Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
laci1892 #2464 üzenetére
Nekem ettől egyszerűbbnek tűnik az, hogy megnyomom az adjust gombot az órán, majd nullázom egészkor a másodpercet.
Ráadásul általában azért vesz az ember multiband órát, mert nem akar szórakozni a beállítással. A beállítással nekem semmi gondom nincs, én még szeretem is. De nyilván valaki nem szeret vele szórakozni. És ehhez képest még hogy mobiltelefonnal szórakozzon valaki vagy csak azt figyelgesse, hogy miként kell letenni az órát, hogy jó legyen, az szerintem gáz kategória. Kb olyan mintha elektromos autót aggregátorról töltene valaki.
Ráadásul mikor használtam még a Wave Ceptor órát, akkor határozottan bosszantott mikor reggel nem volt ott a kis antenna jel. Ez persze csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest