Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz adamssss #15149 üzenetére
[link] - ez felmegy rá. Az automatikus detektáló az Intel IGP-je miatt nem engedi leszedni a WHQL drivert. Ennél a HP modellnél nem hivatalos a támogatás, csak akkor, ha az Intel IGP-je letiltott. Amúgy, ha direkt linkkel leszeded, akkor az is felmegy hozzá.
[link] - itt tudod direkten tölteni a mobility WHQL-t. asder00 minden új WHQL-nél belinkeli ezeket.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
norbi0604
aktív tag
Miért nem elérhetők az AMD oldalán a driverek, most raktam újra egy gépet, kellene rá VGA driver, de nem hozza be. (Radeon HD 6XXX Series, 7-X64).
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz norbi0604 #15155 üzenetére
Igen nálam se. Gondolom te is az AMD főoldalán próbáltad a "Find a Driver" fülnél, hiába állítom be amit kér után mikor rákattintok a "View Results"-ra semmi sem történik. Legalább nem nálam van a hiba.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz norbi0604 #15155 üzenetére
Ha a game.amd.com-ról szeded, akkor ott az automatikus telepítő van. Ez az 1.0-s usereknek való. Írtam a legutóbbi hírben, hogy ha ez nem tetszik, akkor van support oldal is. [link] - itt a második oszlop középtájt.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
norbi0604
aktív tag
válasz ///Krisz\\\ #15156 üzenetére
Igen igen. Itt is ez van. De elvileg holnap lesz új driver (10.10), lehet kivárom.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz norbi0604 #15159 üzenetére
Onnan származik a linkem. Egy teljes felsorolás:
Automatically Detect and Install
Download Now
AMD Radeon™ Desktop Video Card Drivers
64 bit Windows Vista/Windows 7
32 bit Windows Vista/Windows 7
32 bit Windows XP
AMD Radeon™ Legacy Video Card Drivers
32 bit Windows XP
32 bit Windows Vista
AMD Mobility Radeon™
32 bit Windows 7/Vista
64 bit Windows 7/VistaSenki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
veterán
Köszi a linkeket. Igazából nem nagyon merem felrakni egyiket sem, ugyanis nagyon sok hp tulaj panaszkodik, hogy ha nem a hivatalos hp drivert rakaa föl akkor elszállt az egész, és restore-olni kellett. Ráadásul ezzel lehet bukom a switchable graphics-ot is...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz adamssss #15162 üzenetére
Pont azért szál el, mert a switchable graphics nem támogatott szolgáltatás gyári driverrel. Csak a PowerXpress 4.0 a támogatott, de ha jól látom az a notebook ezt nem kezeli. Le kell tiltani az Intel IGP-jét és minden klappolni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Tudom iszonyat hülyén fog hangozni, de azt szeretném kérdezni, hogy holnap pontosan mikorra várható a driver? Reggel vagy este? Mi a tapasztalat?
Windowst raknék újra, de akkor nem kezdek bele, ha estére várható csak, mert nem leszek itthon
[ Szerkesztve ]
-
-
Pierre75
senior tag
Battlefield 3 vs 6850 rövid élmény beszámoló:
11.10 beta 1: single-t fagyás nélkül végigvitte, mp-ben fagyogatott.
beta 2: sűrűbben fagyott ki mint a beta 1. Ez már single-ben is lefagyott.
beta 3: ld mint beta 2, 5-10 percen belül csontra fagyott.
Visszatéve a beta 1-t, hozza az 5-10 perce belüli fagyást, de a single hiba nélkül megy.
A hibakód: 4e9d3315
A probléma az EA forum alapján másnál is jelentkezik. -
banánocska
aktív tag
Jelenleg a 11.9 van fent és a Bf3 folyton kidob Appcrash-el. Esetleg melyik a legujabb Driver amivel ezt kilehet küszöbölni? Honnan tölthetem le? Linket kérhetek? Én mindig ugy csinálom hogy letörlöm a drivert és ugy rakom fel az ujabbat. Így jó?
-
Eugene2
csendes tag
Sziasztok,
Blu Ray-t szeretnék rippelni a gépemen kétmagos CPU-val, Radeon 5570 videokártyával, azonban van egy kis problémám.
Több software-nél hirdetik, hogy amennyiben megy/támogatva van a CUDA vagy APP a Radeonoknál, abban az esetben gyorsabban végez a gép a rippeléssel.Namármost telepítettem a napokban a legújabb Catalyst drivert, vele együtt az AMD APP csodát, de valami nem az igazi.
Mihelyst használom az APP-t, a rippelés szárnyakat kap, ellenben az eredmény egy igencsak kockás végeredmény. (Több progit is próbáltam és az eredmény ugyanaz.)Nem tudom, hogy valaki találkozott-e már hasonlóval, de a lehetséges megoldásokat szívesen várom, hogy rendes HD minőség legyen az eredmény.
Előre is köszi!
Ha van egy hasznos linketek hasonló probléma megoldására, azt is megköszönném.
-
veterán
Ezt most nem értem... Én a gyári drivert használom és eddig nekem gond nélkül ment a switch graph...
Azt meg végképp nem tudom felfogni, hogy mit akar jelenteni, hogy tiltsam le az intel igp-jét...
Kb 80%-ban csak azt használom.
A legtöbb user azt meséli, hogy miután feldobják az amd drivereket amit a hp nem hagyott jóvá utána száll el az egész.[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Alister71
nagyúr
válasz banánocska #15170 üzenetére
Elvileg ma fog megjelenni a 11.10-es driver, gondolom délután valamikor már elérhető lesz.
Alister from Hell
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz adamssss #15172 üzenetére
Valszeg keverjük a fogalmakat. A gyári driver az AMD saját drivere. A HP drivere az a gyártói driver.
Ha gyári támogatást akarsz, akkor az IGP tiltása a megoldás, mivel a te notebookod nem támogatja a PowerXpress 4.0-t.
Azért szál el a gép, mert egy csomó HP-s gép nem támogatja a PowerXpress 4.0-t. Ha letiltják az Intel IGP-jét, akkor menni fog. A HP gyártói driverével olyan switchable graphics drivereket csinál, melyek kompatibilisen az Intel drivereivel. Az AMD gyári drivereiből ez a switchable graphics rutin teljes mértékben hiányzik (ezt ugyanis gyártóra kell szabni). Helyette van a PowerXpress 4.0, de azt termék szintjén is támogatni kell. Alapvetően kétféle noti van ebből a szempontból: switchable graphics, vagy PowerXpress 4.0 technológiát támogató termék. Előbbi esetben a gyári driver nem támogatott, mert hiányzik a Muxed rutin, ezért kell letiltani az Intel IGP-jét. Az PowerXpress 4.0 az Muxless rutin, így az támogatott gyári oldalról is. Természetesen egy notebookot nem lehet egyszerre Muxed és Muxless beállításra specifikálni, így a gép gyártójának el kell döntenie, hogy a switchable graphics-t, vagy a PowerXpress 4.0-t támogatja.
Az AMD a Muxless szolgáltatás, vagyis a PowerXpress 4.0 támogatását csak a Fusion platformokban követeli meg.[ Szerkesztve ]
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz adamssss #15180 üzenetére
Igazából már behozta, mert egyre több PowerXpress gép kerül elő. Április óta bemutatott modellek közül egy switchable graphics gépük sincs. Egy gép viszont visszamenőleg nem lehet PowerXpress 4.0-s.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok! Van egy Mobility Radeon HD 4330 videó kártyám, és az a kérédsem, hogy melyik az a Catalyst verzió, amivel a legjobban mennek a játékok, ami a legjobb hozzá! A legújabb Catalyst a 11.9.
A másik, hogy érdemes feltenni a driver mellé a Control Centert (és abból is melyik verziót?), vagy felesleges?
Köszi.
-
gyiku
nagyúr
game.amd-en mar csak vmi driver autodetect van? innentol ezt kell majd futtatni, ha akarok frissiteni? nekem jobban bejott a direkt link.
hüllő
-
Abu85
HÁZIGAZDA
[link] - senki sem tiltja a direkt linket.
Az automatikus detektáló egyébként az AMD-t igazolja. 80%-kal csökkentek a telepítéssel kapcsolatos panaszok egy hónapon belül. Látszik, hogy értelme volt bevezetni, mert így biztos, hogy a jó drivert tölti le a user. Ez nekik is jó, és az AMD-nek is, hogy nem kell kivizsgálni a user errorokat.
Ugyanezt az NV is bevezette, nyilván nem véletlen. Ők is küzdenek a user errortól. Amíg a userek 95%-a nem tudja, hogy milyen winre mi kell, addig ez a megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz szasanyi #15191 üzenetére
Akkor lehet, hogy teljesen lekapcsolják ezt a részét az oldalnak. Az automatikus detektálás mellett nincs is értelme meghagyni. De a lényeg, hogy ott van mellette a második oszlop, onnan minden elérhető továbbra is.
-
szasanyi
félisten
Igen, tegnap végül onnan letöltöttem, és pillanatnyilag nincs gond a BF3-mal, így viszont a Rage nem az igazi. Gondoltam visszanézek fent van-e már az új, végleges (WHQL) driver, de egyrészt a helyzet ugyanaz, másrészt meg benéztem ide és láttam az user error témát, gondoltam rákérdezek. Bár azt nem tudom, hogyan lehetne elvárni az átlagos usertől, hogy ilyen hibákat ne kövessenek el, amikor a vérprofi szakembergárda is elkövet hibákat (Rage, BF3 valamint kisebb nagyobb mértékben az AMD és NV driverek is).
És lehetőleg ne próbáld megvédeni őket, mert azt is el kell fogadni, ha az ember töke tele a magyarázatokkal, hogy a 9-10k ellenében megvásárolt játék miért olyen amilyen ahelyett, hogy olyan lenne mint kellene, és amilyet mindenki várt.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz szasanyi #15194 üzenetére
A Rage esetében az AMD és az NV nem tehet a gondokról. Már mondtam, hogy CPU->VGA rendszerrel gyakorlatilag nem jó a motor. Majd ha minden integrálva lesz egyetlen lapkában, akkor nem jelent óriási terhet a méretes textúrák folyamatos átadása a PCI Express buszon keresztül. Kétségtelen, hogy az integrálás a jövő, de Carmack elszámolta magát. Ő már úgy gondolta, hogy 2011-ben nem lesznek VGA-k. Hát nem így lett.
A BF3 esetében a problémákat az szüli, vagy szülte, hogy a programkód változáson ment keresztül a tervezett buildhez képest. Ezzel minden optimalizálás, amit az AMD és az NV a driverekbe épített nem úgy működik, ahogy kellene. Ez elég gyorsan javítható. Az AMD-nél már van CAP4, míg az NV is jön egy új driverrel novemberben. Szimplán nem kellett volna az utolsó pillanatban módosítani a programkódon, inkább később egy patchel, és akkor most nem lenne probléma. Egyébként a stuttering nem csak a driverektől van. A Hyper-Threading is ilyet okoz a BF3-ban sajnos. Még nem tudni, hogy miért, de kikapcsolt HT-vel nemcsak a sebesség nő, hanem a stuttering is megszűnik. Ide is kell egy patch.
A Rage-et semmiképp sem varrhatjuk a gyártók nyakába. Főleg nem úgy, hogy Sandy Bridge-en, vagy Llano APU-n iszonyat hibátlan, mivel a motor igényeinek fekszik az előbbi két hardver. A BF3 esetében mondhatjuk, hogy hibáztak a gyártók, de látni kell, hogy a programkód nem tervezett változtatására reagálni kell, és ez időbe telik. Utóbbi esetben állandó kérdés, hogy mi a jobb ... a tervezett buildet gyorsan módosítani, ami hibákat jelenthet, vagy várni egy patchig, és akkor a gyártók is tudnak készülni a módosult kódra.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Rákerestem a topicban, de nem találtam semmit, ezért megkérdezem. A Tesselation mire jó?
Mert néztem a neten képeket, de kigúvad a szemem, és akkor sem látok különbséget. -
banánocska
aktív tag
Tölthető már a 11.10?
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz banánocska #15198 üzenetére
Még nem.
Mi ez a nagy érdeklődés a 11.10 iránt? Mintha valami megváltó driver érkezne.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Gery15
addikt
HyperX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs