Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz Vladi #539 üzenetére

Ja, otthon nem volt, itt az irodámban meg van még pár száz, amit tuti nem fogok elhasználni.

Vittem haza 10 db-t, de talán nem fog kelleni, sőt az usb kulcsra is kiirtam az iso-t, most rufussal, mert se yumi, se xboot, se unetbootin nem csinált jó usb telepitőt.
    Ez a rufusos jó lett.

A telepités viszont igy is fájdalom lassú volt, a progress igy se ment, csak most már tudtam, hogy időnként rákattintok a jelszó megadásra, majd ok, és akkor látom az aktuális állapotot.

Egyelőre a skype-n és wine-n kivül mindent felraktam, most még minden jónak néz ki. (már amennyire ez a gyerekcipőben járó "játék" /enterprise linux-nak most épp nem nevezném/ jó lehet. :D )
    Még a boot folyamán ad valami hiba üzenetet, hogy sok a paraméter, ami nem jó, ignorálja. Ez a múltkor még nem volt. (majd kideritem mi ez, mert idegesiteni idegesit)
    Most a nux telepitése előtt tiltottam az elrepo-t, igy a vlc nem kérte az ATI drivert. :D

Remélem nem sokára lesznek még frissitések, mert ezt még nem merném servernek kirakni.
    Elég fura ez a software market, főleg, hogy nekem nem kér jelszót, onnan bármit feltelepit..

Most egyelőre még azt mondanám, hogy a skype cseszett ki velem, az tett fel valamit, ami lerohasztotta a gépet. Pár nap használat és kiderül. (a 16 éves fiam meg jót röhög rajtam, mert amennyi energiát most beletoltam, hogy legyen egy nem windowsos notebookom is, azalatt 17x rakhattam volna fel csukott szemmel a win7-t az összes frissitésével együtt.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés