Hirdetés
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
najó, de azért gondolkodjunk már egy kicsit. IT szakmai fórumon vagyunk és 2 - azaz kettő - db - azaz darab - fájl átmásolását követően a rendszer .... szar....
Nem annyira tudlak komolyan venni éppen ezért.Vannak hátrányai ez tény. De én például pont azon vagyok, hogy fehéren feketén megmutassam ezeket. Aki jön és érdekli lássa, hogy mire számít. Plusz nem mellékes, hogy már a megoldást is megmutattam. Deszar.

Ha lesz 2-3 tag, akit rajtam kívül komolyan érdekel, akkor folytatom. Ha nem, akkor hagyom elsüllyedni. Megcsinálom magamnak és kész.
Egyébként zárójelben jegyzem meg, hogy gyakorlatilag belaktam a rendszeremet. Nem nagyon van már micsinálnom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem annyira tudlak komolyan venni éppen ezért.