Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Az 5.5-ös Cata mikor jelenik meg?
-
SzlobiG
félisten
6.5 mikor jön?
-
SzlobiG
félisten
válasz Firestormhun #1353 üzenetére
Mikor jön a hivatalos?
-
SzlobiG
félisten
válasz Firestormhun #1359 üzenetére
jaaa.
-
SzlobiG
félisten
Mi az újítás a 6.4-hez képest a 6.5-be?
-
SzlobiG
félisten
VPU Recoveryt ki lehet kapcsolni? X1800XT legújabb driver Vista. Sehol nem találom emlékszek a régebbi driverekbe kilehetett.
-
SzlobiG
félisten
Valaki felrakta már Vistára a 7.7-et? Mert nekem a CC-re 7.6-os verziót ír felrakás után.
-
SzlobiG
félisten
Akinek X2-es VGA-ja van neki is letiltja a win az egyik "kártyát" a 8.12-es béta driver?
-
SzlobiG
félisten
Pista64 a 8.10-re mutat.
Nah, akkor kezdeném ez a driver ugyanaz mint a béta volt ugyanúgy szar...a driver dátum egyezzik a bétáéval. Erre vártunk?
Mi az istent lehet ezzel kezdeni? Kép Kép.
Már volt driver cleaner minden és nem jó a 8.11-el meg simán megy. Csak úgy tudom megoldani, hogy letiltom azt a vga-t és akkor nem írkálja mindenindításnál, hogy nem kompatibilis...a másik meg, hogy így is olyan a sebesség mint a 8.11-el tehát csak működik mind2 mag. Nem értem ezt.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Nincs még módosított 8.12? Vagy egyáltalán foglalkozik még valamilyen team ilyenekkel?
-
SzlobiG
félisten
-
-
SzlobiG
félisten
válasz ADAM1337 #4762 üzenetére
Nemhinném, hogy már nagy figyelmet fordítanak arra a szériára annál inkább próbálják foltozgatni a 4000-est meg a cf-et.
Rankesz: Hát igen, de szinte 100% biztos vagyok benne, hogy ezzel is a 43-as hibakód lesz pedig valamit akkor is kell csinálnom mert még mindég csak a 8.11-el vagyok és igencsak van még mit javítani.
-
SzlobiG
félisten
Sztem ebből a 9.1-ből 9.2 lesz.
-
SzlobiG
félisten
válasz butcher eu #4947 üzenetére
Elvileg igen X2-nél, nem használja mivel levan tiltva az illesztőprogram miatt, nem is látja semmi a 2. gpu-t.
-
SzlobiG
félisten
válasz butcher eu #4949 üzenetére
Tudom nem mindenkinél jön elő ez a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Gitáros topic
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- BestBuy topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest