- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
Ez ott hibadzik, hogy a fejlesztok pontosan latjak mik a nepszeru mapok es mik nem. Van ez a boszorkanysag, amit telemetrianak hivnak.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő -
Dave567
veterán
Nem adok esélyt, legalább is teljes áron már nem, nem érdemelnek ezek semmit, se az ACTi/EA mindegyiket kínozni kell, telhetetlen banda.
SBMM marad, kell a szarjankóknak akik nem tudnak játszani, ne hogy elvegye a kedvüket, és ne tudják meg venni a játékot...
Kell az előny/ skill segítséggel, sbmm be kapcsolja a GOD modot, lehet aprítani, juhúú Jancsika meg örül hogy ügyes volt... -
Döglött Róka
veterán
"... a "legyünk egyenlőek, majd mi megoldjuk nektek" játékba ingame belepofázó részt, ami a hoszú távú "egyenlőségért " felel, meg meghagyták... "
En annyira kivancsi lennek hogy ezeket a honnan szulitek
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő -
Dave567
veterán
-
Spizzi
aktív tag
Ghost of Hope, aki egy ismert és elismert leaker, ő írta ki tegnap X-re.
A lényeg az, hogy az MWIV gameplaye-e.: mozgás, futási sebesség, gunplay, recoil stb. az MWII2022-re fog hasonlítani, ami nem meglepő, hiszen az volt az IW utolsó játéka.
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz -
Dave567
veterán
-
lowzor
veterán
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
-
nutella1
őstag
"Kíváncsi vagyok a jelen szituban az IW kap -e olyan felhatalmazást, hogy pénzverde helyett tényleg csináljanak egy rendhagyó, akár kockázatos, de valami lélekkel bíró részt - ha nekik sem sikerül akkor tényleg nem marad más, meg kell húzni ama zsinórt, ami révén a klotyón lekereng a sz@r..."
Na erre én is kíváncsi leszek, de ha az is ennyire műanyag lesz, én kettőt nyomok a wc nyomógombján, hogy biztosan lemenjen. Nem hittem, hogy ez a sorozat képes lesz arra egyszer, mint egy FIFA vagy Need for Speed, de rácáfoltak, még annál is hígabb lett a k@ki.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/ -
Mr X
veterán
Az SBMM-et nem fogják kivezetni, az emberek rájöttek, hogy nem az ördög találmánya. Most volt hír, hogy az Activision felmérése szerint az emberek többsége az SBMM módot választotta még úgy is, hogy nem az volt az alap, hanem külön arra kellett rámenni. Gondolom pár pro-n kívül mindenkinek leesett, hogy nem akkora buli, ha folyamatosan feltörlik velük a padlót.
-
SwitcX69
tag
Meghalnék, évek óta alapból nem vagyok éjszakai bagoly, örülök ha 11-ig ébren tudok maradni
végül a problémámat egy alap valami mezei 1,5x-es scope megoldotta, sokkal jobban céloztam utána. Tegnap esti parti vegyes volt, voltak egész jó körök is végre, talán lvl50-nél fejeztem be. -
nutella1
őstag
-
pRoject22
addikt
-
nutella1
őstag
-
Dave567
veterán
-
Ryoo
senior tag
Pont ugyanez történik a HC-n, addig permetezed a meggymagköpővel, míg 1 betalál és már fekszik is, nekem ez nem skill.
#295: Más skill kell valóban, HC lapítani kell, és folyamat háttal a falnak menni, nehogy valaki hátba lőjön és akkor már esélyed nincs.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5 -
lowzor
veterán
-
nutella1
őstag
Ez így mind rendben van, de a HC-t kivenni minimum amatőr húzás.

Erre visszateszik, ahogy most látom, ma estére az "open hardcore moshpit"-et.
"Ki érti ezt"?
Annyira gáz ez a társaság, hogy már fáj (persze nem, csak vigyorgok rajtuk). Mint, valami kezdő amatőrök.https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/ -
Acheron
őstag
Kövezzetek meg, de én úgy vettem észre, hogy amikor vége van a meccsnek, akkor a meccs elhagyása gomb aktív - vagyis nem kell megvárni a blőd ön-tetszelgését a győztes körnek (még ha benne is vagy), hanem mehetsz rögtön a következő játékra...
No, ezt ki kell próbálnom újra...
Ha így van, akkor nagyon régóta (minimum hat éve) húzódó imáimat hallgatták meg... -
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
-
lowzor
veterán
-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
Az én világom se.. De mióta észrevettem, hogy az eredményeimnek semmi köze a valósághoz, az SBMM-nek köszönhetően, nem is érdekel az egész, semmi tétje így. Esténként kikapcsolok, élvezem a játékot. Szórakoztat. Arra jó. Sajnálom, hogy nem szebb/jobb irányba mozdul a játék, nem is szeretne. Ez van. Nem bök szíven. Nőnie kell az eladásoknak. Megértem. Viccként, amolyan arcade semmitevés szintjén kezelem a dolgokat.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4860, 91% AKKSI
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

végül a problémámat egy alap valami mezei 1,5x-es scope megoldotta, sokkal jobban céloztam utána. Tegnap esti parti vegyes volt, voltak egész jó körök is végre, talán lvl50-nél fejeztem be.