- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
Igen, agrár kutatással foglalkozom. Elsősorban DNS szekvenálással, ami során rengeteg adat halmozódik fel a számítógépen és azokat kellene rendszereznem és analizálnom ezekkel a programokkal. Eddig ubuntu alapú disztrókat használtam erre a célre. Biolinux és társaik...de elég elavultak lettek mert már nem fejlesztik őket igazán. Az újabb programokat már nem fordítják bele. CentOS, Scientific linuxra mentek mostanság nagyon rá, De nekem még eléggé szoknom kell ezeket a RedHat alapú disztrókat mert más egy kicsit, mint az ubuntu.
Ez a tároló CenOS-el nagyon jó lenne mert pont azok a programok vannak benne amik kellenek, de valami nem stimmel veleMegpróbálok írni a repó készítőjének hátha valamit kiötöl. Jelenleg VirtualBox-ban futtatom a CentOS-t, így egyszerűbben próbálgatom a dolgokat, a 6.6-ot is kipróbálom, hogy felteszem az agr-free repóból a progikat majd utána frissítek. 6.6-os verzió valahonnan letölthető? Ahogy néztem a CentOS honlapját 6.7 van csak fent.
Repo priorities-el nem lehet gond mert beállítottam a linked alapján amit adtál. Működnie kellene elméletileg.
Fordítgatással, vagy manuális installal nem szenvednék...egyszer már megcsináltam ubuntuban még régebben és 1 hetembe tellett mire mindent feltettem függőségekkel együttDe legvégsőbb esetben úgyis az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest