- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
-
bager13
senior tag
-
nutella1
őstag
-
SwitcX69
tag
-
hadam98
senior tag
-
hadam98
senior tag
Értem. A Black Ops teljesen más vizuális irányt követ. Az egy kicsit Cinematic irány nem realizmus. Szép-szép de összegezve a Modern Warfare pontosabban Infinity Ward studió játékai a csúcs. Náluk jön be minden új technológia a hangok és a képminőség is ott van a legjobban kidolgozva.
-
Acheron
őstag
Nem hozzák be, majd az MW IV -ben lesz újra. A Shipment MW pálya (igaz, a Vanguardba is bettették, azt hiszem), BO környezetben a Nuketown a Shipment...
A Shipmas egyébként a Shipment karácsonyi skinje, ugyanaz a map.
#1218wjbhbdux: Jah, lassan nyílik majd topic is neki. De a játék még messze van, November... -
lowzor
veterán
-
Chereiose
addikt
-
SwitcX69
tag
Egy jó 2.VH jöhetne ismét, WWII az egyik kedvenc codom. De ne legyen olyan mint a kezdeti részek, halál gagyik az már mai szemmel. Egy hete kb felraktam pc-n a bo3-at, ill. mw3-at. Inkább meghagyom emléknek, rém gagyik voltak
nem akarok a nosztalgiának élni, viszont megértem ha valaki ezt keresi. -
nutella1
őstag
-
Döglött Róka
veterán
-
Döglött Róka
veterán
-
Döglött Róka
veterán
-
Döglött Róka
veterán
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
-
Döglött Róka
veterán
-
Döglött Róka
veterán
-
bager13
senior tag
-
WhiteAngel89
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Enigma1945
őstag
-
dunc
nagyúr
-
WhiteAngel89
aktív tag
-
dunc
nagyúr
-
SwitcX69
tag
Szó szerint semmi bajom azzal amiket írtál. Hosszútávin biztos ki fogsz égni ebben a játékban, de azért hátha találsz valami normális összeállítást magadnak. Ahogy nekiálltam smg-ket húzni, azt hittem elvisz a hiszti. Aztán a harmadik fegyóhoz érve elkezdtem megszokni és darálni. Ne add fel, ha csak egy kicsit is tetszik ez a rész biztos leköt majd egy évig. Ezekben úgysincs több
Mondanám, hogy gyere játszani partiba, de asszem csak hc módban vagy, azt meg én nem játszom.
-
SwitcX69
tag
-
dunc
nagyúr
-
nutella1
őstag
PC-n és konzolon is csal boldog-boldogtalan. A kérdés inkább csak az, ki veszi ezt higgadtabban tudomásul. Ezeken a fázisokon mindenki átesik, aki becsületes. Sose bánd. Ahogy korábban is írtam már párszor, nem muszáj komolyan venni ezt a komolytalan, butikos szintre süllyedt COD-ot. Előfordul, hogy 3-4-5 napig szitává lövök mindenkit, ömlenek a killstreakek, aztán utána, szintén 3-4-5 napig még egy sentry gun-ig is csak nehezen jutok el, folyamatosan lobby közepébe dobál be, tehetségtelenek közé. Minden szembetalálkozásból az ellenfél kerül ki sikeresen, etc-etc. Felesleges ezen rágódni, engedd el. A játék azt csinál amit akar, ráadásul ugye ez az ostoba SBMM csalókkal megspékelve. Nincs is miről beszélni. Csak lazán.
-
SwitcX69
tag
-
Zoshi85
aktív tag
Az úgy com.. Nekem tegnap annyira felkurta a kedvem. Belepek.. Az hadján hogy én Bo 6ot akartam nyomni. Nem.. Nem lehet.. Elindítód majd ramész és persze kilep és egy másik launcher indul el.. Ahol shader reload.... Csak vársz egyszer csak crash error.. Szokásos cod launcher error újra. Természetesen elejéről kezdi.. Fel óra volt mire tudtam játszani majd ez várt. Nagyon gondolkozok hogy hagyom a fenébe.. Egyszer akarnék menni pár kört akkor is felkúr 🤣 -
Zoshi85
aktív tag
-
SwitcX69
tag
Részemről csak a plusz mozgásos codok voltak nehezebbek, ahol tényleg sokat használták ezeket. Bo3, AW, IW. Ugye írtam régebben, a nyugger tempót nem kedvelem az MW részekben, egyedül a ghosts volt olyan, amikor a susnyásban kempeltek, mégis nagyon szerettem. De ott is hamar ugyanúgy megy mint a black ops részekben. Cold war baromi laza játék volt, bo6 sokkal gyorsabb szerintem a pályák miatt is mint a mostani rész. Itt a folyamatos spawn cserékre kell figyelni, máskülönben nem jön össze még egy bloodthirsty sem
-
SwitcX69
tag
Ezek túl vannak lihegve, minden cod csont ugyanaz. Ha az egyikben tudsz lőni, a másikban ugyanúgy menni fog, max kicsit gyakorolni kell hogy átszokj. Ha élvezed, ne add fel. Amúgy sem a stat a lényeg, csak pörögjön a cucc. Lassan úgyis új event/2xp, lehet húzni akár a fegyókat
-
SwitcX69
tag
-
nutella1
őstag
Nyugi, lesz jobb is. Van amikor nálam is 3-4 napig ezeket a negatív szériákat dobálja, indokolatlanul. Sok az sbmm által generált szituáció, utána ugyanennyi ideig másképp történik. Nyugtasson a helyzet, hogy abszolút nem te tehetsz arról , képességeidhez képest, milyen eredményeket érsz el. Kezeld helyén a dolgokat, ez egy limonádé játék(ká vált), s akkor már meg is érkeztél a valósághoz. Csak, have fun. Nem érdemes mérgelődni azon, aminek semmi értelme.
-
nutella1
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az a baj ezzel, hogy mindenre, de konkrétan mindenre van counter, csak a játékosok nagyjából csesznek odafigyelni kicsit és használni az eszüket és ez nem a játék hibája. (mondjuk ez nem újdonság, nagyjából a killstreak éra bevezetése óta ez van)
Ott a Legion vagy a HK drón például. Látom a kill feedet, hogy a csávó nonstop öl vele, már vagy 20-30 killje van mert már kettőt lehívott, de a játékosok lusták átváltani Cold-Bloodra, inkább döglenek. Vagy helinél/warshipnél elővenni azt a kurta lmg-t FMJ-vel hogy leszedjék kb 5 másodperc alatt őket... (gyorsabb mint rakétával)
-
SwitcX69
tag
Nekem azért tetszik, mert így van értelme legózni. Gondolj bele, lenne egy heli, uav, hellstorm trió, egy csomó perknek nem lenne értelme. Így neked is többet kell agyalnod, mi az amit ki szeretnél hagyni és mi ellen szeretnél védekezni. Engem kifejezetten irritál az uav+cuav, kis biszbaszok, plusz szeretek láthatatlan lenni. Mivel a wildcardok között is nagy a választék, beáldozom legtöbbször a negyedik perket a 8 attachmentért. Dawgot sokszor a többiek miatt lövöm, ne kaszabolja őket fölöslegesen.
-
beteg
őstag
Szerintem is. De ha ezek nem lennének, akkor csak a fegyóval nem tudnék pozitív statot csinálni. Most az van, hogy 3/5 körül elkezdenek jönni és onnantól szinte már alig lövök le valakit, csak ezeket a szarokat használnom. És így meg szokott lenni a 20/15 körüli kd-m.
Nekem a kd arány a legfontosabb, amí megvan, de így meg nincs akkora játékélmény.De ha egy ilyen meccs után bármikor átlépek a BO6-ba, akkor ott csak a fegyóval, pályaismerettel, stratégiával simán hozok 25-30/8-10 kd-t és még élvezem is a hentelést.
-
SwitcX69
tag
Ezen nem kell csodálkozni, vannak fasza kis perkek amiket aktívan használsz siman jó leszel. Én nyilván core-ban játszok, csak arról tudok nyilatkozni. Nekem ledöbbentő, sokan mennyire nem használják ki a minimap adottságait. Nem szoktam üvöltetni a gamet, mégis sokszor figyelem a hangokat is, előnybe lehet vele kerülni. Mellette pedig reconra mentem és az indikátor jelez ha valaki rám néz. Gyorsan oda rántom és némelyik már üvölt WHAAAAT!?

-
SwitcX69
tag
Én is kontival tolom, horizontal/vertical 2.10-es érzékenységen. Nagyon kevesen használják ki jól igazán az ugrálást, még sokszor nekem sem jut eszembe, pedig baromi előnyös tud lenni sokszor. Nekem minden cod csont ugyanaz ilyen téren, egyedül az IW volt nehéz, akkor kezdtem el kontrollerrel játszani és nagyin nehéz volt ugrani+lőni. Mondjuk én azért játszok vele, mert szeretem, nem baj ha néha szitává lőnek
-
SwitcX69
tag
-
beteg
őstag
-
nutella1
őstag
-
Beaumont
aktív tag
-
pRoject22
addikt
Most mentünk dominationt, 120 killel végzett a csávó az élen, lőtt a falon át mindenhol, de közben a chaten bizonygatta, hogy ő nem csal de beszopta mert a final killcam őt mutatta ahogy 4 embert ledúr a falon át, akkora fail volt úgy röhögtünk rajta, mondom neki te ekkora egy lúzer vagy

-
SwitcX69
tag
-
SwitcX69
tag
-
pRoject22
addikt
-
pRoject22
addikt
-
SwitcX69
tag
-
pRoject22
addikt
Az az alapvető gond, hogy a textúra streamelés nem működik megfelelően, nem tudom, hogy ennek köze van-e az új megerősített anticheat-hez de míg a béta nálam futott rendesen addig ugyanazokkal a beállításokkal ( rtx off ) itt a fix 143 fps helyett van 80-90, akkor több órás kutakodás és tanulás után a solution az, hogy a textúra streamelést ki kell kapcsolni vagy levenni minimumra, akkor nincs az a borzasztó nagy input lag, viszont így a procim dolgozik nagyon és felmegy 82 fokra ami figyelembe véve, hogy a BF6 alatt is max 68 fok volt ( meg van tekerve egy kicsit ) az úgy gond, bekellett kapcsolnom a frame gent csak 2x-re, így a cpu nem forr fel viszont lesz tőle megint input lagom de a textúrák meg mosottak nélhol mivel a textúra streaming levan véve, ha vissza kapcsolom akkor meg lesz olyan input lag amivel multi game már nem játszható a másik megoldás pedig az amit Doc javasolt
-
SwitcX69
tag
-
pRoject22
addikt
Szerintem teljesen más játék, az egész mechanika a mapok kidolgozása, a ugrálás, a kütyük, fegyverek stb, persze ez is CoD de nekem ez jobban bejön úgy komplett, már maga az atmoszféra meg az egész nekem jobb, a 80-as években való baromkodás nem nekem való, ez jobban átjön, vagy ez vagy pedig MW ha már lehet választani
-
mcwolf79
veterán
-
turho
addikt
-
mcwolf79
veterán
-
shotika
őstag
-
turho
addikt
-
shotika
őstag
Nálam a Warzone 190-200 fps-sel is szalad, itt pedig nagyon valtozo. Van h beesik akar 70-80 fpsre is, pedig elegge visszavettem a beallitasokat.
Maga a jatek egyebkent tetszik. Letisztultabb, fluidabb mint a BO6 es az atdolgozott attachment-perk rendszer is ugyesebben lett kigondolva.Este megnezem a legfrisebb nvidia driverrel, hatha az helyrehozza a teljesitmenyt.
-
SwitcX69
tag
-
mcwolf79
veterán
-
WhiteAngel89
aktív tag
-
mcwolf79
veterán
-
WhiteAngel89
aktív tag
-
WhiteAngel89
aktív tag
-
WhiteAngel89
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Mobilarena észrevételek, hibák, javaslatok
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még az a csekély is továbbcsökkent, mert még simában is nehezen talál.
És rohadt erős, esély sincs ellene, pláne HC módban böffent, és hulla vagyok. GYŰLÖLÖM! 
Az úgy com.. Nekem tegnap annyira felkurta a kedvem. Belepek.. Az hadján hogy én Bo 6ot akartam nyomni. Nem.. Nem lehet.. Elindítód majd ramész és persze kilep és egy másik launcher indul el.. Ahol shader reload.... Csak vársz egyszer csak crash error.. Szokásos cod launcher error újra. Természetesen elejéről kezdi.. Fel óra volt mire tudtam játszani majd ez várt. Nagyon gondolkozok hogy hagyom a fenébe.. Egyszer akarnék menni pár kört akkor is felkúr 🤣