Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Most fél órát szenvedtem, aztán visszaraktam a 10.10-et. -.-"
Kroni1: Ez olyan mintha egy tolltartó nem támogatná a tollakat. Egyszerűen nem értem. Kiadtak a 6k szériához egy elcseszett drivert és akkor ennyi, azt nem is fogják többet fejleszteni?
Abu85: Én nálam a nem APP-s sem ment fel.
A 10.10e-nek van valami köze a hotfixhez? Jobb mint a sima 10.10-es?SzlobiG: Akkor végül is ez a hotfix? Ez önmagában nem is egy driver, ugye?
De áruljátok már el. Mi értelme volt kihagyni a 6k szériát a driverből?
Nem neki lett volna a legnagyobb szüksége rá?
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
feltoltam. minden ok. megint.
szerintem jónak tűnik..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Vasinger! #11352 üzenetére
Akkor az gáz, mert az inf állomány azonos lehet. Ezek alapján a Win Updates driver működik csak.
A hotfix is önálló driver. Egyszerű javítások vannak benne, vagy éppen extra tartalmak. Hacsak nem három hetes a legutóbbi hotfix, akkor biztos, hogy újabb, mint az aktuális WHQL.
Az OpenCL-lel volt valami a HD 6800 esetében. Azért maradt ki az APP-ből a támogatás, de gondolom a Catalyst megkapta ugyanazt az inf-et így arra sem megy.A 10.10e számít a legújabbnak jelenleg. A CCC öregebb, de valószínűleg ez nem tartalmaz sok változást. Talán az Overdrive fejlesztések kerültek ide be.
(#11353) Jocy: Persze az MLAA a HD 5000-re november 5-én lett kész. A 10.11 már tesztre ment október végén. A WHQL alatt már nem lehet módosítani rajta.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Vasinger! #11357 üzenetére
9-én adták ki a 10.10e-t. Természetesen napokkal előtte kész lett, de alapvető tesztelés nélkül még WHQL nélkül sem jön ki driver.
(#11358) Keldor papa: A platformszintű támogatás majd tavasszal lesz beépítve. A Q1-ben már elérhetők lesznek az új szolgáltatások Preview driver formájában, de WHQL szinten a 11.3-as lehet teljesen megújult. A Catalyst esetében mindig az év.3-as driver újult meg. Ez a menetrend szerintem most is tartható.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
fenergie84
addikt
volt valakinek ilyen jellegű problémája a 10.10e-vel?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz fenergie84 #11361 üzenetére
Elküldheted a problémát az EA-nek. Ők ki tudják elemezni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz fenergie84 #11363 üzenetére
Tekintve, hogy a riportban nulla bejegyzés utal a bármilyen driverre, így az EA-t érdemes a problémával keresni. A hibát a fifa.exe okozta, vagyis ezzel csak a fejlesztők tudnak mit kezdeni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz fenergie84 #11365 üzenetére
Lehet, hogy driver baja van, de ebben a riportban nincs semmilyen bejegyzés semmilyen driverre. Gyakorlatilag túl kevés az információ. A kép alapján bármi lehet. Akár egy egyszerű program is kiválthatja.
[ Szerkesztve ]
-
Amartus
senior tag
Ide is beírom, hátha valaki tud reagálni rá.
Valaki esetleg meg tudná mondani, hogy az mitől lehet, hogy most már a második új driverrel járok úgy, hogy két játék(King Arthur és Lionhear Crusader) grafikáját teljesen összeomlasztja a driver. Ez így volt a 10.10 és 10.11 driverekkel. És a gpu-z és a catalyst szerint is jobban melegszik a kártya 3d-ben. A legutolsó normális driver a 10.09-es volt. Egyrészt a grafika tökéletes, kettő, kb. 10 fokkal hűvösebb a kártya(kb. 75 helyett 69).
Tudna valaki segíteni?
Istenem, tele van csillagokkal...
-
fess
őstag
egyre jobbak ezek a catalyst-ok.az előzővel nem tudtam filmet nézni,mert 1ből kékhalál,ezzel meg,amint 1 kicsit húzok a karin,egyből beszemcsésedik... a 10.9 óta visszafele haladnak?
-
Dictator^
veterán
sapphire 4890-en tesztelte valaki az 10.11-et? 10.10 jó szar volt rajta. azóta mondjuk minden akad
ja tudom, hogy supportba már csak 5x 6x széria megy, de csak van valami változás pl a 10.10nél szarabb lett minden
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
TasiA
senior tag
Szasztok!
Nekem a NFS HOT PURSUIT szarkszik. 10.3-al nincs élsímítás, hiába kapcsolgatom. A játékban pedig nicns ilyen menü pont. Feltettem a 10.11-et, ezzel meg ha élsímítást rakok, kékhalál lesz egyből. XP-t használok és 4770-es karim van. -
gyiku
nagyúr
5770re 10.10e vagy 10.11?
hüllő
-
katt777
félisten
Bakker, nem az Oblivionban van gondom, az nincs is fent. Nem véletlenül használtam múlt időt. De más játékok is mentek ED-tel rendben, most viszont nem. Jelen esetben a Precursors-ról és a Medal of Honor-ról van szó, Borderlandst még nem néztem meg.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
cowi83
csendes tag
Hali !
Olyan problémám lenne, hgy az új 10.11 catalyst-al nem indulnak a játékok, a Fifa 11 pl. a program helyes működése közben leállt.Egyedül a Black Ops indul rendesen.
VGA: Sapphire 5850 1gbValakinek valami ötlete ?
--->Sikeres üzletelés után, ha meg voltál elégedve az értékelést (piros pont) szívesen fogadom<---
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van egy 4850-esem, amihez a 9.12es hotfix disdlay driver van felrakva. Kérdésem az lenne melyik újabb driver szereti még a 4850esem, és nem érinti hátrányosan. Nem tuningolok. Azt olvastam, hogy bizonyos verzióknál nem megy a powerplay. Ez így van? Catalystet nem szoktam csak drivert feltenni, gondolom az nem probléma...═════════════════════════════════════════
-
Vasinger!
nagyúr
válasz RootRulez #11383 üzenetére
Én anno 4850-hez végig 9.12 hotfixet használtam. Azt találtam a legstabilabbnak és legjobbnak. Szerintem az azutáni driverek már nem igazán a 4800-as szériához készültek.
Persze akkora kontraszt sem lesz, ha felrakod pl. a legújabbat. Általában csak funkcióban lesz több. -
OddMan
őstag
Felraktam a legújabb 10.11-es Catalyst-ot és van vele egy olyan problémám, hogy a Video résznél nem jelenik meg az ATI zászló, ami bemutatja, hogy milyen lesz a deinterlacelt kép és a Video Preview ablakban sem jelenik meg a kép, ami alatt a fényerőt és a kontrasztot és egyéb más opciókat lehet állítgatni.
Már próbáltam újratelepíteni az egészet, de továbbra sem jó.''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
ViTToRe
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék tapasztaltabbaktól : Az Ati Catalyst Control Center nem indul el. Akárhonnan próbálom, sem az asztal->jobb egérgomb sem a Speciális Beállítások közt lévő fülről nem indul el. A kattintás hatására elkezd tölteni, de aztán semmi. Próbáltam újratelepíteni, de ez nem segített.
VGA:HD3200 (m780 chipset)
Driver: 10-11_vista32_win7_32_dd_ccc_enuValami ötlet esetleg ?
-
katt777
félisten
válasz Boxi88 #11389 üzenetére
Nem az én hibám, ha valaki sem az iróniát, sem a smiley-t nem érti.
TasiA: Lásd fent.
RootRulez: Eddig is kellett a .net. Amúgy W7-en alapból fent van.
Löncsi: Még jó, hogy vannak szakértők is. Már csak az a kérdés, hogy rendes belső nézet van (és akkor vajon miért nem tudja a játék), vagy csak valami gagyit csináltak hozzá (ahogy anno az eredeti extra kocsijaihoz tök más autók belső nézetét lehetett aktiválni). Ahogy nézem viszont, hiába a belső nézet, a kocsit még mindig középről vezeted! Kétlem, hogy átírták a programot, hogy a vezetőüléshez átszámolja a kocsi jobb- és baloldalát. De írj pü, hogy ne offoljunk.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
RootRulez
félisten
Ehh, írta, hoyg Win7, ezen átsiklottam.
═════════════════════════════════════════
-
Amartus
senior tag
válasz Amartus #11367 üzenetére
Megpróbáltam ismét és annyi a változás, hogy ha az új catalystben a 3D-nél magas minőségre állítom, akkor jön elő amit írtam. Kiegyensúlyozottnál nem, és a 10.9-nél sem.
Mi lehet a probléma? A felrakás elött sweeperrel letakarítottam mindent.
Istenem, tele van csillagokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest