Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Kedves Vladi!
Sejtetem,hogy te fogsz jelentkezni
már amúgy futottam egy kört a fedora topikban de ott beletört a bicska.De ott még csak 32-bites létezett de azóta a cisco kiadott 64-bit linux verziót és ezt akartam felrakni centos 7 64-bit linuxra.Azért erre mert a SuliX 8 erre épül.Hogy hogyan telepítettem nem linux guru módon
innen letöltöttem és kitömörítettem a utána beléptem a kitömörített mappába majd kiadtam ./install parancsot pár y és szóköz lenyomása után fel is települt az opt mappába és ott pt mappába beléptem majd kiadta terminálba packettracer látszólag elindul de mégsem.Hát ennyit tudtam csinálni nagyon szépen megköszönöm ha megnéznéd mi a gond.Üdv: qwertly
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

már amúgy futottam egy kört a fedora topikban de ott beletört a bicska.De ott még csak 32-bites létezett de azóta a cisco kiadott 64-bit linux verziót és ezt akartam felrakni centos 7 64-bit linuxra.Azért erre mert a