Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ebben a játékban egy a cél, hogy a tehetségtelen és a tehetséges is ugyanúgy sikeresnek érezze magát, ezért jött létre az sbmm, abból van a profit. Aki ezt nem látja át, azzal végképp nem lehet mit kezdeni. Ugye ezt azért belátod?
-
nutella1
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
-
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nincs itt személyeskedés, sem konteo, amit elképzelsz. Csak egész egyszerűen nem szeretnéd belátni, hogy az SBMM nagyban befolyásolja a játékot, még most is, cheatekkel megspékelve. Hülyeségeket nem beszélek, csak állítod. ..és ez különbség, mivel te toltad ezt a primitív szöveget, nélkülem: "bro".
Amúgy, nem szeretném, hogy rászokj.
Peace.
-
SwitcX69
tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Átlagos dolgokat ír a net, pl. indítsd újra a gépet/steamet
-
Enigma1945
őstag
sziasztok megprobaltam letolteni a jatekot steamen free trialban, de azt irja nem tudja letolteni, mert nincsennek licencek ez mi?
-
Dave567
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Fogalmad sincs, mi mit látunk és tapasztalunk akik szidják PC-n a játékokat, maradjunk ennyiben.
Továbbra is ezt fogjuk vallani, írni, idegeskedni, hisztizni, amíg tisztán nem fog játszható lenni a játék.
Nem kell olyan matchmaking, ahol ugyan olyan erő viszonyokhoz mérten kreálja a matchat, olyan nincsen, HAZUGSÁG az egész...
CHILL
-
Enigma1945
őstag
Köszönöm szepen a valaszt. Akkor toltom is.
-
Mr X
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Steam-en is megy a free to play. Elvileg minden platformon megy dec. 22-ig. Ahogy olvastam, az endgame nem elérhető.
-
Enigma1945
őstag
Hali
Tenyleg free to play a jatek dec 22 ig?
Battle neten kell letolteni, ha igen? -
Döglött Róka
veterán
válasz
nutella1
üzenetére
Te kezdted azzal alatamasztani a konteoidat hogy te regota jatszol, erre reagaltam es mar a szemelyeskedesnel tartunk
Semmivel nem tudod alatamasztani az allitasaidat, hasrautesszeruen mondasz statisztikakat ("a jatekosok 90% betepett tini").
Fogalmad sincs az SBMMrol meg mindig, foleg arrol, hogy mit jelent az open lobby.Nincs ezzel semmi baj, csak ne told ennyire magabiztosan a hulyeseget.
PS.: nem en "bro"-ztam, de ha ennyire szeretned ra fogok szokni.

Chill bro. ✌️
-
turho
addikt
válasz
nutella1
üzenetére
Konzolon és Pc-n is kontrollerrel játszottam, ugyanaz csak a konzol graf gyengébb...én így értettem a korábbi hsz-em. Egérrel bill-el egyértelműen hót más.
Én pl. (Emiatt is) örülnék annak, ha nem a platformot, hanem a vezérlőt nézné, úgy sorsolna össze. Mindig és mindenen kontrollerrel játszok.
-
nutella1
őstag
A játék lényege az, hogy a való életben eseménytelen, és sikertelen életű embereket egyenlővé tegyék azzal, akik valójában tudnak, tudnának képességeikhez mérten játszani. Erre hivatott az SBMM, amit folyamatosan fejlesztenek. Az üzleti szempont azt diktálja, hogy az eladási ráta haladja meg a kocajátékosok tudását, azaz, garantált mindenki számára a balance-ban tartott sikerélmény. Ez a 100%-kos bevétel sikerforrása. Rájöttek, működik, sikeres.
-
nutella1
őstag
Nem rossz PC-n, ha az AI és az SBMM is úgy akarja, most például 3-4 napja csak fullos pozitív stat, bármilyen játékmódban, akármikor, hullanak mint a legyek. Megint máskor, 3-4 nap után komplett borzalom, folyton vesztes meccsbe dobál be, lobby közepén, egyfolytában, senkit nem találsz el, bármit kezdesz, bármit csinálsz, tökmindegy. Szóval, itt valami nagyon nem kóser.
-
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Miért, talán te lennél a "vitaalap"? Az általad elképzelt abszolútum? Mikor, kinek "bro"? ..hogy a szavaiddal éljek.

#977: Konzolon próbáltam én is, teljesen más. -
ricogsm
őstag
Nah , kipróbáltam a játékot. Ugyanazok a pályák új köntösben.
Viszont nagyon gyatrán játszottam, örültem ha 1-2 találatom volt. Én voltam a killstreak csemege inkább.
-
Dave567
veterán
-
Döglött Róka
veterán
válasz
nutella1
üzenetére
Onnan, hogy anekdotikus erveket hozol amik trust me bro alapon nyugszanak. Miert kene kerdes nelkul elfogadnom ezeket az ugynevezett tenyeket? Mert te ezt irtad? Ez a vitaalap?
Ezek alapjan nagyjabol telibekakilom, kivel beszelek mert erdemi parbeszed nem zajlik, csak az alusapkas osszeeskuvesek ismetelgetese
-
ƵøŁĭ
veterán

-
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Döglött "beszélgetés" ez, mert egyfolytában ugyanazt a negatív szerinted "okosságot mantrázod". Honnan gondolod azt, hogy fogalmam nincs az sbmm-ről, vagy a cheatekről? Mi alapján ítélsz te meg? Nyilván van aki jobb, tehetségesebb, de ha van egy cseppnyi múltad a COD-ban (úgy, mint nekem az első rész megjelenése óta), te is láthatod játék közben, és elég könnyedén, mi történik.
Nem érdekes, hogy ma már nem csak rage hackek léteznek, a cheatek egyre kifinomultabbak, soft aimbot, recoil macro, az aim és a wh mellett. Ez nem létezik, véleményed szerint, vagy csak 100 emberből 1 használja őket. Az a fajta tipus vagy, aki ugrik, és egyből, hogy beleálljon, kötekedjen, élvezetből, ahogy látom. Úgyhogy inkább ignorálom a mondandód innentől, semmi értelme. Bármiről is szóljon az, mert semmi egyéb csak egy szemellenzős vélemény vetülete.
..és még csak azt sem tudod, kivel beszélsz, kinek írsz. Megdöbbennél ha tudnád, milyen eredményeim vannak ebben a játékban. Szóval, peace! 
-
Dave567
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Józsika, még mindig nem fogtad fel, hogy az SBMM adhat neked erőt, és mindent lebíró akaratot?
Tudóm!!!! Az a rendszer amit Acti bekamázott a jó népnek, így válogatja össze a játékosokat igaz??

-
SwitcX69
tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Totál új nekem ez a szekta, itt olvastam először ilyen hülyeségeket. Igaz, van balaton tagadó csoport is, ilyen miért ne lehetne?
-
Dave567
veterán
Nem adok esélyt, legalább is teljes áron már nem, nem érdemelnek ezek semmit, se az ACTi/EA mindegyiket kínozni kell, telhetetlen banda.
SBMM marad, kell a szarjankóknak akik nem tudnak játszani, ne hogy elvegye a kedvüket, és ne tudják meg venni a játékot...
Kell az előny/ skill segítséggel, sbmm be kapcsolja a GOD modot, lehet aprítani, juhúú Jancsika meg örül hogy ügyes volt... -
SwitcX69
tag
Szó szerint semmi bajom azzal amiket írtál. Hosszútávin biztos ki fogsz égni ebben a játékban, de azért hátha találsz valami normális összeállítást magadnak. Ahogy nekiálltam smg-ket húzni, azt hittem elvisz a hiszti. Aztán a harmadik fegyóhoz érve elkezdtem megszokni és darálni. Ne add fel, ha csak egy kicsit is tetszik ez a rész biztos leköt majd egy évig. Ezekben úgysincs több
Mondanám, hogy gyere játszani partiba, de asszem csak hc módban vagy, azt meg én nem játszom.
-
turho
addikt
válasz
SwitcX69
üzenetére
Elfogadom a tényeket, írtam hogy a BO6 -ban közepes vagyok, BO7-ben katasztrófa, MW-kben jó.
a Cold War dem jözt be, de az SX-em volt, el is adtam gépestől.
Tanulság: alapban is nehezebb számomra a Black OPS széria (talán a speed, más mozgások, apró eltérések összeadódása+nyomorékságom). De természetesen nyomom még, február 6-ig ha megbarátkozunk, megveszem ha jó áron lesz. Ha nem, akkor várom az MW4-et, és tolom a Vanguard, Mw2019, MW2, és MW3 részeket.
Én csak azért írtam eddig is, mert nem könnyű feldolgozni, hogy viszonylag eredményes 4 év után hogy pofánvert a Bo7
-
Acheron
őstag
Borítékolható?
Biztosan nem.
Mint régi fan, megadom az esélyt?
Jah, tessen próbálkozni.
Számítok -e jobbra?
Csak ha felismerték végre kiadói szinten, hogy a pénzverdét kb elunták a játékosok, és végre valami tartalomra vágynak (ami nem csilámpóni, bamba lajhár vagy nagytökű fekagyerek, hanem a felhasználói élmény kategóriába eső bármimás...)
Ha ezt az ótvar "SBMM" -et végre kipusztítanák a játékból (már amit az Acti nevez SBMM -nek), már nagyon helyben lennénk, de sajnos most úgy néz ki, pont az SBMM (vagyis a tényleges Skill Based MatchMaking) részt vették ki belőle opcionálisan (vagyis hogy minden normális játékos elvárása szerint a kb azonos képességű játékosokat válogassa csokorba egy - egy lobbiban), a "legyünk egyenlőek, majd mi megoldjuk nektek" játékba ingame belepofázó részt, ami a hoszú távú "egyenlőségért " felel, meg meghagyták - tehát qrvára nem értik, mi a baja a (normális) gamer társadalonak az iránnyal. De hátha elér előbb utóbb ez is az agyukig - csak kellene még pár erős konkurencia, mint most az idén a BF. Anélkül vakok és süketek, csak a pénzcsörgés.... -
Döglött Róka
veterán
-
hadam98
senior tag
válasz
SwitcX69
üzenetére
Én már korábban is írtam meg egy ideje hanyagoltam ezt a fórumot mert rettentő idegesítő a viselkedése. Menjen az ilyen inkább BF6-ozni.
Amúgy most le szedtem a Warzone-t, nyomtunk pár kört és baszott jó lett. Ez az új Resurgence pálya betalált. Battle Pass-t is megvettem
-
Linem
senior tag
A taktikai fegyverek közül a stim shot-ot soha nem szoktam használni, de gondoltam már csak azt nem szinteztem. Próbálkoztam tegnap óta már mindennel, de sehogy nem akar szintet lépni.
Bár oké, hogy nem vesztek nélküle semmit, mert úgysem használnám, de azért zavar kicsit. Találtam infot erről, hogy bugos volt másoknál. Volt erre valakinek megoldása? -
nutella1
őstag
PC-n és konzolon is csal boldog-boldogtalan. A kérdés inkább csak az, ki veszi ezt higgadtabban tudomásul. Ezeken a fázisokon mindenki átesik, aki becsületes. Sose bánd. Ahogy korábban is írtam már párszor, nem muszáj komolyan venni ezt a komolytalan, butikos szintre süllyedt COD-ot. Előfordul, hogy 3-4-5 napig szitává lövök mindenkit, ömlenek a killstreakek, aztán utána, szintén 3-4-5 napig még egy sentry gun-ig is csak nehezen jutok el, folyamatosan lobby közepébe dobál be, tehetségtelenek közé. Minden szembetalálkozásból az ellenfél kerül ki sikeresen, etc-etc. Felesleges ezen rágódni, engedd el. A játék azt csinál amit akar, ráadásul ugye ez az ostoba SBMM csalókkal megspékelve. Nincs is miről beszélni. Csak lazán.
-
turho
addikt
válasz
SwitcX69
üzenetére
A BO6-ban is 5x jobb vagyok. Ezt hiába szeretném, felnyomja a pulzusom, kelek-fekszek állandóan, és megtalálnak bárhol. A fejem felett lévő szobából is leugrik, rámfordul és lő.... KK-ban 0.25-0.37 ratiokat lőttem ma abban az egy órában. Beteg gyors és nem becsületes valahogy....
ok, visszajárok az előző 3 MW-re, de az újdonság meg kell(ene)... -
turho
addikt
Ma máe nem az a kérdés nekem, csalnak-e....kb. a harmada-fele ember valahogy igen. Kérdés, hogyan....vagy van falon átlátási képesség?

Más gondolat: ez már rég elvesztette csapatjáték jellegét. Gyakran úgy érzem, 11 ellenfelem van, abból 6 keményebb. Kelek, fekszem, mert nyomorék vagyok ehhez a bespeedezett turbó játékhoz. Reménykedem az mw4-ben.. -
Acheron
őstag
Nos, ilyen formában, hogy "...az MWII2022-re fog hasonlítani..." borítékolható, végső soron valamilyen mértékben még egy BO rész is hasonlít rá bizonyos % -ban (0 - 100% a skála, ugyebár
).
De legyen, az MW II nem volt ilyen szempontból rossz rész. Ha abba tették volna be az összes MW2 pályát, ma is azzal tolnám, nem az MW III -al.
De ez még oly messze van, ahogy az adóellenőr is mondja: nyugtával dícsérd a napot.
Meglátjuk jövő ősszel, amikor kijön a béta. -
ricogsm
őstag
Köszi a választ srácok! akkor várjuk a free week-et.

-
-
Acheron
őstag
Ez cím? Link? Mi a forrás? Nem derül ki, MW II vagy MW2 (nem mindegy).
Egyébként nem tartom, valószínűnek, hogy az MW IV -ben visszatérnének az MW2 -höz, azt az MW III -ban már meglépték, ott a teljes pályacsomag. Nem sok értelme lenne megint azt előhúzni.
Pillanatnyilag ez találgatásnak tűnik (a kérdőjel sem véletlen, gondolom). -
Acheron
őstag
Ahogy #942oriic is írta, jövő héten free hozzáférés lesz. Ezt mindenlképp érdemes kihasználnod, mert
- Minden COD megérdemel egy esélyt, ahol eldöntheted, neked tetszik -e.
- Sok kritikus hang volt a megjelenés után (jómagam is ambivalens érzésekkel küzdök ezen rész kapcsán), de senki véleménye nem helyettesíti a saját tapasztalást.
- Add meg magadnak az esélyt, hogy az ingyenes próba után döntöd el, milyen formában szeretnéd, ha ez a játék az életed része lenne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jövő héten lesz. December 9-n írták ezt ki, vagyis most kedden:
"Next week, we are opening the doors for everyone to jump in and play Black Ops 7 Multiplayer and Zombies for a free trial along with a Double XP weekend. We would like you to experience the game firsthand and decide for yourselves." -
ricogsm
őstag
Sziasztok! Itt látom az összes COD6 fórumtársat ami azt jelenti megvettétek és továbbléptetek COD7-re?

Nem volt akciós esetleg? Megvárom mikor bestbuy lesz. -
SwitcX69
tag
Homestead start előtti visszaszámolásnál észrevettétek ahogy télapó elrepül a szánnal a pálya felett?
ennél csak az lenne szebb, ha megjelenés óta benne lenne és én csak most vettem volna észre
-
Zoshi85
aktív tag
Az úgy com.. Nekem tegnap annyira felkurta a kedvem. Belepek.. Az hadján hogy én Bo 6ot akartam nyomni. Nem.. Nem lehet.. Elindítód majd ramész és persze kilep és egy másik launcher indul el.. Ahol shader reload.... Csak vársz egyszer csak crash error.. Szokásos cod launcher error újra. Természetesen elejéről kezdi.. Fel óra volt mire tudtam játszani majd ez várt. Nagyon gondolkozok hogy hagyom a fenébe.. Egyszer akarnék menni pár kört akkor is felkúr 🤣 -
Zoshi85
aktív tag
Ismét fantasztikus a játék....
[link]
Zseniális ez a töltő képernyő.. -
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Semmi baj. Sokáig arról olvastam különböző fórumokon, hogy teljesen megszűnik az SBMM. A játékban a menüt nem böngésztem. Tehát nem az én narratívám volt, hanem dezinformáció. Viszont így is abszolút én tévedtem.
Most már legalább nem bosszankodom az ugyanolyan hiteltelen játékbeli szituációkon, mint a BO6-ban is az SBMM ugyanúgy eredményez. -
SwitcX69
tag
Részemről csak a plusz mozgásos codok voltak nehezebbek, ahol tényleg sokat használták ezeket. Bo3, AW, IW. Ugye írtam régebben, a nyugger tempót nem kedvelem az MW részekben, egyedül a ghosts volt olyan, amikor a susnyásban kempeltek, mégis nagyon szerettem. De ott is hamar ugyanúgy megy mint a black ops részekben. Cold war baromi laza játék volt, bo6 sokkal gyorsabb szerintem a pályák miatt is mint a mostani rész. Itt a folyamatos spawn cserékre kell figyelni, máskülönben nem jön össze még egy bloodthirsty sem
-
SwitcX69
tag
Ezek túl vannak lihegve, minden cod csont ugyanaz. Ha az egyikben tudsz lőni, a másikban ugyanúgy menni fog, max kicsit gyakorolni kell hogy átszokj. Ha élvezed, ne add fel. Amúgy sem a stat a lényeg, csak pörögjön a cucc. Lassan úgyis új event/2xp, lehet húzni akár a fegyókat
-
nutella1
őstag
Nyugi, lesz jobb is. Van amikor nálam is 3-4 napig ezeket a negatív szériákat dobálja, indokolatlanul. Sok az sbmm által generált szituáció, utána ugyanennyi ideig másképp történik. Nyugtasson a helyzet, hogy abszolút nem te tehetsz arról , képességeidhez képest, milyen eredményeket érsz el. Kezeld helyén a dolgokat, ez egy limonádé játék(ká vált), s akkor már meg is érkeztél a valósághoz. Csak, have fun. Nem érdemes mérgelődni azon, aminek semmi értelme.
-
turho
addikt
Na, bekapcsoltam 20 perce...szóval ennyire xar nem lehetek. És megint, még meg se jelennek, már precízen, pontosan kapom az azonnali killt.
ilyen negatív élményem csak a Cold Warban volt (nahát...). És csak idegek.meg felveszi a pulzusom. Mindig menjek vissza valamelyik Mw-re? Csak szeretném tudni, mi folyik a háttérben...vagy az eddigi legpiszkosabb csalások, vagy ez annyira gáz rész, hogy lealáz engem emberileg. Z a megoldás, hogy töröljem? Hát nem fogom. De brutálisan zavar, hogy ilyen nyomorék vagyok.
a BO6-ban is 10x jobb voltam.Olyan mint egy hajtóvadászat
-
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Te most direkt kötekedsz és személyeskedsz?
Nem teljesen szűnt meg, hanem másként van kalibrálva, mi a különbség? Nem mindegyik játékmódban van jelen. Ebben mi a nehéz? Abba lehet fejezni. Köszi. -
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Negatív kommentet ne. Értelmetlen. A válasz inkább az, nem teljesen szűnt meg. Köszi
-
Chereiose
addikt
-
nutella1
őstag
Én nem tudom mi van ezzel a játékkal, most meg 3 napja folyamatosan aratok. Dőlnek a killstreakek, hullanak a bábúk. Mindegy mikor, melyik lobby.. Mintha botok lennének az ellenfelek. Állandóan első vagy második vagyok a lobbyban. +30-40 killek repkednek, mindegy melyik játékmód. Mi a fene történik itt? Biztos megtanultam játszani, nem? Hihető.
Nekem hiába gazsulázzák ezt az SBMM megszüntetést. A helyzet ugyanaz. -
ƵøŁĭ
veterán
Várható-e, hogy idén decemberben ismét lesz egyhetes ingyenes próbaidőszak?
-
Acheron
őstag
Köszönöm, feltettem újra, hogy megnézzem, de úgy látom, már nincs benne.
Nem baj, lesz hely
Köszi a tippet!
BTW - kíváncsiságból tegnap ránéztem a régi MW2 -re - vicces, de annyira nem halott, hogy gyorsabban talál meccset, mint az MWII, MWIII
Sok a kompromisszum mára már a grafika, mozgás, fegyver testereszabhatóság terén, csalók is akad(hat)nak bőven (melyik részben nem?), de ha ezeken túllépünk, játékélményben azért még mindig ott van. -
Corpuscle
őstag
Én sajnálom a helyet a cold blooded perktől. Ahogy Oric is írta, kell rá egy loadout (LMG+FMJ+launcher+cold blooded) és spawn után elintézni a légi bemutatót. Ha meg dronok jönnek akkor is védve vagy addig. Ha lement a dolog, vissza az aktuális loadout. Most hirtelen nem jut eszembe, hogy itt termal scope ellen “véd”-e, de az meg elhanyagolható tényező.
-
Linem
senior tag
válasz
nutella1
üzenetére
Cold blooded perkkel minek figyelni az ilyesmit. Én észre sem veszem, hogy ha valami enemy socerstreaks fent van az égen. Persze előfordul időnként, hogy segítek, csak mindig megbánom, mert közben nyilván lelőnek..
Amikor feltelepítem a legújabb részt alapból az egyik beállítás, hogy a voice chat-et és text chat-et kikapcsolom. Engem zavar a játékban. Gondolom sokan így tesznek.
-
nutella1
őstag
Nekem sem működik, mint régen, anno, mikor beírom: "shoot the heli", baxnak rá. Amatőr, bucsus társaság a szervereken, semmi más. Nem esik le nekik, ha legalább 3-4 fő lövi a helikoptert, hamarabb megadja magát. Áááá, rohangálnak, mint az ész nélküli galambok. Ez ám a játékintelligencia.
-
Nahh ez az új Resurgence nekem bejön, most nyertünk 3 meccset egymás után, tetszik a map, az új cuccok is jók, szerintem ez most egy jó season kezdet
-
turho
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Legjobb nap eddig
Viszont grafikailag a BO7 egyébként ott van a szeren, finomságok, felbontás stb. ,teljesen ok. Persze másfélszer annyi hardvert meg is eszik, mint az MW3. ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy, nem szeretném, hogy rászokj.
Peace.
55.99-ért már jó lesz