- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
Igen, agrár kutatással foglalkozom. Elsősorban DNS szekvenálással, ami során rengeteg adat halmozódik fel a számítógépen és azokat kellene rendszereznem és analizálnom ezekkel a programokkal. Eddig ubuntu alapú disztrókat használtam erre a célre. Biolinux és társaik...de elég elavultak lettek mert már nem fejlesztik őket igazán. Az újabb programokat már nem fordítják bele. CentOS, Scientific linuxra mentek mostanság nagyon rá, De nekem még eléggé szoknom kell ezeket a RedHat alapú disztrókat mert más egy kicsit, mint az ubuntu.
Ez a tároló CenOS-el nagyon jó lenne mert pont azok a programok vannak benne amik kellenek, de valami nem stimmel veleMegpróbálok írni a repó készítőjének hátha valamit kiötöl. Jelenleg VirtualBox-ban futtatom a CentOS-t, így egyszerűbben próbálgatom a dolgokat, a 6.6-ot is kipróbálom, hogy felteszem az agr-free repóból a progikat majd utána frissítek. 6.6-os verzió valahonnan letölthető? Ahogy néztem a CentOS honlapját 6.7 van csak fent.
Repo priorities-el nem lehet gond mert beállítottam a linked alapján amit adtál. Működnie kellene elméletileg.
Fordítgatással, vagy manuális installal nem szenvednék...egyszer már megcsináltam ubuntuban még régebben és 1 hetembe tellett mire mindent feltettem függőségekkel együttDe legvégsőbb esetben úgyis az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest