Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Sziasztok!
Warzon-ban kontrollerrel hogy lehet az equipment-ek közt váltani(lethal és tactical-nál)? Nem tudtam rájönni, hogy a kettő közt hogy lehet váltani.
Köszi -
mcwolf79
veterán
válasz
nutella1
üzenetére
Tapasztalat: ugye Casual-ban nincs solo, és meguntam, hogy 2-3 fős squad-ok ledarálnak, gondoltam bemegyek sima BR solo-ba.
Első meccs,bent vagyok egy épületben, hallom valaki sertepertél."L" alakú folyosó, végén egy asztal. Begugoltam mögé, hallom közeledik az ellen. Egyszercsak repül a füstgránát az asztal elé, csávó slide-ol ki a füstből, legyakott.
Nézem a killcam-et, delikvens falon keresztül egyenesen felém céloz a fegyverével a falon keresztül. Na ennyit erről, és ez az első meccs volt normál BR-ban.
Települ fel a BF6, hátha ott nincsenek ilyen patkányok. Rohadjon meg az összes ilyen személyiségzavaros szarházi, ez legyen a legnagyobb öröme az életben. -
mcwolf79
veterán
PC-n Game Pass-szel is működik az Új - zélandi mutatvány?
-
mcwolf79
veterán
Komolyan aki kitalálta ezt a falon átlövő sniper puskát az nem volt 100-as. Ilyen baromság hogy juthat valakinek az eszébe???
-
mcwolf79
veterán
Na kipróbáltam ezt a csodás bétát.
Azon aki a BF6 pályáit kritizálja a COD ellenében azon csak röhögni tudok. Ez a COD néz ki úgy, mintha az asset-eket AI pakolta volna pályává. Ugye arról nem is beszélve, hogy statikus minden.
Nem azért mondom, el lehet puffogtatni vele. "Gamepass-ba jó lesz" cím ez is, pénzt ezért nem adnék az tuti. Ehhez képest a BO6 AAAAA lövölde. -
mcwolf79
veterán
LOL
BF6 mellé egyáltalán odatenni ?!? Nagyobb pályák, rombolhatóság. Az idei COD a BF6-nak a cipőfűzőjét sem kötheti be. Persze bizonyos szempontból almát a körtével esete, de azért ezt az ezer éves statikus engine-t odarakni a Frostbite mellé... Epic fail.Mert még ha azt mondod, hogy stílusából adódóan az idei COD jobb arcade élményt nyújt, azt még el is fogadom. De hogy a pályákat összehasonlítani?!? Ráadásul felcuppantani a COD-ot a BF ellenében
Remélem qrva nagy bukta lesz az idei COD, mert akinek van egy kisesze az PC_XBOX-on vesz Game pass-t oszt csókolom. Jópár éve érik már, és remélem idén kap egy maflást a piactól az Acti/MS, hogy ideje lenne normálisan lefejleszteni a COD-ot. Amúgy is azt bullshit-elték, hogy nem lesz minden évben COD, jó lenne ha tartanák magukat ehhez, és nem csak full játéknak álcázott DLC-vel húznák le az embereket. A tavalyi az még szoszo, az azelőtti förmedvény MWIIIegy trágyalé volt, stb. Az utolsó igazi COD a 2019-es volt. Azon látszott, hogy beleadtak apait-anyait, azóta csak a pénznyomda megy ,a sok (már bocsánat) hülye meg ész nélkül veszi évről-évre megjelenéskor.Hab a tortán a thermal sniper a falon átlövéssel . Kabaré.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem qrva nagy bukta lesz az idei COD, mert akinek van egy kisesze az PC_XBOX-on vesz Game pass-t oszt csókolom. Jópár éve érik már, és remélem idén kap egy maflást a piactól az Acti/MS, hogy ideje lenne normálisan lefejleszteni a COD-ot. Amúgy is azt bullshit-elték, hogy nem lesz minden évben COD, jó lenne ha tartanák magukat ehhez, és nem csak full játéknak álcázott DLC-vel húznák le az embereket. A tavalyi az még szoszo, az azelőtti förmedvény MWIIIegy trágyalé volt, stb. Az utolsó igazi COD a 2019-es volt. Azon látszott, hogy beleadtak apait-anyait, azóta csak a pénznyomda megy ,a sok (már bocsánat) hülye meg ész nélkül veszi évről-évre megjelenéskor.