- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
-
Veiled Bride
őstag
-
Veiled Bride
őstag
-
Kbali
nagyúr
-
Veiled Bride
őstag
-
MikeWazowski
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
Az összesen. Azt olvastam hogy játék közben folyamatosan fut a háttérben a "Samsung Game Optimising Service" ami nem engedi a játékokat 60fps fölé. Le akarom majd cserélni a oneplus-om egy s22+-ra de ez így elég gáz. Hiába jóval erősebb a samsung mégsem tudnák 90fps-el játszani mint most.
-
fery02
addikt
Szerintem ő nem a weapon master-ezésre gondol, hanem simán a upgrade részre.
Ehhez viszont nem tudok hozzászólni, ezzel a részével a játéknak pont nem szoktam foglalkozni.
Relatív sokat játszok így külön raktárhelységem van a melléképület mellett csak a raklapoknyi weapon xp card-oknak.---------------------------------------------
Egyúttal!
Bárki Ranked MP-t játszót szívesen várunk a külön erre kialakított (szintén klánfüggetlen) Messenger szobánkba.
Közös meccseket szoktunk összeegyeztetni.
Jelentkezés privátban! -
HollyBoni
veterán
Kontrollert és hasonlókat nem szeretnék. Nem vagyok egy komoly játékos, igazából az egész mobilon játszás "feeling" jön be CODM-nél. Tetszik hogy csak felkapom a telefont és bárhol játszok, nem kell semmi más hozzá, és a kijelző egyben a kontroller/egér+bill.
Na meg ágyban feküdve szeretem a legjobban tolni.
-
fery02
addikt
Nekem az, hogy longhsot gyűjtés miatt azóta is ads bullet spreadre van téve és lusta vagyok átállítani, inkább végigszenvedem vele úgy azokat a 35, aztán 20 killes feladatokat. 😅
Sokszor nem ölök vele egyből és mire újra lőhetek, megölnek. 😀
Persze ha csak shipmenten zavartam volna le az egészet, töredék idő alatt meglett volna, de akkor épp kínai Nuketown meccseken csinálgattam.
Többet ért, hogy közben teli klán csapattal menetelgettem. 🙂👍 -
HollyBoni
veterán
Én nem botránkozok, de pumpás shotival sosem ment, nem csak ezzel. Legfőképp azért, mert nem tudok rájönni hogy lenne jó belőni az irányítást.
Alapból nálam bal oldalon van a hip fire, jobb oldalon pedig a 1 tap ADS, felette pedig a sima ADS. Shotinál úgy állítom be hogy a jobb oldali is hip fire legyen.
Ez így nagyon kaka, mert ha a bal oldali hip fire gombot használom, mozogni nem tudok. Jön valaki, én oké hogy lövök, de közben egy helyben állok mint egy zsák szerencsétlenség.
Ha a jobb oldalit használom akkor mozogni tudok, de forgok hogy célozzak, utána fel kell engedni, megint rányomni hogy lőjek, megint felengedni, aztán megint nyomni egyet hogy újból lőni tudjak miután felhúzta a shotit. Ez így iszonyat darabos. Automata fegyvereknél (vagy akár félautomata shotinál) ugye folyamatosan lövök, közben tudok forogni és célozni.
Az egy lövés egy halál is iszonyat ritkán jön össze nálam. Még tök kis távolságnál is sokszor HS kellett hozzá. Közép, meg nagyobb távokon meg sokszor akár 4 lövés is kellett mire meghótt valaki.
De ennek a nagy része az én bénaságom biztos. Mindegy, kihasználva ezt a turpisságot 10-15 perc alatt összejött a challenge. -
Kbali
nagyúr
-
fery02
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem tud többet. Nem is kell hogy többet tudjon. A mapok, a hangulat, beleéli magát az ember, realisztikussabb. A cod br nekem túl steril. Olyan benyomást kelt hogy jól van ilyen is van a játékban. Egyszerűen nem jön be pedig adtam neki esélyt. De mindenki el tudja dönteni hogy melyik tetszik neki.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
fery02
addikt
-
Roland861010
veterán
-
Delerium
senior tag
Nem a cw aktivitástól függ, hogy milyen szint fölött nem lehet már játszani, ha összesen a klánban nincs elég aktív tag akkor nem lehet. Pl.: masterhez 15 aktív tag kell, legendaryhoz meg 20. Azt meg tudod nezni a cw-n belül, leaderboardnál, hogy hányan csinálják. Ezen kívül nekünk most írja a klán/main fülön, hogy hányan voltak aktívak.
-
Delerium
senior tag
Szinte mindenkinek akit láttam redditen, treat-re van rakva a my houseban mert állítólag az ad többet, oda-vissza. Mutattak 1000+ nyalókát is, de nekem eddig szinte mindig 200+-ot adott csak, nem tudom mi alapján dől el.
A legtöbb mozgás pontot hardpoint shipment adta eddig, minél több a kill és hosszabb a meccs annál többet ad és annál gyorsabban lehet haladni. Átlagban 20-30 körül/meccs. Vagy 10v10 de az meg nagyon random, hogy domi, hp vagy tdm, így inkább hardpoint shipmentet mentem ha eventet akartam farmolni.
-
fery02
addikt
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
-
Kbali
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
ez viszont a játék dinamikája miatt kell hogy így legyen, nem lehet mindig ugyanaz a meta mert a játékosok elunják. Így is kicsit túl sokáig maradt túl jó sok fegyver. Most érted, ki grindolja a battle passt vagy a küldetéseket az új fegyverért ha utána csak vérszegény izzadás az egész, mert ugyanaz a 3-4 meta fegyver ellen kell menni. A warzone is mindig variálva van pont ezért. A legutóbbi modern warfare-ben is az elejétől szinte végig dominált az m4 és a 725, utóbbi még mindig kb god mode... És ez elég jellemző volt a codra egy ideje. Így legalább néha néha elő lehet venni olyan cuccokat miket buffoltak és legalább esélyed van vele játszani. Mondjuk én skineket nem veszek soha sehol, itt is csak azóta van battle pass véve hogy kb egyszeri kiadás ugye. Azt még benyeltem, de elnézve a yt-s nyitogatós videókat, én ezt kb a legalja gusztustalan szemétnek érzem. Mármint nem gond, de úgy van beállítva kb a "játék" ha dobozból kell kihúzni vagy a klasszik "szerencsekerék" forgatókönyv van akkor is, hogy jóformán mindig a végére marad az "értékes" player és fegyver skin. Azzal nincs bajom ha azt mondják hogy itt a cucc x -be kerül kell kell nem kell nem kell. De a neten található videók alapján konkrétan soha nem láttam olyat hogy lucky draw-ban pl ne a két jó cucc maradjon a végére, és addigra elvertél egy valag pénzt, tehát vagy feladod és megy a levesbe 30k huf vagy veszel még és kipörgeted... Nem tom, nekem ez így nem jön be, és akkor finoman fogalmaztam
-
Delerium
senior tag
-
Delerium
senior tag
-
Delerium
senior tag
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
-
törölt tag
-
Roland861010
veterán
-
fery02
addikt
Azért nincs elvárás, mert olyan közösséget sikerült összekovácsolnunk, akikkel napi szinten direktben elérjük egymást Messenger-en, jó a hangulat, osszuk az egyéni és csapatos eredményeket, lelkesedésileg húzza egymást a másik tag és tudják, hogy mi a helyes, mi a klán érdeke és lelkesek érte.
Elég elvárás van a hétköznapi életben legtöbbünknek, ez meg egy játék, amit sokan pár órára elővesznek, amikor tehetik és ennyi.
Mégis működik az egész.Itt meg csak a fórum van, kevésbé direkt az egész kommunikáció, nem chat szintű írogatásokra való.
Egy csapatos játékhoz meg mégiscsak szükséges valami chat megoldás, ahol eléri egymást mindenki.Hozunk kb 20 remek tagot és remélhetőleg itt is felpezsdül majd az élet.
De ez az egész majd persze élesben derül majd ki.
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
-
Delerium
senior tag
A legnagyobb szomorúság, hogy kivették a 10 perces 300-500 pontos feladatot. Ha így marad az event végéig akkor nagyon fog hiányozni a napi kb 1000 pont. Viszont az event nem jelöli, csak a leírásban, hogy a top 10% a karakter mellé kap egy fegyver bundlet is. Epic lk24, mw11, charm, smrs.
Mindenki másnak: holnap kezdődik az új clan war szezon, master 1-ből kezdünk ami kb 2 hét alatt újra legendary lesz és bár a legtöbben a maradás mellett szavaztatok(velem együtt), a lehetőség megvan, hogy egy nagyobb létszámú klánba lehessen menni. Bostone és fery02 klánvezetőjével is beszéltem, ha valaki úgy érzi, hogy váltana, az tud csatlakozni másik, szintén magyar klánhoz.
-
fery02
addikt
Facebook-on olvasgatva tele van most bugokkal a játék, főleg az új Blackout.
Láthatatlan emberek, hanyag, pixeles textúrák (HD pakk ellenére), lebegő tárgyak, item-ek. Pálya elemekbe beakadás, pálya alá kerülés és úszás a végtelen óceánban, stb...A fura amúgy, hogy én ezekből kb semmit sem vettem észre (létszámítva amit te is írtál, márha az valóban bug), pedig annyit BR-eztem azóta, hogy holnap szerintem meg is lesz az Event.
De pont egyik klántársunk is írta, hogy tegnap BR-ezett párat és nem számolta bele sehogyse neki a napi "egy BR meccs játszás" feladatába, az is egyértelműen bug.
-
fery02
addikt
-
ericdrawen74
senior tag
-
fery02
addikt
-
Delerium
senior tag
Meg tudnád nézni, hogy Ti milyen clan war rankban vagytok? Lehet az lenne a jó megoldás, hogy ezt a szezont még megcsináljuk itt, 2 hét van vissza belőle és akkor ezt a másfél hónapot nem dobjuk el amit összeszedtünk. Az új szezont ezek után kezdhetjük tiszta lappal, akkor úgyis visszarak mindenkit.
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
-
Delerium
senior tag
Ez egy jó lehetséges alternatíva, köszi
Még kicsivel több mint 2 hét van vissza a rank és clan war szezonból, nem tudom, hogy a váltás ezt miben érintené. Pontok, rank, szezon végi jutalom ilyesmi marad? Még nem váltottam klánt, nem tudom most a war miatt ez, hogy is működik.Ha a többség egyetért ezzel, akkor meg lehet lépni a dolgot, egy nagyobb létszámú klánnal könnyebb, hiába itt mondjuk úgy családias a légkör. A játék nem akarja, hogy ez így is maradjon meg tovább is lehessen haladni a dolgokkal, ami szerintem még mindig nem oké, de hát ez van.
Nyilatkozzon majd aki tud, hogy neki megfelel-e a mostani helyzet és inkább toborozni kellene, akár idegeneket is, vagy menjünk át bostoneékhoz.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
KTomi77
tag
-
törölt tag
-
Delerium
senior tag
-
Rebelf
aktív tag
-
Rebelf
aktív tag
Nem a gombok helyével hanem az esély egyenlőtlenséggel van bajom, mivel cod és PUBG-t is kb 10 fele eszközzel és módon lehet játszani ,ami nem normális egyáltalán ,és nagyon nagy előny kulonbsegek alakulnak ki, ekkor van csodálkozás a másik hogy zoomolt, lőtt le,közben mozogva és tigris bukfencezve 0.2mp alatt,miközben te még csak ott jársz hogy észre vetted az ellenséget .
-
törölt tag
-
fery02
addikt
Jeleztem én is nekik korábban, hogy jó lenne külön HUD loadout-ok lehetősége, de ezt egyébként sajnos soha nem fogják szerintem megoldani, mivel afelé terelgetnének inkább mindenkit, hogy csak mobilról játsszon mindenki.
Ugye hivatalos versenyeken is csak mobil használat megengedett és klánomon belül is ufónak számítok, hogy hat ujjal játszok táblán és legtöbbször én vagyok a jobb mindegyik mobilos csapattársam közül.
Ha én is mobilról játszanék, ugyanolyan lehetnék, mint ők.
-
fery02
addikt
Droidon bűvészkedek most.
Ha ezt tudom, akkor eleve én is persze facebook-kal léptem volna fel Line helyett. 😔Olyan, mintha nem lenne elég Line-on belül eltávolítani a CoD-ot, hanem CoD-on belül is el kellene távolítani a Line-t, csak fogalmam sincs hogy a beállításokon vekül hol lehet ilyet, meg lehet-e egyáltalán.
Ez amúgy nagy hiba, hogy eleve nincs lehetőség mindentől függetlenül egyedi képet feltölteni profilnak, hanem mindenképp kell hozzá a facebook.
-
törölt tag
-
KTomi77
tag
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
-
törölt tag
-
fery02
addikt
Ettől féltem, hogy egyszercsak szembesülök egy árral... 😁
50ezret fülhallgatóért, ami ráadásul az alap.
Kicsit duplájáért vettem a komplett táblagépet innen apróról és az mégiscsak egy táblagép. 🤪Sörözni meg könnyű, főleg BR közben.
Már eleve ott van a lobby-ban való várakozás 🍺, aztán ugye több mint 1 percig várunk repülőből kiugrás előtt 🍺, átruházod másra az ugrást, ha esetleg nálad van és az ugrás időtartama közben 🍺, bóklászol a pályán, érzed kezdesz megszomjazni, körülnézel, hallgatózol, biztonságban vagy-e, ha igen, lehasalsz és 🍺.
Ha esetleg kilőnek téged és nem tudsz mit csinálni, csak várni a többieket, hogy megmentsenek 🍺.Aztán meg ha jó eredeménnyel zárjátok a BR-t, akkor arra is 🍺.
Ha rossz eredménnyel, akkor vígaszul 🍺.🤪
-
fery02
addikt
Amúgy vez nélküli fülhallgató topikban is lebeszélnek transzmitterről, mert ott meg a sok konvertálgatás miatt is eleve késhet a hang és inkább valami game mode-os true wireless füles ajánlottabb.
Szerintem iPad-hoz valami szintén almás füles lehet ajánlott, ott még a BT 4.2 ellenére is lehet úgy összeoptimalizálják így házon belüli eszközök között a dolgot, hogy nem venni észre késést.
Majd megyek ezzel alma topikba is. 🤪Összefutunk egyszer persze, csak ma most pl mindenki várja, hogy lejöjjön a frissítés a játékhoz, aztán szokásos esti headset-es, sörözős BR-ezgetésnek nekiállunk. 😁
-
Magnat
veterán
-
Rebelf
aktív tag
-
Rebelf
aktív tag
-
Rebelf
aktív tag
-
Rebelf
aktív tag
-
Rebelf
aktív tag
-
Rebelf
aktív tag
-
Delerium
senior tag
-
f(x)=exp(x)
őstag
-
vodrosjozsi
addikt
-
Rebelf
aktív tag
Szerintem igen ha nincs lekorlátozva. Sajnos a
mobil játékokat korlátozzák és agyon butítják,hogy fusson a 20k-s készülékeken is. A TFT is (Team fight tactics) mobil felbontással , és fix 30 fps-re van korlátozva a legrosszabb grafikával . Hát.. egy iPad kijelzőjén ez vállalhatatlan kategória már-már.. Beáldozzák a fejlesztők az élményt azért ,hogy minnél szélesebb körben tudják használni a programjukat. Csak ez nem fer… meg kellene adni a lehetőséget a grafika és sebesség állítására ,mint minden normális fejlesztő teszi. -
Rebelf
aktív tag
-
Rebelf
aktív tag
-
Kbali
nagyúr
19-ben vettem, lehet valóban, hogy még a 2018-as.
Többieknek: volt már BR, sima multi közben is. De az az érdekes, hogy ha sikerül visszalépnem, akkor már jól működik.
Lehet persze hálózati probléma is, mert sajna nem túl combos a netem. Csak érdekes, hogy nem network errort ír, hanem látszólag összeomlik az app. Még nem raktam újra, mert fél nap, amíg lejönne. -
Viper26
nagyúr
-
fery02
addikt
Köszi a választ!
Neked is D@niel!Azt tudtam igen már jóval korábban, hogy nem Pay to win a játék alapkoncepciója, csak mégis érdekel, mert pl a Rambo és McClane szkin is persze ebből a pénzből lett volna csak megvehető és hátha a jövőben szintén ugyanígy megtetszene más dolog is.
Köszi, megvagyunk a csapattal, még mindig amatőrök vagyunk nyilván, de ma csatlakozott hozzánk egy 150-es szintű játékos és ámulunk rajta, plusz tippeket, tanításokat ad.
A válaszodból most azt is megtudtam, hogy mire jók ezek a Klán harcok, de akkor ezekkel szkineket lehet szerezni.
Amúgy arra jók még, hogy hamarabb fejlődjön tőle a klán szintje vagy az független attól, hogy Klán harc feladatokat csinálok vagy simán csak általánosan játszok? -
D@niel
addikt
-
Fall-N
veterán
-
cellpeti
nagyúr
-
Magnat
veterán
-
fery02
addikt
Nem írtam ilyet, hogy más játékot ismerek, ahol tudok Hud-ot menteni, csak hogy gondolnám nem lehetne nagy dolog megcsinálni és már kapásból ketten vagyunk csak itt a topikból, akiknek jól jönne.
Pl ugyanúgy akár Loadout mintára, csak itt nem fegyvereket meg felszereléseket rendezgetünk különféleképp, hanem a gomb kiosztásokat.
Igazából ez az első komolyabb fps-em mióta, mióta eladtam jópár éve a PC-met. 🙂
-
KTomi77
tag
-
cellpeti
nagyúr
-
D@niel
addikt
Ebből nem következik az, hogy br-t többen játszanak. Ebből inkább az következik, hogy te br-es vagy, ezért hívnak arra.
A cod alapesetben az mp-ről szól - több mp mission van mp-re, mint br-re, de az update list is előbb az mp-t említi - lásd tovább: nem hiába ebből vannak világbajnokságok, hogy mást ne mondjak. -
vodrosjozsi
addikt
-
MikeWazowski
veterán
-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
ericdrawen74
senior tag
-
ericdrawen74
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- OLED TV topic
- Assetto Corsa Rally
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindenhol máshol konkrétan használhatatlan
Lehet ez kimarad nekem pedig brutál jól néz ki.
kezd egy kicsit tele lenni a t#&@m vele