Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
-
Nimda
addikt
-
őstag
válasz BloodRay #168 üzenetére
Próbálgattam több nem alap Casio-t. Kerestem, hogy mi lenne megfelelő. Képek alapján az MTG B1000-es nagyon bejött....egészen a felpróbálásig. Aztán a hatalmas órák után kezdtem egyre kisebbeket próbálgatni. Végül a #10 hozzászólásban bemutatott Lineage-nél éreztem azt, hogy ezt nem kellene levenni. Miközben netes képek alapján kb rá se néztem, mert képről annyira nem jött be.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz BloodRay #251 üzenetére
Nos, valóban baromi sérülékeny, főleg a szíjat rögzítő csavarok. Két kézzel nem lehet kitekerni nyomok nélkül, segédeszközök kellennek hozzá (satu). Ha valaki szíjat akar cserélni, ezzel számoljon. Nekem rendelnem kellett új csavarokat mert szabadkézzel megszaladt a cshúzó és csúnya karc lett rajta. Rendeltem egy másik bezelt is, tartaléknak. Majd töltök fel fotókat a műveletről.
Munkába, kocsmába semmiképp, alkalmi viselet, és ne lóbáljuk a karunkat nagyon[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BloodRay #325 üzenetére
Köszönöm. Pedig eléggé vékony csuklóm van. Szerencsére az MR-G meglepően kicsi ahhoz képest amit a "rajzolata ad" fotókon; kisebb mint a MT-G, akkor látszik igazán ha a két óra egymás mellett van.
Én igazából szeretem is nagy "krumplikat"; ezért eléggé megdöbbentem, amikor az 50-ik szülinapomra kapott Breitling szinte elveszett dobozában:Aztán a hozzáértők felhomályosítottak, hogy egy jó óra az vagy kicsi és vastag, vagy nagy és lapos, vagy kicsi és lapos. Nem igazán értettem az okfejtést aztán megaszonták azt is, hogy azért, hogy a mandzsetta rá tudjon csúszni az órára. Aha, biztos így van, ha ők mondják. Nekem azért még mindig ez a nagy krumpli a kedvencem:
Egyszer volt a kezemben; szegény gazdája sztoikus nyugalommal tűrte amíg nyomkodtam mint egy eszelős. Teljesen használhatatlan; mert mire "elbábozza" az információt amire kiváncsi voltál, addigra vagy azt felejted el mit akartál tudni, vagy azt az adatok első számjegyeit De azért kellene!!!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Nimda
addikt
válasz BloodRay #330 üzenetére
Tiszta sor. Nem tudom mennyire lenne kompatibilis az enyémmel a tied bezele, de ha igen, csak ki kéne cserélni. Ha! lenne kedvem újra óvatosan szétszedni de nincs, marad eredeti állapotában.
Igen, ilyen kompozit szíjat GW-B5600-BC típusoknál láttam (fekete, sárga számlapos). Jól passzol az őshöz is, vagány.[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz BloodRay #593 üzenetére
Van egy "nyelve" ezeknek a szíjaknak és ez miatt nagyon kevés a hely ill. a mozgástere. Szorosan befeszül. A fém szíjak simán mennek, vannak szerszámok is, ez nem gond. A GBX órámon is le kellett cserélnem a gyári szíjat, az valamivel gyorsabban ment, de az is szívás volt.
Lehet hagyom a fenébe a kompozitot, csak szétbarmolnám, marad a gyári szíj
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz BloodRay #595 üzenetére
Órásra inkább nem bíznám ezt van itt egy tök jó szíj, egy másik kockáé piros a belső oldala, ezt is el tudnám képzelni rajta
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz BloodRay #743 üzenetére
Van egy ilyen mondás, hogy "kinyílt a bicska a zsebemben". Azaz valaki nagyon kihúzta a gyufát, nagyon felhúz valaki. Gondoltam stílszerű, mert idehaza nem tette elérhetővé meg az általad preferált modellt a forgalmazó, és a hsz.-ed másik felében meg a késekről írtál. Csak poénkodni próbálok több-kevesebb sikerrel.
-
törölt tag
válasz BloodRay #1186 üzenetére
Egyetértek.
Nekem volt 5610-es, sima és inverz számlapos is, de soha nem érztem erős kötődést hozzá függetlenül attól, hogy ár/érték arányban verhetetlen.
Sokáig én sem értettem a 2-2,5-szeres szorzót a GW5000-nél, sajnáltam rá a pénzt. De egy hónapja nagy levegőt vettem és megrendeltem. De jól tettem. Tényleg más minőségérzetre az óra. A másik, hogy nekem nagyon bejön a menetes számlap és a homogén számlap.
-
törölt tag
válasz BloodRay #1191 üzenetére
én is jó áron adtam el a sima 5610-emet, de ehhez az kellett, hogy anno jó áron vegyem. Gyakorlatilag ugyanannyiért ment el, mint amennyi a bekerülési költsége volt.
Közben látom, jól elírtam, természetesen nem a menetes számlapot szeretem az 5000-ben, hanem a menetes hátlapot.
cseter: ugye, hogy ugye?
ricsik: Setcomp?
Esetleg német ebay? [link][ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz BloodRay #1427 üzenetére
A G-shock fejlesztőknek is elő kellene jönnie valami extra strapabíró, karcálló felületkezeléssel, valami olyasmivel, mint a Sinn-nél a Tegiment. Amúgy nekem nem lenne bajom a full acél g-Shockokkal, pl. a GWM-B5000-essel se például, ha nem lenne, vagy csak nagyon minimális mennyiségű, csak díszítő jellegű, mennyiségű polír. A GST-B400-asomnál tűrhető mennyiségben van polír.
#1426 perge666
Mondjuk az is hozzátartozik a dologhoz, hogy a Casioakok közül gyakorlatilag, csak egy tetszik igazán, az pedig a sárga verzió.[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
-
pittlaren
csendes tag
válasz BloodRay #1433 üzenetére
..és johanson & SOAD19
Köszönöm Uraim a bátorítást, ezek mindenképp életszerűbbek, mint az én, "mert kell" megközelítésem.Hosszas agonizálást követően, mondhatni topic-idegen formában, csak bezsákoltam vmit. Ha megjött, majd dicsekszem a masik topicban
Milyen név az, hogy Azim? Cornwalli vagy ír? Mór...
-
-
tboldi
nagyúr
válasz BloodRay #1586 üzenetére
Egy alapból 70-75k-es óráért mennyit lehet kérni akkor sima szíjjal? 🤔
-
tboldi
nagyúr
válasz BloodRay #1595 üzenetére
Az M5610U 43k-től indul. Akkor nem is lenne elrugaszkodott a 35k-es kikiáltási ár a B5600BC-ért. 🤔 Olcsóbban egy bluetoothos G-Shock? Kinek ne érné meg?
AirPodsszal csináltam már hasonlót. Volt egy első generációsom, és amikor megjelent a 2. gen. és vele együtt a vezeték nélkül tölthető tok, akkor kimatekoztam, hogy ugyanott lennék anyagilag, ha megvenném a 2-est eleve Qi tokkal és eladnám az 1-est, mintha a meglévőhöz vennék csak egy Qi tokot. Bejött, pár napon belül elvitték az 1-est, így lett vezeték nélküli töltésem is, meg pozitív hozadékként újabb fülesem is.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz BloodRay #1625 üzenetére
Igen az egy webshop esetében mindig körülményes.
Igazából csak szeretek biztosra menni, és pont a webshopon lévő kép a fake hátlapos
Na de majd kedd környékén kiderül.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz BloodRay #1627 üzenetére
A képen nem egyértelmű nekem csak. De válaszoltak nagyon gyorsan, azt írják eredeti termékeket árulnak, és nyugodtan nézessem meg független szakértővel
jackal79
Igen nagyon szépek, azért sem szeretném a saját élményem lerombolni.
Egy a gond, vannak ritkábbak, vannak amit nem tudnak beszerezni ki tudja miért. Ezt onnan tudom, hogy négy hazai importőrrel is beszéltem. Szóval érdekes, hogy nincs egy cég sem itthon aki közvetlen a gyártótól tud rendelni. Könyörgöm ez egy nyavajás óra, nem egy Ferrari.
De ez van.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
törölt tag
válasz BloodRay #2457 üzenetére
Először még én is izgultam erre az atomórás dologra, amikor még technikai újdonság volt számomra. De most inkább szívesebben nyomkodom a gombokat, szertartásszerűen beállítgatom az órákat. És hát másodpercekről van ám szó, nem több perc eltérésről, mint régen a '80-as években mikor az órák 5-10 perceket is siettek vagy késtek 1-2 hónap alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?