Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1392 üzenetére
Na, kipróbáltam az éjjel többször is, telefonnal rávilágítva is feléled a kijelző, meg 40°-os szögben felemelve is. Bár az utóbbi esetben elég határozottan kell megmozdítani.
-
kislaci
senior tag
válasz
N.otorious #1396 üzenetére
De akkor kapcsol be ha 40 fok vagy nagyobb szögben megdöntöd az órát, az nem fényérzékelés, tudja hogy még van döntve az óra, szerintem giroszkóp is van benne, de igen használja a fényérzékelést is mert full világosban nem kapcsolja be, de full sötétben sem, csak ha még van döntve az óra.
-
kislaci
senior tag
válasz
Luck Dragon #1394 üzenetére
De leirja, hogy este 10 és reggel 6 között rakja magát psbe sötét helyen, egy óra elteltével. Felébreazteni, meg gombnyomás, fény, vagy felemed mint auto lightnál. Giroszkóp ezekszerint van benne, a solar panel nem kap fényt, nincs töltés, ezért egy óra elteltével lekapcsol. Nincs külön ezt érzékelő szenzor.
-
-
kislaci
senior tag
User manual öl kimásolva:
Leaving the watch in a dark location for about one hour between the hours of 10 p.m. and 6 a.m. will cause the display to go blank, and the watch to enter Level 1 power saving. If the watch is left in this condition for six or seven days, the watch will enter Level 2 power saving.
Power Saving Level 1:
Digital display goes blank to save power.
Power Saving Level 2:
Digital display goes blank to save power. All functions are disabled.
Recovering from Power Saving OperationUse one of the operations below to exit power saving.
Press any button.
Move the watch to a bright location.
Trigger auto light by angling the watch towards your face.The watch will not enter power saving in the cases below.
While in the Stopwatch Mode
While in the Timer Mode
You can enable or disable Power Saving as required.
Configuring Power Saving Function Settings
Note that the watch also may enter power saving if its face is blocked from light by your sleeve while you are wearing it. -
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1382 üzenetére
GW-M5610 – nem esküdnék meg rá, de mintha csak a napelemet figyelné. Derengő fényben, amiben már átmegy PS módba, de még látom a kijelzőt, mozgatásra emlékeim szerint nem csinál semmit, de ha rávilágítok direktbe’, életre kel. Majd este kipróbálom.
-
-
kislaci
senior tag
válasz
N.otorious #1383 üzenetére
Én azt hittem a mozgást nem figyeli, van ezekben valami giroszkop? Mert reggel ha sötétben felveszem, még ugyanúgy powersaveben van amíg fény nem éri, vagy meg nem nyomok egy gombot. Hiába mozgatom a sötétben, legalábbis én így tapasztaltam, bár egy percen belül éri fény ahogy húzom fel a redőnyt. De most hogy így bele gondolok van valami mozgás érzékelő is, mert akkor a csuklóemelésre nem működne az autobacklight.
-
válasz
N.otorious #1383 üzenetére
Mozgásnál egy hasonló megoldást tudok elképzelni mint giroszkóp+ időzítő , de hasonló megoldást is el tudok képzelni mint egy mikró vízmérték. ( Persze ez csak egy elnagyolt elgondolás) .
-
N.otorious
senior tag
válasz
Luck Dragon #1382 üzenetére
Mozgás, idő, fényérzékelő. Nem mindegyik órában van fényérzékelő, ott gondolom az idő + ha nem mozog
-
Lehet láma kérdés de a Power save óráknál mi az ami meghatározza , hogy az óra (pl: ) kijelzőjét lekapcsolja ?
Van benne egy fénymérő szenzor -
mrbego
aktív tag
Egy szép óra: [link]
Casio Oceanus -
J97
tag
A véleményetekre lennék kíváncsi. Rehabilitáltam az öreg kb. 20 éves Casio MW-58 (1319) órámat. Kapott új elemeket és új szíjat. Rendben mutatja is az időt, én úgy látom, hogy még egyelőre pontos is, viszont az óra háttérvilágítása nem működik. EL illuminator a háttérvilágítás típusa ha jól rémlik. Mindkét elem be lett mérve azok rendben vannak. Érdemes lehet ezzel foglalkozni, javítható lehet ez a probléma?
-
kattamaki
csendes tag
válasz
N.otorious #1366 üzenetére
Köszönöm, megnézem vhol élőben is. Ígéretes. 😃
-
kislaci
senior tag
Egyébként most nézem, utoljára december 12-én szinkronizált az óra, (gondolom a gyártás időpontja után kicsivel), és 8 másodpercet siet az óra. Fél év alatt 8sec az szerintem elég jó.
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, a kiütött sorozatszámú gw-5000u órám története érdekes fordulatot vett. Akit érdekel a sztori írjon privátot, ide nem szeretném leírni mi történt, üdv
-
kattamaki
csendes tag
Tanácsotokat kérem.
Régi G-9000 Mudman-em utódját keresném. Természetesen az elvárások ugyanazok lennének (melyek alapján nincs más megfelelő óra 😃), de nagyjából hasonló tudással bírjon, csak nagyobb, jobban látható számokkal a kijelzőn.
Ami különösen tetszett ebben a krumpliban az a gombok védelme, az a masszív gumiborítás. A legnagyobb sárban sem ment bele semmi, mindenféle zaklatást kibírt.
Javaslatotokat előre is köszönöm. -
válasz
Winnie The P #1360 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak, akkor be lehet állítani a percmutatót a másodperchez: [link]
-
Nimda
addikt
válasz
Winnie The P #1360 üzenetére
Nekem ilyen akkor fordult elő kalibrálás után, mikor merülőben volt ez elem. De ugye ez egy solaros óra. Talán megérne egy szervizt, hátha gyengélkedik az akku. Vagy alacsony a töltöttsége.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
11 éve kaptam a kollegáimtól egy Casio Wave Ceptor WVA-470 ( [link] ) órát. Napközben ritkán van a csuklómon. Amikor felcsatolom akkor nézem, hogy a percmutató nem akkor ugrik/vált amior a másodperc mutató a 12-höz ér. A használati szerint beállítom, de egy idő után megint előjön a gond. Mit csinálok rosszul? Vagy szervíz? Köszönöm szépen! -
válasz
MaxxDamage #1357 üzenetére
Megoldottam!
-
válasz
MaxxDamage #1338 üzenetére
Gondoltam változtatok a "World Time"-n , mert arra lett állítva amit a fő óra mutat (Budapest) és telefonhoz csatlakoztatom, de állítani nem tudok rajta, viszont azt mutatja az óra amit a telefon is (szinkronban vannak, csatlakozik megfelelően) a masodperc mutató is úgy jár ahogy a telefon mutatja, viszont a World Time részen az állíthatóság "inaktív"
-
SOAD19
addikt
válasz
Putyin90 #1355 üzenetére
Igen, én voltam fogalomzavarban. Most utána olvastam, letöltöttem az útmutatóját, mert lusta voltam előkeresni.
Azt írja, hogy, csak este 10 és reggel 6 között aktiválódik az egyes szintű power save mód, ekkor a kijelző kikapcsol. Ha 6-7 nap után is még mindig sötétben marad az óra, akkor lép át a 2-es módba, amikor már a mutatók is megállnak, és teljesen leáll az óra. A 400-asnál már nincs mp. mutató, úgyhogy ennél, csak a digitális kijelzőn lehet észre venni, hogy lement alfába az óra.
"Power Saving Function Leaving the watch in a dark location for about one hour between the hours of 10 p.m. and 6a.m. will cause the display to go blank, and the watch to enter Level 1 power saving. If the watch is left in this condition for six or seven days, the watch will enter Level 2 power saving.
Power Saving Level 1 :Digital display goes blank to save power. The watch can connect with a phone at this level.
Power Saving Level 2 :All hands stop and the digital display goes blank to save power. All functions are disabled."
-
SOAD19
addikt
A GST-B400-asomnál vettem észre, hogy lehet nem működik a power save mode-ja. Nem emlékeztem, hogy anno kicsomagolásnál az óra felébredt az alvó módból, azaz a mutatók beálltak volna a pontos időre. Most kíváncsiságból leteszteltem, betettem a fém dobozába és rátettem a tetejét. Kb. 3 óra múlva levettem a a doboz tetejét, de a mutatók a pontos időt mutatták, nem volt akció módban. Ha jól olvastam 60-70 perc után kellene power save módba mennie. A beállításokban a "PS ON" figyel, úgyhogy működnie kellene. Most átamraktam "PS OFF"-ba, hátha így működik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Politika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest