- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Ja, otthon nem volt, itt az irodámban meg van még pár száz, amit tuti nem fogok elhasználni.
Vittem haza 10 db-t, de talán nem fog kelleni, sőt az usb kulcsra is kiirtam az iso-t, most rufussal, mert se yumi, se xboot, se unetbootin nem csinált jó usb telepitőt.
Ez a rufusos jó lett.A telepités viszont igy is fájdalom lassú volt, a progress igy se ment, csak most már tudtam, hogy időnként rákattintok a jelszó megadásra, majd ok, és akkor látom az aktuális állapotot.
Egyelőre a skype-n és wine-n kivül mindent felraktam, most még minden jónak néz ki. (már amennyire ez a gyerekcipőben járó "játék" /enterprise linux-nak most épp nem nevezném/ jó lehet.
)
Még a boot folyamán ad valami hiba üzenetet, hogy sok a paraméter, ami nem jó, ignorálja. Ez a múltkor még nem volt. (majd kideritem mi ez, mert idegesiteni idegesit)
Most a nux telepitése előtt tiltottam az elrepo-t, igy a vlc nem kérte az ATI drivert.Remélem nem sokára lesznek még frissitések, mert ezt még nem merném servernek kirakni.
Elég fura ez a software market, főleg, hogy nekem nem kér jelszót, onnan bármit feltelepit..Most egyelőre még azt mondanám, hogy a skype cseszett ki velem, az tett fel valamit, ami lerohasztotta a gépet. Pár nap használat és kiderül. (a 16 éves fiam meg jót röhög rajtam, mert amennyi energiát most beletoltam, hogy legyen egy nem windowsos notebookom is, azalatt 17x rakhattam volna fel csukott szemmel a win7-t az összes frissitésével együtt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest