- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
laci1892 #2464 üzenetére
Nekem ettől egyszerűbbnek tűnik az, hogy megnyomom az adjust gombot az órán, majd nullázom egészkor a másodpercet.
Ráadásul általában azért vesz az ember multiband órát, mert nem akar szórakozni a beállítással. A beállítással nekem semmi gondom nincs, én még szeretem is. De nyilván valaki nem szeret vele szórakozni. És ehhez képest még hogy mobiltelefonnal szórakozzon valaki vagy csak azt figyelgesse, hogy miként kell letenni az órát, hogy jó legyen, az szerintem gáz kategória. Kb olyan mintha elektromos autót aggregátorról töltene valaki.
Ráadásul mikor használtam még a Wave Ceptor órát, akkor határozottan bosszantott mikor reggel nem volt ott a kis antenna jel. Ez persze csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Google Nest okoshangszóró pár
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest