Hirdetés
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Kedves Vladi!
Sejtetem,hogy te fogsz jelentkezni
már amúgy futottam egy kört a fedora topikban de ott beletört a bicska.De ott még csak 32-bites létezett de azóta a cisco kiadott 64-bit linux verziót és ezt akartam felrakni centos 7 64-bit linuxra.Azért erre mert a SuliX 8 erre épül.Hogy hogyan telepítettem nem linux guru módon
innen letöltöttem és kitömörítettem a utána beléptem a kitömörített mappába majd kiadtam ./install parancsot pár y és szóköz lenyomása után fel is települt az opt mappába és ott pt mappába beléptem majd kiadta terminálba packettracer látszólag elindul de mégsem.Hát ennyit tudtam csinálni nagyon szépen megköszönöm ha megnéznéd mi a gond.Üdv: qwertly
Új hozzászólás Aktív témák
- Plazma TV topic
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már amúgy futottam egy kört a fedora topikban de ott beletört a bicska.De ott még csak 32-bites létezett de azóta a cisco kiadott 64-bit linux verziót és ezt akartam felrakni centos 7 64-bit linuxra.Azért erre mert a