- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diego2002
tag
válasz
üzenetére
De ezzel az erővel nem biztos, hogy mindenki netezik annyit (vagy egyáltalán nem), és nem biztos, hogy mindenki talál másik hasonló helyet...
Meg tudom, ezzel nem vagyunk egy véleményen, de ha valaki pl. saját fényképet, vagy videót akar kiírni, annak azért nem árt utána nézni, hogy mit vesz meg, mert én biztos mérges lennék, ha pl. a kiírt képeim egyik pillanatról a másikra eltűnnének a lemezről. Nem árt előre tekinteni. Úgyhogy én akkor is azt mondom, hogy az aki különösebb utánajárás nélkül vett rossz lemezt és sokat, az - ha nem is megérdemli - de mindenképp elgondolkodtató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asztalos klub
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest