Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na a hétvégét meghúztam, de nyilván holnap meló alatt behozzák többiek

-
SwitcX69
tag
-
nutella1
őstag
Azt látom, hogy a játék az AI segítségével mesterségesen generál játékbeli szituációkat. A map-on kit hova, számára megfelelő időben, másodpercben, mikor/hova helyez. Tehát teljesen nem érdekes mit kamuznak, az eddigi játékrendszer még mindig él, csak kicsit átvariálták, hogy ne tűnjön a szerintük "képesség alapú SBMM"-nek(ami szintén hazugság volt). De ez attól még, szinte ugyanaz.
-
turho
addikt
válasz
SwitcX69
üzenetére
Nos, hát jobb, de nem sokkal....lehet hogy rossz fegyvert vásztottam kezdésnek.
M15 MOD0.
Túl sokat kell vele lőnöm HC módban is, és felfelé húz sorozatlövéskor. (Pedig feltuningoltam).
(Belém valahogy csak 1-2 golyót lőnek és fekszem
)
Tudtok jobbat ajánlani?
messzire is pontos legyen erős, és ne szórjon nagyon (én féltávról szeretek valami gépfegyverrel codozni, 1.5-2x optikával, tehát ilyen öszvér
és Xbox gamepaddal.játszom pc-n, ugyanis nem tudom megtanulni a bill+egeret, és nem is szeretem. -
nutella1
őstag
Azért az elég gáz, hogy HC-n 4-5 hit kell egy ellenfélbe. Nem tudom miért nem tudják ezt optimalizálni. Gyakorlatilag a HC lesz lassan a core. Annak meg lehet lassan valami rookie módot kitalálni.
-
A Store-ban Nektek is csak egy Tracker Pack és maga a játék van felkínálva?
-
turho
addikt
Amúgy, a legjobb NV Driver jelenleg melyik verzió a BO7-hez?
-
Most mentünk dominationt, 120 killel végzett a csávó az élen, lőtt a falon át mindenhol, de közben a chaten bizonygatta, hogy ő nem csal de beszopta mert a final killcam őt mutatta ahogy 4 embert ledúr a falon át, akkora fail volt úgy röhögtünk rajta, mondom neki te ekkora egy lúzer vagy

-
-
nutella1
őstag
Ráadásul erősítettek a kontrolleres aim assist-ten. Nekem azzal van tele a hócipőm, hogy amikor elkezdek játszani, 4-5-6 lobbyn keresztül csak és kizárólag lobby közepébe dobál be, és természetesen mindig a vesztes oldalra, ahonnan már mindenki kilépked.
-
turho
addikt
15 óra BO7 után, ami több nap alatt jött össze, a véleményem (boomerként):
A legnehezeb, leggyorsabb COD. Értelmetlenül gyorsnak érzem. Mw utolsó 3 részében voltak sikereit. Itt egyelőre 6-ból hetedik vagyok folyamatosan. Mintha egy csomóan átlátnánk a falon az ellenfélnél. A rengeteg kill streak, vacsdog híló is állandóan vagy többszörösen ott van. A robotkutya külön egy túlélő horror. Nyomaszt és fáraszt így ez a pörgés egyelőre. Pedig szeretném szeretni. A mai fiataloknak lehet hogy ez ok. (A sok ADHD, SNI, stb mellé jó terápia). A filmeket is dupla sebességen nézik esténként?
Mind1, talán belejövök... -
SwitcX69
tag
Én is mondok két szar dolgot, legyen itt ilyen is 30 óra bo7 után. Spawn systemtől a falnak megyek és néha úgy laggol a játék mintha xbox classicon játszanék...
Btw az eventben jól kifogtam basszus a playereket. Nekem nincs olyan nap amikor ne jönnék fel, ennek ellenére top 30-ból nem tudok kijutni. 89 ezer pontom van, 116 kell a magasabb szinthez
672 ezer az első, beteg -
turho
addikt
Majd azt mondom, a piszkos csalók (vigye el a rák mindet, tiszta szívből kívánom....de a céget is, hogy nem akadályozza meg- ugyanolyan bosszantó és kvázi bűncselekmény ez is, mintha a szomszéd minden éjjel ordítozna, vagy valaki megkarcolná a kocsidat)., még az eltúlzott killstreak-ek (túl sokszor van és ránytalanul nagyot, és hosszan pusztít) nagyon ölik a játékélményt...
Még mindig a KC a kedvenc játékmódom HC-ben, és az is zavar, hogy nem minden pálya forog be Confirmedbe. BO6-ban is ez volt, kivéve az elején. Akkor még adta az összes mapot. Na erre sincs magyarázat
amúgy erőltetetten gyors is a játék. De egyébként tetszik.
A Hijacked map idegesítő, mint a Bullet a 6-ban
-
ƵøŁĭ
veterán

-
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
A való élet a mindennapokban a legjobb statisztika. Vagy kérdezd Zachert.
-
KardosAttila
aktív tag
Nem lett ez a jatek szerintem annyira rossz mint ami napok ota megy korulotte, a multi most is rendben van, a kampany pedig csalodastkelto,de nem annyira veszes, ma ertem a vegere. 10/7.5
-
turho
addikt
A Colossus mapon kockás, bugosak az árnyékok. Másnál is?
(Mintha a DLSS Q ki-bekapcsolása megoldotta volna... egyelőre.)
-
dnelb
veterán
Ha teljes SBMM lenne, akkor folyamatosan azonos szintű játékosokkal rakna össze, mint a korábbi részekben
Hát mi nem ezt éreztük. Korábbi gamekben inkább szinted *1.2-1.5, néha meg bedobott egy *0.7-et hogy játékba tartson, adjon egy kis élményt, majd megint 5-10 kemény, sós meccs. Ekkoriban még ment az az oldal ahol megtudtad nézni a lobby átlagot, szóval nem én találom ki.
Ha úgy működne ahogy tervezték jó lenne, de a valóság inkább az hogyha megvan az 1-es KD-d akkor rommá szopat. Nem véletlenül gyűlöli kb mindenki. -
SwitcX69
tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Úgyis sokan kikopnak majd s01 után pár héttel. Sok player elmegy warzone-ra is, az ilyen kezdeti időszak után teljesen beáll majd a játék egy szintre
-
hadam98
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Őszintén szólva nem értem, hogy sokan miért írják azt, hogy tele van csalóval a játék. Prestige 3-ként már jó pár meccset letoltam, és eddig nagyjából egyetlen olyan játékos volt, akire azt mondtam volna, hogy tényleg csalt. Sajnos minden játékban előfordulnak cheatek, az anti-cheat rendszereket pedig mindenhol megkerülik – ez nem kifejezetten a BO7 hibája, hanem az egész iparágé.
A SBMM-ről is sok félreértés kering. A játék egy „minimális” szintű SBMM-et használ, ami érződik is: vannak keményebb meccsek, ahol izzadós a tempó, és vannak olyan lobbyk, ahol meg mindent szétkap az ember. Ha teljes SBMM lenne, akkor folyamatosan azonos szintű játékosokkal rakna össze, mint a korábbi részekben – ez a rész viszont érezhetően máshogy működik, és szerintem ez sokkal élvezhetőbb.
A másik visszatérő téma, hogy már temetik itt a sorozatot. A Call of Duty évek óta a világ egyik legjobban fogyó játéksorozata, gyakorlatilag a FIFA-hoz hasonló stabilitással. Az előző Black Ops óriási siker volt, így érthető, ha sokan most kisebb eladást vártak – de ennek ellenére a jelenlegi rész is nagyon jól teljesít, főleg konzolon és különösen az USA-ban. A Steam-számokat pedig önmagukban nem érdemes nézni, mert Game Pass-en rengetegen játszanak vele. A szolgáltatás mostanra hatalmas bázissal bír.
Most jön a Warzone integráció is, ami még több játékost fog visszahozni. Emellett a Paramount (SkyShowtime) megszerezte a filmesitési jogokat, készülnek a filmek és sorozatok, ami megint csak növelni fogja az érdeklődést – akár már jövőre. A 2026-os új COD pedig biztosan még tovább viszi az egészet.
Ez a sorozat úgy van felépítve, hogy nagyon nehéz, szinte lehetetlen elhasalnia és nem is látni semmi jelét annak, hogy ez a közel jövőben meg történjen. Szóval felesleges minden apró dolog miatt temetni vagy szidni – főleg olyan dolgokért, amik egyszerűen nem is igazak.
Ha valaki szerint a régi részek voltak jobbak, semmi gond, ott vannak és bármikor elővehetők. De attól még a jelenlegi rész is jó lett és felesleges folyamatosan szidni. Elég volt egyszer, de már unalmas tényleg, hogy napok óta ez megy. Van más játék, például a BF6.
Switcx69: Most kicsit én is ki égtem a camo farmból de ezt az egyet még kitolom utána pedig össze állítok egy jó loadoutot amivel megy a dara
-
LackoMester
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Értem, h. mit mondasz, de GP- ban látják, h. mivel és mennyit gémel a júzer. Igen, a Steam, Battlenet egy- egy szelet, de ha már a szeleteknél baj van.

Meg ne felejtsuk el, hogy nagyon sok vasarlonal Fifa ill NBA 2K hatas van. Megveszik minden evben.
Ezzel nem igazán értek egyet
, sőt az új FC- vel is bajban van, ami a visszajelzéseket és a eladásokat illeti. Megy is szépen a leárazás.
A megjelenés után 2 hónappal -50% , az erős. -
Döglött Róka
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Benne van gamepass ultimateben igen, szal az eladasi szamokat torzitja, illetve jo ideje konzolon megy jobban. Ott meg vezet. Steam chart csak egy szelete a tortanak, nem feltetlen iranyado.
Meg ne felejtsuk el, hogy nagyon sok vasarlonal Fifa ill NBA 2K hatas van. Megveszik minden evben.
-
LackoMester
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Akkor jó, h. nem vetted magadra.

Téged lehet, h. nem érdekelnek az eladások, de a befektetőket, részvényeseket annál inkább, és ha Ők dühösek leszenek, már pedig nagyon úgy néz ki, h. nem fényes a helyzet, az nem jó jel a készitőknek. Egy ilyen kapitalista világban az necces. Most, h. Gamepass-szal tolod, az is valahol egy eladásnak számit, szóval ismerik azokat a bizonyos számokat.
Nem kell messzire menni Steam. Nem néz ki jól.

-
Döglött Róka
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Nem vettem magamra. A jatekot szidod, nem engem (mondjuk azt se vennem magamra)
Az eladasok meg nem igazan erdekelnek, tekintve hogy meg se vettem. -
LackoMester
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
A majd a júzerek eldöntik ( mi páran már eldöntöttük ) na meg persze az eladások, amikről már elindultak a hirek, h. fele a tavalyinak, szerintem ez minden csak nem megynyugtató a Treyarch- nak.
Semmi gond azzal, h. tetszik, én senkit nem szóltam meg, h. ezzel játszik, és úgy néz ki, h. csak Te vetted magadra.
Jó játékot kivánok.
-
Dave567
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Miért ne tehetné mellé? Én a 2019-et is fikáztam az sbmm miatt, és igen, régen minden jobb volt.
Amúgy meg nem kell el olvasni.
Ti nem tudjátok túl tenni magatokat ezen.
Már régebb óta, csak a fikázás tartja életben a topicot... -
nutella1
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
De, teheti mellé, mert jobb és élvezhetőbb, élhetőbb volt. Akkor még nem volt Cronus, sem ekkora, határtalan cheat lehetőségek PC-n. Szóval bőven helyezheti mellé. Csak próbálják le hülyegyerekesíteni az egészet, minél egyszerűbbé tenni. Tudják, hogy a játékosbázis több mint 80%-ka füvezik, drogozik, tudatmódosítót használ a nulla élete miatt, úgy meg tökéletesen mindegy mi lesz a végső eredmény. Ki van ez találva, még ha nem is gondolod. Szóval, ez inkább így kerek.

-
Döglött Róka
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Nem szerintem se fasza minden, peldaul van egyket bosszanto bug, en se vagyok mar annyira jo mint voltam de ez mar az en hibam, az AR-ek meg mindig tul erosek ha egy marksman pontossagaval vetem ossze.
De ha egyben nezem mint csomagot amit nyujt akkor egyaltalan nem nevezheto otvar fosnak es foleg nem rakhatod melle a 15 evvel ezelotti iteraciot hogy az bezzeg jobb volt.
Ja es a multi sztem jobb mint a BO6ban, de ez inkabb izles kerdese.
UI: nekem faraszto hogy napok ota fikazol, neked az hogy szova teszem, ez igy kerek.
-
nutella1
őstag
Ha "vicc"-nek fogod fel a játékot, random ökörködésnek, akkor tök jó. Viszont, ha a valós képességeken alapuló játéknak szeretnéd tekinteni, felejtsd el. Szerintem ez ilyen egyszerű.
-
nutella1
őstag
Az a gond, hogy a játékrendszer dönti el, hogy te adott meccsben milyen eredményt érj el. Ez pedig olyan mint a rulett. Szerencsejáték. Ugyanúgy SBMM. Abszolúte nem a készségeidnek, és a tehetségednek köszönheted az adott lobbyban elért eredményeid. Gyakorlatilag véletlenen alapul.
#726: Nem hát, csak másként hívják.
#727: Tudok olvasni, köszi.
-
Spizzi
aktív tag
A BO7-et nálam egy valami menti, a zombies. Az egész pofás, bár a tavalyi sem volt rossz. Season 1-et várom az új zombi mapok miatt, lesz új Survival is. Kb. ebben a módban fogom csak farmolni a Battle Pass-t, amit ugyebár "muszáj" lesz a BlackCell miatt mert kell a CP majd az MWIV-hez, meg nem potyára vettem meg.
Viszont ez sovány vígasz azoknak akik csak a PvP multit szeretik, mármint az oldschool-abb fajta mp gameplay-t... adom nutella1 szavait, "A beta-nak köze nem volt ehhez. Az egész jó volt." Én is így gondolom, a béta milliószor jobb volt mint a retail... ott még bizakodó voltam.
Szóval S1 ha ki lesz farmolva maxosra valszeg' leteszem én is a játékot, inkább frusztrál az egész mintsem szórakoztatna, én pedig nem vagyok a magam ellensége, hogy kínozzam magamat.
-
válasz
LackoMester
üzenetére
-
nutella1
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Nem véletlen, hogy fele annyi fogyott, mert egy rakás xar. Minden eddiginél több wh-s, aim-es, cronusos senkiházi, bekamuzott no SBMM rendszer, amiből semmi nem igaz. Meg is érdemlik a kudarcot. Sikerült minden idők egy rakás legordenárébb szemetét összehozni. A beta-nak köze nem volt ehhez. Az egész jó volt. Könnyen ugrál itt bárki, hogy ez egy milyen jó játék, amikor vagy vak vagy nem érdeklik a tények, vagy csal, vagy egyszerűen hazudik. Itt senki nem ismer senkit. Ez egy név nélküli fórum. Mindenki azt kamuzik vagy állít amit akar. Látatlanban. De erre azt mondani, hogy ez egy jól sikerült játék.. Kövezzenek meg. Megmosolygom őket.
#720: nagyon jók voltak ezek, mindennek, de mindennek a kezdete, és a lényege.
-
nutella1
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Én még ezzel kezdtem, asszem 97-es játék
: [link] -
SwitcX69
tag
Aaaa eventben overload, 20v20 és nuketown van. Ehh

Ja és dupla xp holnaptól megint -
válasz
LackoMester
üzenetére
Engedd el, más topikban is pont ezt csinálta, kipécéz valakit aztán beleszáll passzív agresszív módon, ne etesd a trollt.
-
LackoMester
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Látom hogy nuke, de hova kell kakilni?
Erre mit?Ha a múltról szotyolázunk , akkor én valamikor Wolfenstein 3d- vel kezdtem a majd Doom- okal folytattam, toltam a Q sorozatot is, és jutottam el a COD- ig, közte persze volt még sok más is, MoH, BF stb.
Akkor mégis csak elvoltál, mert nem toltad a MW2/3, noha a legjobb részek egyikei voltak.Persze, ne hasolitsuk össze a közel 15 éves játékokat a mostaniakkal, nincs értelme, csak az a lényeg, h. ez a mostani rész qurvára nem Oké, persze haladni kell a korral, de a biciklit előre kell tolni, nem vissza.
Vagy szerinted minden f@sza a játékkal kapcsolatba.
Megesik, nem gond, de napok óta ezen nyomorogsz ami kissé fáraszt
Nem nyomorgok, ha fárasztó ne olvasd, az adminok eldöntik, h. helyes, vagy helytelen, e amit írok.
Azt hiszem nem csak én vagyok így ezzel, többen is hangot adtunk a nem tetszésünknek a játékkal kapcsolatban.Töröld le, keress más játékot mert láthatóan kiöregedtél/kiégtél a műfajból

A fiam itt- ott tolja, szóval marad. Megnyugtatlak nem égtem ki, majd jövőre az új COD, addig is marad BO6 és a BF.
-
Nekem minden olyan pályával bajom van ahol a start után 7 seccel már hátba lőnek, ezt nem szabadna így megoldani szvsz, a másik dolog pedig az ,hogy mindenféle ninja perket meg halk lépést instant ki kellene vágni a codból, az még nagyon megtudja ölni az egész gameplayt
-
hadam98
senior tag
válasz
pRoject22
üzenetére
Elég régóta ez az egyik legjobb cod aminél a pályák nagy része jó. A pályák mérete is a legtöbb közepes. Tegnap toltuk haverral az Overloadot akkorát mentünk Colossuson is. Nem találkozol a legtöbb pályán mindig emberrel, arra ott a nuke meg a hajós. Split-Screenbe is pörög ezerrel, szerintem ha kijön az első szezon akkor ez lesz az egyik legjobb Black Ops ha a többjátékos módot nézem.
-
SwitcX69
tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Valahogy annyira más utat jártam be, sokáig az egyedüli katonai fps az max bf2/bc2/bf3 volt. Előtte aréna shooterek, ut1, ut2k4 vagy tíz évig. iCTF-hez képest ezek a codok annyira lassúak, imádtam mindig is a sebességet. Sajnos az uccsó mondhatni nagy név a doom 2016 volt, halo infinite-ben mindig sokat kellett várni mire besorolt. Úgyhogy marad a cod, mióta game passban van, megvennem sem kell, így a legjobb. Úgyis mindegyiket egy évre tervezik
oriic: az örök elégedetlenkedők
én most kipróbálom, ha már adtak lehetőséget rá, de úgyis megvárom míg gp része lesz. Mindegyikkel így voltam, egy ideig utána elvagyok vele -
-
SwitcX69
tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Iszonyat beteg, mondjuk én azon égtem ki a napokban mikor valaki azt bizonygatja hogy 20-25 évvel ezelőtt mivel játszott és ekkora sztár a mai napig, csak mert hamarabb született
20 évesen érveltünk ilyenekkel, nem vágom mi van itt.
talán mai naptól startól az ingyenes bf6, ki kell próbálni annak akinek esetleg ez egy rakás szar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

M15 MOD0.
messzire is pontos legyen erős, és ne szórjon nagyon (én féltávról szeretek valami gépfegyverrel codozni, 1.5-2x optikával, tehát ilyen öszvér
most fogom tesztelni, nagynehezen megtaláltam őket

, sőt az új FC- vel is bajban van, ami a visszajelzéseket és a eladásokat illeti. Megy is szépen a leárazás.
A megjelenés után 2 hónappal -50% , az erős.