- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is akartam feltenni újabb kernelt, csak benne volt a plus repóban és befrissült.
Jó láma vagyok.
Most ott tartok, hogy kb. minden műxik, ami eddig nem ment, de még nincsenek fent a következők:
1.) Blender 2.7x - repóban 2.68 van, ami elég régi, ennél újabbat szeretnék.
Itt vajon gáz az, hogy ha sima install nélküli standalone verziót használok? Az ugye nem tud elrontani semmit, csak nekem kell folyton keresnek az új verziót, nem?2.) AMD APP SDK, AMDGPU-PRO driver, CodeXL - Ezek tudtommal csak az AMD oldaláról szerezhetőek be, nem okoztak gondot eddig sem.
3.) Eclipse - itt jó lenne minél újabb, úgyhogy itt kellene találnom egy jó repót, vagy valami módot arra, hogy frissüljön is.
4.) Netbeans - nem olyan fontos, de ez is csak netről telepíthető tudtommal. Csak akkor teszem fel, ha nem okoz gondot.
5.) Android Studio - mostanában nem fog kelleni, de később szükségem lesz rá. Sosem próbáltam még CentOS-en, munkában windows-on használom.
Esténként lesz időm foglalkozni a rendszerrel. Ma az AMD-s cuccokat akarom feltenni, és meg akarom keresni a megoldást az Eclipse telepítésre. A többi ráér.
Egyébként köszi szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest