Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Diego2002
üzenetére
1. De ő is kifizette az 5000-et, meg egy másik is, meg....
2. Ezzel szemben te most ki kell fizesd, meg más is ki kell fizesse, meg....
Végül is csak az 5000Ft-ot kiadók neve változik, persze az írások alapján a 2. pontban levők vannak többen!
De ettől függetlenül az 1.pontban levők 5000Ftja annyit ér mint a 2.pontban levők 5000Ftja.
És ha 2. pontban levők nem tudják sajnálni az 1.pontban levőket. Akkor én meg nem tudom sajnálni az 2. pontban levőket. Ami persze nem egészen így van, mert megértelek benneteket is. Csak most már nincs mit tenni. -
antikomcsi
veterán
válasz
Diego2002
üzenetére
Ahogy mondod!
Ha elárulná, nekem meg se fordulna a fejemben, hogy feldobjam őket! Ha jók az árak mennék és vásárolnék!
Bizony örülnék, ha találnék egy hasonló helyet, mint ez volt, és ha az övé az akkor szívesen megtudnám a címét! Hátha elküldi e-mailbean, akkor nem kerül ide fel! Bár nemhiszem, hogy aki ide jár, és nem valami beépített tégla megfordulna a fejében a gondolat! Nem sokat vásárolok, talán 3-4 havonta veszek többet, pont azért, hogy ólcsóbban jöjjek ki, de most egy lemezt 50ft-al drágábban tudok beszerezni, az 100db-nál ugye 5.000Ft Sajnos nekem ez nem mindegy! -
törölt tag
válasz
Diego2002
üzenetére
Én nem védekeztem eddig szerintem. Csak elmondtam az álláspontom. Megmondtam, hogy aki szídni akar az nyugodtan tegye. Úgy sem ér el vele semmit. Egyébként én még akkor vettem princot mikor nem volt betiltva és mikor még én néztem az akkori fórumokat több volt vele kapocsolatban a dícséret. De nem vettem annyit, hogy az földhöz vágjon. Csak bosszantó a dolog. Én sem vagyok angyal. Én is írok dvdt és nem csak magamnak. Most én is mástól és némileg drágábban veszem a dvdt, de nem hiszem hogy a 20Ft különbözet gondot okozna bárkinek. Akinek az gondot okoz az meg megérti azoat is akik szívtak a princo miatt.
Az olcsó húsnak híg a leve nem feltétlenül igaz. Most kb. 110Ft a Ridata dvd szerintem marha olcsó és tökéletes minőségű.
Volt akivel beszéltem személyesen erről a dologról és elhangzott egy másik igazság. Aki törvénytelen dolgot csinál számoljon vele, hogy rákúr! Gondolom ezzel ők is számoltak. Én is számolok ezzel nap mint nap. Meg gondolom mindenki aki ezzel foglalkozik.
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Diego2002
üzenetére
Akar a tököm világbékét. Irakról meg csak annyit, hogy nem kell ott rendet tenni senkinek. Faszér kell beleavatkozni más belügyeibe. Odamennek az amcsik hívatlanul aztán csodálkoznak, ha seggbe lövik őket meg görbül lefelé a szájuk széle. Így is úgy is akkor robbantanak a terroristák amikor és ahol akarnak. Ennek pl örülök, hogy a mieink jönnek haza decemberben.
-
törölt tag
válasz
Diego2002
üzenetére
Nem tűnik személyeskedésnek. De elmagyarázom hogy működik a dolog. Mármint a gépem esetében. Már említettem, hogy számtech cégnél dolgzom mint szervizes. Itt utalnék egy előbbi hozzászólásra (nem a tiédre), hogy nem utálom ez a hobbim. Szakmám szerint könyvelő vagyok, na azt utálom. Most vagyok pályakezdő nettó bérem 64e Ft. Úgyhgy elhiheted nekem is számít mennyibe kerül a lemez. A gépet a következő képpen vásároltam és én ezáltal a szerencsésebbek közé sorolnám magam. A bruttó túlórámból fizetem ki részletekeben a cégemnek a nagyker nettót.
Kis számtan márha érdekel. Ez elmagyarázza miért járok jól és jövök ki olcsón és miért éri meg a cégnek.
A cég 100 egységnyi munkabér után 134,5 egységet fizet. Mert van a bruttó munkabéred az 100egység és fizet az államnak tb-t meg munkaadói járulékot asszem ez most 33% és 1,5% bár az utóbbiban már nem vagyok biztos. Namármost a bruttó túlórám=termék ára, amit fizetnének 34,5%-ot azt meg elcseréljük a 25% áfára. Így a cég csak 125 egységet fizet ki ráadásul az áfát vissza igényli. A terméket meg saját használatra veszi és leírja költségként.
Tehát egy 20e+áfás cuccot te 25ötért kapsz én meg ezek alapján úgy 14-15eFt-ért. ezek alapján már nincs is olyan drága gépem ugye? Ja és ezt is nyögöm egész évben. De az embernek kell egy kis szórakozás munka mellett nem?
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Diego2002
üzenetére
Ha olyan ügyes vagy utána tudtál nézni a lemezeknek a fórumban találsz új helyet is. De holanp délelőtt beírom a fórumba a címeket csak, hogy jobb legyen neked.... De, ha beírod a keresőbe pl.: ridata ára:, vagy dvd lemezek ill. ezek variációi találsz egy párat. Csak nem tudom, ha lemezeknek utána tudtál nézni akkor ennek miért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hálózati / IP kamera
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest