Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Nálam a Warzone 190-200 fps-sel is szalad, itt pedig nagyon valtozo. Van h beesik akar 70-80 fpsre is, pedig elegge visszavettem a beallitasokat.
Maga a jatek egyebkent tetszik. Letisztultabb, fluidabb mint a BO6 es az atdolgozott attachment-perk rendszer is ugyesebben lett kigondolva.Este megnezem a legfrisebb nvidia driverrel, hatha az helyrehozza a teljesitmenyt.
-
turho
addikt
Köszi nektek
és arra vonatkozóan van tipp, meddig él majd így egy bo6, bo7? Tehát mikor veszik ki? Bocs, de képzavarom volt kicsit, az egéssz.kapcsolatban. -
turho
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Van februárig egy xsx,-ről áthozott GPU-m. Azt konvertálom pc GP-re, és még veszem 36 hónapot 108 k-ért, arra szeretnék rájönni, hogy ez akkor mit tud majd, benne marad-e a bo6, bo7, esetleg az eljövendő COD -okat is beleteszik-e. Illetve játékok megvásárlása esetén szokott-e adni kwdvezményt (ha pl. beleszerelmesedem a BF6-ba, stb).
-
turho
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Nem csak, az is érdekelne, mit ad a leendő legkisebb pc gamepass ezen felül, illetve benne lesz-e e akkor a bo6, bo7. Tényleg zavaros, pedig googliztam...
-
turho
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Pc gamepass, arra gondoltam. Xsx-ről.mentem át Ultimate-tal, és ha veszek 3 év pc gamepasst, az érdekelne, benne lesz a bo6, bo7 ugyanúgy, illetve esetleg egy elkövetkező COD?
kicsit zavaros nekem (öreg vagyok vagy nehezen értelmezem...,), de van lehetőség 3 év alap pc passra 108k-ért.... -
turho
addikt
Első benyomásaim: engem meggyőzött, a BO6-nál eddig jobban tetszik. Grafika javult, ok, több a csillivilli
is, de rosszabbra számítottam. (Bár a Bo6 is jobban indult).
Amit nehezményeztem, kicsit szebbnek is látszik, de arányosan jobban eszik a grafika. A NO6-ban DLSS Q-val megvan a 120 fps elég jól, itt néha 98-106.
(Bár.ha mellé nyomok egy mfg 4x-et, meglepően jó, és 190-280 FPS).
Na lássuk, mikorra rontják el...
(Srácok, ha váltok az alap Game Passba majd, ez benne marad? Illetve a következő COD szerintetek lesz Passban? Tehát megéri 108k-t kidobni 3 év alap passért?) -
-
nutella1
őstag
-
SwitcX69
tag
Ahhoz képest mennyire lehurrogtam a trailerek alapján, elképesztően játszatja magát. Kb nem tudok tőle megszabadulni
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Viszont ennyi elég is volt belőle, 3 meccsből kettőben wh+aimbotos sniper aki ugrásból lő fejbe nozoomban, tegbap este a start után jó volt az a pár meccs de mostanra megszállták a csalók, ki is léptem, elég volt.
-
Na így összességében elsőre én azt látom ,hogy van egy grafikai fejlődés, meglepően jól néz ki, a hangok is mások, és nem is rosszak, a fegyveek, meg a gunplay is jó nagyon, a pályák is ötletesek, ez egy nagyon határozott előrelépés ez a BO6 után, nekem egy bajom van csak, hogy túl gyors, munka után fáradtan nehéz felfogni, hogy oda nézek és egy tized másodperc múlva a lábam között slideol át majd ugrik a levegőbe mint a kecske és lő szarrá, tegnap domination core, 45 killem lett de megfeszültem érte, a gyerek meg lőtt xboxon 61-et, csak néztem ,hogy mi van

-
oriic
HÁZIGAZDA
1000 kill után jár egy animált embléma bétában, ami teljes játékban is használható majd

-
Acheron
őstag
Kövezzetek meg, de én úgy vettem észre, hogy amikor vége van a meccsnek, akkor a meccs elhagyása gomb aktív - vagyis nem kell megvárni a blőd ön-tetszelgését a győztes körnek (még ha benne is vagy), hanem mehetsz rögtön a következő játékra...
No, ezt ki kell próbálnom újra...
Ha így van, akkor nagyon régóta (minimum hat éve) húzódó imáimat hallgatták meg... -
Acheron
őstag
A Scorestreaks RC-XD irányító gombjait hol lehet állítani?
Előre - hátra megy, de a jobbra - ballra gpmbokra nem reagál...
-
Acheron
őstag
Pár kört futottam, egyelőre csak Core, eddig nem rossz, nincs az az érzése az embernek, hogy végtelen mennyiségű lőszer kell egy cél leküzdéséhez. Eddig mindig ugyanarra a pályára tett be ( más - más játékmódba), így nem tudom megítélni a pályákat - ez amolyan kicsi, rohangálós. Meglátjuk.
#72Kalacskepu: Sanszos, de akkor most kell örülni neki, hogy most még nem olyan
-
-
WhiteAngel89
aktív tag
gampessnak hála ki tudtam próbálni pcn és boxon
is, jobb mint amire számítottam
-
Acheron
őstag
Ehh, most esik le, hogy a GamePass -ban megvan a játék, így az early access is menni fog... Látszik, hogy hónapok óta nem néztem felé
No lássuk, mit kínálnak az idén... -
LackoMester
addikt
pRoject22
Köszi, igy már megy.Egyébként nemrossz, a grafika is javult, jó lesz ez.
-
Adamka884(:)
kezdő
Ps4en működik a beta?
-
Ez még gyorsabb mint a BO6, lehetne lassabb a gameplay, nem hiszem ,hogy túl sokat tolom majd
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Olvass vissza csak kettőt

-
lowzor
veterán
LOL, van HC is.
-
LackoMester
addikt
Miért nem tudom inditani a Betat, meg van ( véve ) előrendelve gém. Valakinek vlami ötlete?
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv, hogy tudnék most bézázni?

-
váltsatok régiót a battlenet fiókban asiara, elvileg ugy működik
szerk:
működik asia régióval
-
lowzor
veterán
Nálatok is ezt írja?
-
aktiváltam a kódot a battlenet oldalon de nem engedi inditani a játékot, jártatok ti is igy?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Első meccs tripla kill

-
Mikor indul a béta? Du 4 kor vagy 5 kor?
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ez még a jobbik eset, most képzeld el az olyat akinek a Windows-a Legacy módban van telepítve UEFI helyett (BF6-os topikban találkoztam ilyennel).
-
ImpersonatoR
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=IvKVqPvRfAw
Call of Duty: Black Ops 7 | TPM 2.0 & Secure Boot PC Tutorial
Ez így ebben a formában nem fog működni a PC userek 50% a biosba sem fog tudni belépni és nem is akar szerintem.
Tuti ki lesz szedve, hogy csak ajánlott lesz nem kötelező.
-
kezdő
Sziasztok! Valaki tudna adni egy cod bo7 beta kódot mert nekem nem mukodik a twitch fiók linkeles.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Részben köszönhető a Fosnite-nak, már ami a skineket illeti. De az egész játék gáz, azzal, hogy előhozták azt a több éves amúgy lezárt (tekinthető annak, nem ?) történetet csak azt bizonyítják, hogy a kreativitás egyenlő a 0-val, meg hát szokás szerint semmi erőfeszítés nélkül akarnak pénzt kaszálni.
-
Acheron
őstag
Aki újonnan érkezik, és ezt tekinti mércének, annak ez is jó - nincs összehasonlítási alapja.
Egész biiztosan van, aki ezeket tekinti a non plus ultrának.
Ha rá is próbál a régi COD játékokra, nem érti, miért volt olyan nagy durranás egyeseknek (nekünk), amikor grafikailag elmaradott, mozgásban ingerszegény, eye candy -kban gyengusz részeről van szó (szerintük). Pedig az akkori szemnek anno az ugyanaz volt látványban, mint most ezek, csak még valami tatalom is járult hozzá (ami miatt pl volt, amihez egy Hans Zimmer is a nevét adta...) Az már csak hab a tortán, hogy az egyéni skill döntött arról hogy ki hol állt a rangsorban, és ki nyert meccseket, nem holmi AI algoritmus.
Aki a régi, még tartalommal bíró és a felhasználói élményt előtérbe helyeztő részeken szocializálódott, az meg ezeket az új csillivilli részeket nem értékeli - olyan ez, mint a Hollywood -i produkciók - a látványra megy, mindent a szemnek, de lélek már nincs benne. Ha egy részt láttál, próbáltál - mindet láttad, próbáltad. Megvárod, míg kijön TV -re, de a moziba már nem ülsz be miatta
Szerintem. -
Acheron
őstag
Nálam kb két hetente egy - két meccsre degradálódott a használat, az is csak MWIII. De mióta a régi (MW2) pályákon már alig van játékos, már az sem nagyon érdekel.
BO6 -ra kb fél éve nem néztem rá, talán egyszer kinyitottam (de minek?) BO7 kicsit sem keltette fel az érdeklődésem, amit eddig láttam, az alapján erősen kihagyós.
Hogy két hetente még ránézek, az is már csak a megszokás - két meccset egymás után már nem szívesen tolok, mert nem szórakoztat, inkább idegesít
Az SBMM és ezek a gyermeteg skinek (és a viselőik mentalitása) kiölték az érdeklődést. Nem gondoltam volna, egykori fanatikus gyűjtőként, de azt hiszem lassan ejtem a sorozatot.
Nálam már viccnek sem jó
-
nutella1
őstag
Az én világom se.. De mióta észrevettem, hogy az eredményeimnek semmi köze a valósághoz, az SBMM-nek köszönhetően, nem is érdekel az egész, semmi tétje így. Esténként kikapcsolok, élvezem a játékot. Szórakoztat. Arra jó. Sajnálom, hogy nem szebb/jobb irányba mozdul a játék, nem is szeretne. Ez van. Nem bök szíven. Nőnie kell az eladásoknak. Megértem. Viccként, amolyan arcade semmitevés szintjén kezelem a dolgokat.
-
Nekem bejön, amíg nem lesz teli okádék skinekkel simán jó lehet, mondjuk a BF6 mellett nehéz lesz ezzel is játszani, bár ha a BF6 hitreg gond megmaradt akkor lehet én azzal várok és előbb ebbe ugrok bele pár hónapra, aztán majd a kipatchelt BF6-al mehetek, néztem JackFrags BF6 videóját és ott láttam olyan bajokat amik a bétában engem pl kiégettek
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz
üzenetére
A hülyéknek simán.
-
válasz
üzenetére
Megéri-e? Nem!
De benne lesz gamepass-ban ahol veszel egy hónapot 3000 ft-ért és kijátszod a kampányt meg betolsz pár 10 órát multiba amíg ki nem égsz belőle, ennyit megér majd

-
kezdő
Megeri megvenni majd a black ops 7et?
-
Rony949
addikt
Én azt bánom, hogy a zombi módot nem lehet megvenni külön. A Treyarch-os CoD-oknál azok talán a legérdekesebbek a sztori kampány mellett.
-
Gyerekek, ez valami ocsortányos nagy hulladék lesz, a coop story fog egyedül érdekelni mert azt hárman majd végig tudjuk tolni, minden másra meg ott lesz a BF6
-
csákány.
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rhino streak
[link] -
lowzor
veterán
Asszem idén én a BF6-ot választom...
Ez a futurisztikus irány nálam nagyon nem jön be, és a Black Ops sorozat, meg főleg a Treyarch nem túl nagy kedvencem. Max 1-2 hónapot Game Pass-el beletolok, annál több nekem nem lesz benne. -
Azt hittem pörög a topik ezerrel aztán közben meg kihalt mint a sivatag.
Engem pár éve a MWll-vel vettek meg kilóra de annyira hogy ott a legdrágább verziót rendeltem elő (azt hiszem 100 euró volt), sok órát beleöltem de azt igazán élveztem (még azután is miután jöttek befele a skinek, pár pakkot meg is vettem már csak cod pontok miatt). Az utána következő rész viszont teljesen kimaradt, az MP része rohadtúl tetszett de nem voltam hajlandó kiadni teljes árat egy reskinért (mondhatnám azt is, hogy kicsit átb*szva éreztem magamat
). Adtam a BO6-nak is egy esélyt, ezt is előrendeltem viszont csak az alap verziót,l. Amíg nem jöttek be a szarabbnál szarabb skinek én élveztem a játékot, utána egyszerűen meguntam (plusz persze rátett a fránya sbmm is), kampányra rá se néztem már megmondom őszintén követni nem tudom az egészet (BO1-2 szála megvan, utána sötét az egész). Videókat majd ezért nézek róla had szörnyülködjek.
-
Spizzi
aktív tag
Annyira nem estem hanyatt a látottaktól, de ez amúgy sem volt lehetséges opció. Túl sok gameplay részlet nem volt, de ami volt sem feltétlen meggyőző.
Ami nagyon zavar és már a BO6-nál is idegesített, hogy a Treyarch ezeket a gagyi halál animációkat biztosan direkt csinálja. Mást nem tudok elképzelni, mert az eggyel ezelőtti engine-en már 2019-ben normális, valós fizikával rendelkező ragdoll volt. Itt meg tökmindegy mivel, fejbelőnek valakit és ugyanaz a letárolt animáció ismétlődik újra és újra, de testlövéseknél is van vagy 5 fajta max. Mi ez, 2010?
Content mennyisége viszont becsületes, 20 pálya az nem gyenge, de ez önmagában semmit nem jelent hogyha megint Quake Arena remake lesz az összes. Értem én, hogy CoD meg, hogy pörögjön a gameplay... de az MWIII-re se mondhatja senki, hogy nem volt pörgős és ott a legkisebb pálya volt akkora majdnem mint a BO6 legnagyobbja. A 20v20 mód egyelőre jól hangzik, az előzőből nagyon hiányoltam valamit amivel néha meglehetett volna törni az állandó 6v6 monotonitását. Ezt a kampány endgame módot nem feltétlen értem, hogy akkor ez most PvE, PvPvE vagy micsoda, de valami továbbfejlesztett round survival cuccnak néz ki első blikkre.
A színpadon meg a Direct videóban is mondták, hogy ez most ilyen nagyon pscyho meg elmebomlásos vibe lesz... hát nem tudom. Ha tippelnem kellene ez kimerül annyiba, hogy giga matcheték csapódnak a földbe meg, hogy autópálya felhajlott 90 fokba az ég felé. Számomra ez inkább vicces mint komolyan vehető.
Egyéb dolgokat illetően, alig várom, hogy legyen megint map vote rendszer, mit sem szeretek jobban mint 20 pályából egy éven keresztül ugyanazt a hármat játszani amiből az egyik fixen Nuketown. Annyira felesleges ez a feature egy olyan játékban ahol jó szinte minden pálya... ja, hogy a BO6-ban 1-2 kivételével pusztulat az összes? Úgy akkor van létjogosultsága, igen. Ezt a classic prestige rendszert továbbra sem értem és elnézést is kérek miatta az idősebb generációtól akik ezt szeretik mert tudom, hogy annó is ilyen volt a cod-okban, de én szeretem meg is tartani azt amit már egyszer elértem a játékban, itt meg nullázzam ki magam 10x mert..... mert miért is? Abba a napi 1-2 óra játékba amit rátudok szánni erre a hobbira nekem ez sajnos nem fér bele, hogy havonta töröltessem az inventoryt. Pl. a lvl. 50 unlock fegyvert szeretném camozni, de időközben megint prestige váltást kell csináljak, aztán megint 2-3 hét xp grind, aztán megint max 3 napom van camozni. Persze tudom van perma unlock token, de annyit nem kapsz, hogy lvl. 40-55 között mindent ki tudj oldani. Mindegy, ezzel lehet egyedül vagyok, de nekem sokkal jobban bejön a MW-ek fejlődési rendszere ami egy lineáris vonal, szezononként emelve párszázassával a level cap-et.
Teljes lelki nyugalommal hagynám ki ezt a BO7-et ha már nem hagytam volna ki félig a BO6-ot is, de azért még bőven bizonyítania kell, hogy ne a BF6 fele billenjen majd a mérleg. Persze lehetne játszani mind a kettővel, de egy shooter grind-jára is alig van időm (BattlePass, camók, daily/weekly challange, stb...) nem, hogy párhuzamosan kettőre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Multiplayer gameplay leak [link]
Szóval falfutás is back

-
oriic
HÁZIGAZDA
PVP UI
Jobb alul sarokban töltődő képesség?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Spizzi
aktív tag
Tudom, hogy létezett a topik a leállás előtt, asszem még kommenteltem is... csak úgy értem a kihaltságot, hogy 7.31-én újranyitottad, majd 8.19-én én voltam az első hsz.
Egy kevesebb mint 3 hónap múlva megjelenő CoD-nak aminek ma van a bemutatója nem volt eddig jellemző, hogy 20 napig ne érkezzen semmilyen érdeklődés az irányába.
Na de innen szép nyerni, ahogy szokták mondani.
-
-
Spizzi
aktív tag
Hát ez az idei rész úgy látom nem igazán fog nagyot menni.
Itt se pörög a topik, egyébként máshol sem, még a külföldiek is szinte némák, pedig minden évben ekkora már több százezres a thread. Gondolom részben a BF6 miatt, bár legyünk őszinték, leginkább a BO6 miatt. Borzalmasan pusztulat az a játék minden létező szempontból, a maga idejében a minden sz*rnak elhordott Vanguard-ot fényévekkel jobban élveztem.
Ettől függetlenül kíváncsi leszek a BO7-re, már csak azért is mert a BF6 engem nem igazán szívott be. Gyűlöltem a 2042-féle cluster fuck-ot, hogy kis helyre koncentrálódik minden ember, robbanás, effekt, képernyő remegés a 128 fős módban, erre a Dice megoldotta ugyanezt most 48 emberrel is (BF6 Breaktrough). Szóval jah, se a BF nem tetszik idén, de különösebben ez a futurisztikus BO7 sem, de majd a gameplay dönt, a körítés annyira nem érdekel most, ki vagyok éhezve valami shooter-re így több hónapnyi szünet után amit a BO6-nak "köszönhetek".
Az utóbbi pár év mintája alapján a leginkább elfeledett és már a megjelenés előtt közutálat tárgyát képző CoD-ok mp gameplay-e mindig bejön valahogyan nekem, legalábbis a Vanguard-nál és a MWIII-nél így volt ....
Lehet a rengeteg és ötletes post-content miatt ahol rá van szorulva az Acti, hogy nyomassa kifele magából a tartalmat, hogy megtartsa a játékosokat és azokat akik a hatehype miatt még nem vették meg korábban mégis vásárlásra sarkallja. Na mindegy, majd kiderül milyen lesz, én csak annyit várnék el, hogy a BO6-tól jobb legyen ami tényleg nem nagy elvárás, sőt, még így is szinte negatívba hajlik... de mint tudjuk, ezek bármire képesek. Akit egyébként érdekel ma a Gamescom Opening Night-on fogják részletesebben bemutatni a BO7-et.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Black Ops 7
A topik a PC-s részlegen lett létrehozva, de ugyanúgy a konzolos játékosok is beszélgethetnek együtt. Találkozunk ősszel PC-n, PlayStationön és Xbox-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Projektor topic
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és arra vonatkozóan van tipp, meddig él majd így egy bo6, bo7? Tehát mikor veszik ki? Bocs, de képzavarom volt kicsit, az egéssz.kapcsolatban.

is, de rosszabbra számítottam. (Bár a Bo6 is jobban indult).
A Zombies mikortól lehet kipróbálni?