- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
Az egész most már valóban kezd emlékeztetni egy mobiltelefonos/hülyegyerek játékra. Itt, ennél a résznél, már végképp kicsúcsosodott. Ahol random történik, esik meg/dől el minden. Ez így valahogy nagyon nincs jól. Amikor nem a képességeid és készségeid alapján ítél meg a játék, hanem ahogy kedve van, lag, random spawn, cheater seggfejek, és egyéb rendszerbeli hiányosságok/ állítólagos "fejlesztés" alapján.. Én nem is tudom, tényleg el kellene engedni ezt az egészet, annyira gáz. Felesleges belépni ilyenkor este. Kontrollálatlan, műanyag, ipari hulladék.
-
nutella1
őstag
Igen, de attól az alap probléma még ugyanaz marad. Cheaterek hemzsegnek, a szerver laggol, megérkeztünk. Kiírtani úgysem tudják ezeket a konzolos és pc-s, cronusos és software-es szemeteket, mert ahogy kiesik kettő, érkezik helyette négy. Úgy kellene ezeket a dolgokat megoldani, hogy a server közben ne lagoljon.
-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
-
LackoMester
addikt
-
hadam98
senior tag
Elég régóta ez az egyik legjobb cod aminél a pályák nagy része jó. A pályák mérete is a legtöbb közepes. Tegnap toltuk haverral az Overloadot akkorát mentünk Colossuson is. Nem találkozol a legtöbb pályán mindig emberrel, arra ott a nuke meg a hajós. Split-Screenbe is pörög ezerrel, szerintem ha kijön az első szezon akkor ez lesz az egyik legjobb Black Ops ha a többjátékos módot nézem.
-
Spizzi
aktív tag
Szerintem amúgy mi gamer testvérek vagyunk, gyakorlatilag amit most leírtál,
"játékmenetnek az új MW2 szintnél még lassabb nak kellene lennie a mapoknak meg olyan pipeline, strike méretűnek és meg is lennénk"
1/1 ugyanezt mondtam pár napja havernak.
Az MWII-t szétszedték annó twitteren a nagy okos streamerek, hogy azért sz@r mert lassú és régen sem volt ilyen lassú a CoD. Nem a fszt, csak vagy nem emlékeznek rá vagy inkább soha nem is játszottak velük. Ha az MWII és a MW2-t oda tesszük egymás mellé, garantálom, hogy az MWII-be jóval gyorsabb a futás, már csak a tac sprint jelenléte miatt is. Az MW2-be max az ads lehetett gyorsabb, nem volt akkora penalty egy széttuningolt fegyver súlyán, de ezzel így kb. egálba is van a két játék sebességben.
-
Chereiose
addikt
Nem tudom melyik kretének találták ki anno ezt a felgyorsított jàtékmenetet, meg kell nézni, hogy a BF6 is visszatért az alapokhoz és mennyire sikeres.
Lehet nem ártana ez a codnak is, és nem 10 évesekre fejleszteni, de egyébként úgy làtom mindenki csak szidja az idei részt szóval nem tudom kinek tetszik ez a felgyorsított ugra bugra.
-
hadam98
senior tag
A régi részek azért tűnnek jobbnak, mert ahhoz kötődnek a gyerekkori/fiatalkori élmények. Akkor minden újnak számított, és sokkal kisebbek voltak az elvárások. Ugyanazt az érzést már nem lehet visszahozni, mert teljesen megváltozott a világ és a játékpiac is. A régi CoD-ok régen voltak jók — ma már nosztalgiahajtotta emlékek. Mai szemmel borzasztóan elavultak, és messze nem adják azt az élményt. Ennyi. Ha kipróbálod most ezt a részt és mellé teszed a negyedik részt, ég és föld a különbség, nem olyan jó a játékmenet.

-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
-
hadam98
senior tag
-
Mr X
veterán
-
turho
addikt
Én nem tudom, mi lett az emberiséggel...nem csak a fiatalok, hanem minden korosztályban jellemző, hogy a megúszós, belexarós, könnyebb utakat választják rengetegen.
és még ilyen nyomi játékokban is.
(Bár az sem tisztelendőbb, ha valaki úgy lesz "mesterjátékos", hogy ímmel-ámmal letolja a minimumot melóban, aztán otthon meg ez az élete, hogy tolja fejleszti farmolja a biteket, cuccokat, aztán amúgy meg azt hiszi, ennyi az élet...még majd úgyis mindig segít rajta valaki, ha leesik egy csempe, nincs főtt kaja, vagy nem jön a busz, vagy egyszerűen csend, nyugalom, fedél kell és COD vagy Battlefield. Én a néha játszós, kicsit szórakozgatós fajta vagyok. Ettől függetlenül 2 fajta embert nem tudok tisztelni: 1. Akik így lettek mindenkit legyaluló profik, 2. Akik csalnak mindig mindennel.....)
Na, a akinek, "fegyók", stb. az meg egy másik történet. Bizonyára az is hatalmas sikerélmény.... -
Linem
senior tag
Biztos van közte csaló is, de a Nuketownon mindenki falon keresztül lövöldözik, már én is.
Meguntam, hogy FMJ-vel szórakoznak a pálya másik végéről. Így gyorsabb, nem kell futkározni. A követés meg lehet perk, gránát, vagy fegyverkiegészítő miatt is, hogy látja felvillani falon, tárgyakon keresztül is egy ideig. Sokszor nézem lövés közben a minimapot, a ghost is sokat segít, hogy merre lehetnek falon keresztül, és a nuketownon ha felnézel tele az ég UAV-vel. és persze ott van az AIM assist is követésnek.Most én is a nuketownon nyomom mióta berakták. Annyira feltűnő csalót nem láttam eddig. Vannak nagyon ügyesek most is, de ha rámegyek a statjára a meccs végén, azért elég sokat haltak ők is. Itt csak úgy lehet jó statja valakinek, ha egy szobasarokból végigcampeli a meccset, de annak meg mi értelme ezen a pályán.
-
LackoMester
addikt
-
turho
addikt
-
LackoMester
addikt
-
mcwolf79
veterán
-
LackoMester
addikt
-
nutella1
őstag
-
BerserkGuts
addikt
túl sokan játszanak nem bírja a szerver mert nincsenek hozzá szokva
ilyenkor több befektetést igényel=kevesebb profit ami kiszámíthatatlan mert hype van pár hónapig ez miatt nem fognak költeni extra szerverekre bérelni meg drágább amúgy arra nem költenek túl sokat mint láthatod épp csak a minium legyen meg
imádom amikor sorba kell állni hogy bejussak a qva .....kat -
Chereiose
addikt
Már én is megbántam ezt a 9 hónapot, pedig amúgy "olcsóbb" forrásból van
Mondjuk most figyelembe véve, hogy ad xbox core-t, vagyis live-ot, még más játékhoz jól jöhet adott esetben, de ez inkább fel***** az agyamat, mint kikapcsolódjak, talán ilyen szempontból alkamasabb lenne a BF6, de ott meg azt unom, hogy 1 év belépni bármilyen szerverre, ugyanúgy agyonlő 60 féle jármű, vagy gyalogolsz 2km-t mire találkozol valakivel, stb. Alapjáraton a BO6-tal elvoltam, de úgy tűnik, hogy ez nem olyan lesz. -
turho
addikt
-
turho
addikt
-
Spizzi
aktív tag
Valószínűleg pont ezért és a hasonlókért nem lesz hosszú életű ez az epizód sem nálam, most a preseason és az S1 végig lesz játszva napi rendszerességgel, már csak a Black Cell miatt is.... meg kell az a 1100CP ami S1-ben farmolható. Utána meg majd meglátom, nem hiszem, hogy januárban még le fog kötni.
-
Acheron
őstag
Hasonló.
A BO6 kampányt is ott hagytam abba, amikor megjelentek a zombik (nekem nagyon nem adja ez a zombi mód, sosem kedveltem, agyf@szt kapok a zombi virnyíkolástól...) Sosem fogom megtudni, annak is mi lett a vége...
Itt most elég korán jött, ma még megnézem, meddig tart ez a delírium, de ha marad ez a vonal, akkor a kampány megint ejtve lesz, marad a multi.
Kár érte, mert alapból szeretem a kampányokat, jó gyakorlás és ráhangolás a multira, lehetőleg a legnehezebb fokozaton kitolva.
#422oriic: Hát ez szomorú.
Akkor kuka, mehet a multi. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hadam98
senior tag
Jobb. Most vagyunk a Fractured pályán, nagyon beteg ahogy ez kinéz. Igazából itt látszik ennél a játéknál a fejlesztők sokkal szabadabb kezet kaptak, hogy így fogalmazzak. Én mondjuk úgy beszélek, hogy a BO6 is tetszett. Kíváncsi leszek mi lesz még mert elég elborult a sztori a jó értelemben. Eddig amiket kaptam összes fegyver jónak tűnik, nem érzem azt, hogy most az egyik annyival jobb vagy rosszabb lenne csak más. Például volt olyan a kampányban, hogy Shotgunal kellett darálnom mert akkor arra a célra jobb volt mint egy SMG. Össze van rakva, megnyugodhat mindenki

Kommentekből idézve: "in Treyarch, we Trust." -
hadam98
senior tag
Az a vicces, hogy az átvezetők a kampányba is meg maga az animációk nagyon jól néznek ki. Sokkal komolyabban össze van rakva mint a BF6. Már a hetedik pályát nyomom. Meg ne felejtsük el, hogy ez megjelent előző generációra is. Ez az Avalon meg amiket kaptam a kampányba morzsákat hatalmasnak tűnik.
-
hadam98
senior tag
Az Avalon benne lesz a második szezontól a Warzone-ban is.
Az Endgame a kampány lezárása után nyílik meg. Egy nyílt világú területen (Avalon) játszódik, ahol 1–32 játékos négyfős csapatokban teljesíthet dinamikus küldetéseket és harcolhat egyre nehezebb zónákban.
A játékosok saját loadoutot állítanak össze (fegyverek, felszerelés, Field Acquisition eszközök), és két képességet választhatnak: Major Ability (pl. Active Camo, War Machine) és Minor Ability (pl. Grappling Hook, Portal Grenade).
A fejlődés a „Skill Tracks” rendszerben történik (pl. Gunner, Surgeon, Tactician stb.), a Combat Rating növelésével új képességek nyílnak meg. A Co-Op kampány XP-je közös a Multiplayer és Zombies módokkal, tehát minden progresszió összeadódik.
Van külön Camo Track is 16 egyedi fegyverfestéssel, valamint napi és heti kihívások. A meccsek végén exfilálni kell – siker esetén megtartod a fejlődést, bukásnál elveszítheted. Az Endgame folyamatosan bővül majd új szezonális tartalmakkal.Lényegében hasonló mint egy PVE DMZ.
-
SwitcX69
tag
-
hadam98
senior tag
Holnap válaszolgatok a régi kommentekre (IW vs. Treyarch...), ha nem leszek elfoglalva azzal, hogy gyertyát gyújtsak a kidobott pénzem emlékére. Inkább rakj egy máglyát a kertben, és azon égesd el a pénzed – legalább az szép látvány lenne, nem úgy, mint ez a BF6. Évekig hype-olták, hogy na, most a szuper csapat összerakja egy jó Battlefieldet, erre mit kapunk? Egy kampányt, ami olyan szánalmas, hogy még a legócskább CoD sztorik is Oscar-díjas mesterműveknek tűnnek mellette. A játékmenet? Mintha egy másnapos fejlesztő összedobta volna egy hétvége alatt, miközben a macskája véletlenszerűen ugrált a billentyűzeten. Hit-reg? Khmm... Az igazi kabaré a förtelmes dizájnban van. Pályák? Olyan kicsik, mintha egy cipő dobozban lövöldöznénk, és van belőlük vagy három, ami nem úgy néz ki, mintha egy óvodás Photoshopban szórakozott volna szünetben.
A fegyverek? A szórásuk olyan, mintha egy vaktában lövöldöző bohócot kértek volna fel a balanszolásra. A célkereszt? Az csak egy dekoratív matrica, a golyók meg random teleportálnak a szomszédos megyébe. Meta fegyverek nélkül olyan vagy, mint egy papucsállatka egy T-Rex elleni ketrecharcban. A Season 1 roadmap meg egyenesen egy vicc: két új pálya, amiből az egyik olyan rettenetes, hogy a legelvakultabb fanboyok is könnyes szemmel könyörögnek az uninstall gombért. Ellenségeket látni? Hiába tompították az effekteket, olyan, mintha ködben próbálnál sniperezni. A grind? 40-es szinten kapsz hangtompítót? Komolyan, ki gondolta, hogy ez szórakoztató? A grind és a challengek: „Lődd fejbe az ellenséget egy szál gyufával, teliholdkor, miközben egyensúlyozol egy uniciklin és szavalod a Hamletet.” A fórumokon már most mindenki terápiára jár emiatt.
A RedSec mód? Inkább RedSzemétdomb. Minden ládában ott figyel egy Air Streak, a pálya rombolható, de pajzs? Keresheted. Az nyer, akinek a meccs végére marad egy tankja, és onnantól olyan, mintha egy atombombát vezetnél. Kipróbáltam: a tankommal akkora mészárlást rendeztem, hogy az ellenfelek már a supportnak írtak panaszlevelet. A pályák meg? Mintha egy Fortnite-rajongó LSD-tripje elevenedne meg, olyan színes és kaotikus minden, hogy a szemed is sír. Ez a játék nem más, mint egy hibákkal teli, ostoba döntésekkel megtámogatott katasztrófa, amit csak az „új játék” illata tart életben. De amint az IW kidobja a következő címét, ez gyorsabban tűnik el, mint egy rossz mém. Sok szerencsét azoknak, akik szintén megvették – szükségük lesz rá. -
Acheron
őstag
Ha az emberi természet így működne, nem lennének csalók - elunnák szegények, hogy mindig csak nyernek, és mindenkit lebeszélnének arról hogy egyáltalán ki is próbálja, milyen is ez. Annyi ilyennel találkoztam már. Jah, nem
Másrészt olyan nincs egy ekkora közösségben, hogy egyvalaki mindig nyer - ahogy mondani szokták, mindig van egy erősebb. Az SBMM hiánya nem jelenti azt, hogy egy jobb képességű játékos onnantól minden meccsét meg fogja nyerni - ellenben tőle sokat tanulhatnak a kevésbé tapasztaltak.
Mindezzel együtt Spizzi -vel értek egyet: "Én alapvetően nem vagyok ellene az SBMM-nek, csak nem így kellene ezt csinálni, hogy akármit indítasz egy manipulált meccsbe kerülsz." Nagy +1! Erről a szerről kellene lejönni az Activisionnak, egy jó, korrekt, nem manipulatív SBMM -et szerintem több játékmódban szívesen látnának a playerek.
Én egyébként eddig nem érzlékeltem a játékban a korábbi okosságait a rendszernek, lehet azért, mert már nem próbálok semennyire "jó játékos" lenni, és fogcsikorgatva küzdeni kamokért, egyebekért, csak a fun faktort keresem. Játszok ha élvezem, ha meg nem, akkor több hónapra is szögre akasztom. Így próbálva egész szórakoztató akár ez a rész is. Nekem eddig meglepően bejött, pedig voltak fenntartásaim (no jó, azért még mindig van pár
). -
Spizzi
aktív tag
Én viszonylag ügyesebb-féle játékosnak tartom magam, durva lenne ha nem lennék az, össz. kb. 10.000+ óra CoD után, de én nem rajongok az SBMM-ért ami a casual módokat illeti.
MW2019 óta, tehát 5-6 játék óta 1.1 - 1.4 körül alakul a KD-m, ami azt jelenti éppen csak, hogy többet ölök mint halok. De ezt érzem is pl. az 1v1 fightoknál, hogy nagyon durván azt csinálja szinte mindig az enemy amit én elterveztem. Szerintem nem csak a KD-t veszi figyelembe a rendszer, hanem a szokásainkat is. Most ez nyilván konteó a részemről, de ilyenekre gondolok: átlag mozgási sebesség a pályákon, mennyire mozgok, mennyi a slide, prone, jump-ok száma stb. Olyan érzés szokszor mintha saját magam ellen játszanék, nincs egyéniség a meccsekben.
Amit fentebb is küldtem képet, hogy TDM-ben lőttem egy 21-es KD-t amihez 1 halál tartozik számomra nem volt unalmas, sőt kifejezetten friss érzés volt. Inkább csak azt sajnálom, hogy a nuke-ig nem sikerült eljutni. Én ezt nem alázásnak érzem, hanem validálásnak, hogy nem véletlen játszottam ennyit ezzel a szériával és van látszata. Aztán a kövi meccsen meg jött egy olyan gyerek szembe, hogy a 4 napja kint levő betában úgy megtanulta a walljumpot, hogy szerintem többet volt levegőben mint a földön, végig nemezisnek jelezte a rendszer nálam, szerintem 0 revenge-el. Nem gondolnám, hogy alázásnak érezte volna ő sem, csak örült magának a meccs végén mint én előzőleg egy másikban. Jobb volt mint én, lehet neki 20k óra van codban, vagy csak szimplán tehetségesebben bánik a perifériával, jobban rááll a szeme a játékra vagy kitudja.... lenyelem, nem zaklatom fel magam rajta, legalább rávezetett arra a tényre, hogyha BO7-ben jobb akarok majd lenni rá kell feküdjek a walljump hatékonyabb elsajátítására. Neki volt egy jó meccse, de hosszútávon én is nyerek a tapasztalattal.
-
Spizzi
aktív tag
"BF6-ra ráugranak a volt régi BF playerek plusz a CoD-ból kiábrándult játékosok is"
A régi BF playereket persze, hogy mozgósítja a játék, hiszen nekik készül. Olyan fajta ember pedig nem létezik, hogy "CoD-ból kiábrándult játékos". Olyan van csak, hogy CoD-ba belefáradt játékos... és a 95%-uk egy pár hónap után jön is vissza mert rájön, hogy ezt a fajta drogot nem tudja pótolni semmi más.
"EA is mivel ők meg a játékosok kéréseit teljesítve tesznek le az asztalra egy jó játékot"
Az én kéréseimből egyet sikerült teljesíteni speciel, hogy földhözragadt, kortárs háború legyen a témája a játéknak. Semmi többet. Pedig szerettem volna epikus méretű pályákat, legalább MW reboot szintű gunplayt, Breaktrough (attack&defense) központú játéktervezést mert ez a Conquest aka. large dom. körbe-körbe futkosunk a mapon 64-en olyan mintha cirkuszban lennék. (Tudom, hogy van Breaktrough de full káosz volt a legtöbbször, ja meg csak 24v24
) illetve a DICE névhez méltó technikai fejlődést is ami immerzívvé teszi a virtuális háborút, de ez gyakorlatilag egy generic shooter szintjén van, semmi kiemelkedő, max annyi, hogy rombolható minden, de ezt amúgy már a BC2 is tudta tököm se tudja hány, érzésre 15 coddal ezelőtt. "a cod meg egészen addig mehet a levesbe amíg hányadék skineket tolnak ki rá, évről évre csak a neve változik a játék marad ugyanaz illetve a csalók ellen nem lépnek drasztikusabban fel."
Ez a skines állításod egy abszolút valid dolog, de a BF oldalon mi igazolja az ellenkezőjét? Hogy az EA kiírta Twiterre hogy nem lesznek ilyen skinek? Ja, végülis szavahihető cég az is. A community mémeli a codot a skinek miatt, ezt látják az EA managerek ezért meglovagolják marketing gyanánt, ez semmi több ennél. Majd mikor S2-S3 környékén fogy a playerbase, a post contentekből nem jön annyi zseton biztosra veszem, hogy lesznek furcsa bundle-ök, ami mégis bestseller lesz az ingame shopban. A cod évről évre ugyanaz, igen, a BF meg 3-4 évente ugyanaz. Futunk előre, próbáljuk elfoglalni a pirossal jelzett pontot, közben meg lövünk mindenkire akinek a feje felett nincs kék vagy zöld nametag. Ez nagy megfejtés.
-
Zilko87
aktív tag
Sok mindent elfelejtesz. Amikor kiadták a 2042-t,azt a semmire való szart, az a játékosok szembeköpése volt.
Azóta vettünk 5 COD-ot, és mindegyiket élveztük, talán a BO6 fáradt már el legkorábban.
Most kiadnak egy aránylag jónak tűnő részt(bf6), és egyből mindenki a cod-ot ekézi.
Kérdem én, ehhez kellett 4 év? Addig eladtak milliónyi példányt mindegyik részből, ezek meg reszelgették azt a trágya 2042-t. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
turho
addikt
-
beteg
őstag
-
turho
addikt
-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
A csalás sokaknak pszichológiai hatalmat ad.
A játékban ők lesznek az „istenek”, akik mindenkit legyőznek.
Valójában az életben lehet, hogy nincs kontrollérzetük (pl. munka, iskola, párkapcsolat), és ezt a hiányt pótolják azzal, hogy uralják a játékot.
Ez a fajta „istenszerep” nagyon addiktív — minél többet csal valaki, annál kevésbé akar visszatérni a normális szintre.
Ha Ego-ról és önértékelésről beszélünk:
Egyesek egyszerűen nem bírják a vereséget.
A csalás számukra az ego védelme: „nem én vagyok rossz, csak a játék igazságtalan”.
Ha mások jobbak, az az identitásukat fenyegeti, ezért inkább meghamisítják a valóságot.
Ha még mélyebbre mélyebbre megyünk: sokszor az van a háttérben, hogy az illető nem kap elismerést máshol, vagy sehonnan.
A játék az egyetlen hely, ahol értéket érezhet — és ha ott sem sikerül, inkább „megveszi” a sikert csalással.
Ilyenkor a csalás önértékelési kompenzáció. Mennyire gáz, nem?
-
wjbhbdux
veterán
-
vigyori78
őstag
-
vigyori78
őstag
-
nutella1
őstag
-
lowzor
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
lowzor
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen videókártyát?
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- A Bungie hosszú távra tervez: a Marathon története éveken át formálódik majd
- Diablo IV
- Crimson Desert
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÚJ AKKU! ThinkPad X13 YOGA - 13.3" iPS érintős, i5-10310, 16 / 256SSD, WiFi6, TB3, uj.olv +SZLA GARi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én PC-re gondoltam.
Csak magát minősíti.

és még ilyen nyomi játékokban is.
Meguntam, hogy FMJ-vel szórakoznak a pálya másik végéről. Így gyorsabb, nem kell futkározni. A követés meg lehet perk, gránát, vagy fegyverkiegészítő miatt is, hogy látja felvillani falon, tárgyakon keresztül is egy ideig. Sokszor nézem lövés közben a minimapot, a ghost is sokat segít, hogy merre lehetnek falon keresztül, és a nuketownon ha felnézel tele az ég UAV-vel. és persze ott van az AIM assist is követésnek.
pedig ott a Ricochet ikon
imádom amikor sorba kell állni hogy bejussak a qva .....kat

)
).
Alapvetően szerintem rossz amúgy, a near-futuristic téma nekem mindig jobban bejött.