Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Trepee
csendes tag
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem felétek, hátha Ti tudtok segíteni.
Nem vagyok nagy Linuxos, és ezt mindjárt bizonyítom is:Most telepítettem egy CentOS 6.5-öt, szerverre, virtuális környezetben.
A dolog fut szépen, tudom menedzselni a gépet, van hálózat, címet kapok DNS-éktől, net megy.
Jön a feladat, ami egy NAGIOS telepítése, ami miatt az egész CentOS a képbe került.
Minden jó, megy a tervek szerint( letöltés, kicsomagolás, stb.) A hiba akkor kerül elő amikor a ./fullinstall paranccsal elkezdem a tényleges telepítést. Elszüttyög a gép 1 darabig majd kivág ezzel a hibaüzenettel:
"Error: Cannot retrive metalink for repository: epel. Please verify its path and try again"Ezzel egyszerűen nem tudok mit kezdeni, főleg, hogy próbálkoztam már olyannal is, hogy
"epel-release-6-8.noarch.rpm", elvileg olvastam máshol, mint problémámat orvosló megoldás.
De sajnos ennek a telepítésekor is a fent hibaüzenettel idegesít fel a rendszer.Tud valaki segíteni, hogy mit tegyek? Mit telepítsek, vagy mit állítsak át, hogy végre tudjak telepíteni is?
Üdv,
Trepee
Új hozzászólás Aktív témák
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest