hogy sokáig megy majd különösebb karbantartás nélkül. Frissítések nyilván, de ez azért nem szokta összeborulni magát a frissítéstől.(#29) body007
Normális.
engem is megszivatott a telepítő, minimalt választottam és tényleg. De lehet a dvd-ről guival is telepíteni. Viszont csak kde4 és gnome3 van alapból. Az epel tárolóban van xfce és mate is. Én matéval tolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

engem is megszivatott a telepítő, minimalt választottam és tényleg. De lehet a dvd-ről guival is telepíteni. Viszont csak kde4 és gnome3 van alapból. Az epel tárolóban van xfce és mate is. Én matéval tolom.