- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nahh ez az új Resurgence nekem bejön, most nyertünk 3 meccset egymás után, tetszik a map, az új cuccok is jók, szerintem ez most egy jó season kezdet
-
Battlenet 700KB/S-el szedi az updatet, lehalt egy kicsit
-
válasz
nutella1
üzenetére
BF6 ugyanez, bugos szar, azt már hetek óta letöröltem, ott mondjuk a csaló kevesebb némileg de ott is akad azért.
Ez van, 2005-ben arra gondoltunk, hogy 20 év múlva milyen jó játékok lesznek majd, jók csak vagy kiadják őket félkészen vagy teli van csalóval, én amúgy közel állok hozzá, hogy az iRacingen kívül átálljak PVE játékokra, azokkal olyan jól el lehet játszani mindenféle stressz nélkül
-
válasz
nutella1
üzenetére
Ez nem szándékos, egész egyszerűen a folyamatos szerver lag miatt érzed, míg a BO6 esetében ez nem volt most valószínűsíthetően ( legalábbis én erre gondolok meg már redditen is láttam szálakat erről diskurálni ) a fejlesztett anticheat miatt ami némileg erősebben monitorozza a játékos klienseket, agresszivebb telemetriát és kerneldrivert használnak ami simán növeli a cpu latency-t és már meg is érkeztünk az interpolation-höz.
Folyamatosan monitorozza a memóriát és a folyamatokat, kernel módban nézi az összes rendszer hívást, még a háló drivereket is hookolják, ez simán okozhat stuttert, micro lagokat, nem véletlen ,hogy most jött ez elő a BF és a CoD esetében is, szóval hidd el ez nem szándékos, egyszerűen ez az ára, meglehet köszönni a sok fake hulladéknak.
Ma mentünk mi is pár meccset, konstans interpolation, packet loss stb minden meccsen, mire meglátom halott vagyok, a bika gépemmel a fix 143 fps-el meg a stabil 1000/350 nettel ami még vasárnap délután is stabil 1000/350.
-
Most mentünk dominationt, 120 killel végzett a csávó az élen, lőtt a falon át mindenhol, de közben a chaten bizonygatta, hogy ő nem csal de beszopta mert a final killcam őt mutatta ahogy 4 embert ledúr a falon át, akkora fail volt úgy röhögtünk rajta, mondom neki te ekkora egy lúzer vagy

-
válasz
LackoMester
üzenetére
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Engedd el, más topikban is pont ezt csinálta, kipécéz valakit aztán beleszáll passzív agresszív módon, ne etesd a trollt.
-
Nekem minden olyan pályával bajom van ahol a start után 7 seccel már hátba lőnek, ezt nem szabadna így megoldani szvsz, a másik dolog pedig az ,hogy mindenféle ninja perket meg halk lépést instant ki kellene vágni a codból, az még nagyon megtudja ölni az egész gameplayt
-
válasz
nutella1
üzenetére
Csak a CoD2 ment abban az időben évekig és nem jöttek új mapok, feljavították 1.3-ra és kész, és nem untuk meg, nem volt ennyi hiszti mint most, és most nem csak a szép emlékek miatt mondom de a scene is sokkal jobb volt, most megy a sírás minden, akkor meg milyen jó volt minden
-
Warzone-ban csak a resu map lesz új? Verdansk marad? Vagy azt hozzá alakítják a BO7-hez?
-
Evidens, én reportolom, meg néha szoktunk is írni a chatre, hogy tesó látjuk mi van, volt olyan tegnap ,hogy négyen reportoltuk be és a köv körben nem volt már a meccsben, most vagy kilépett magátol vagy épp ki lett pattintva, amúgy mindezek ellenére tegnap kifejezetten jó meccseket mentünk, jó volt
-
Nem a stat miatt titulálsz valakit csalónak, egy 47-es stat nem egy nagy szám, az iskolás fiam is csinált 61 killes statot Xboxon, inkább arra mondjuk akinél látod a killcamban, hogy lekövet több alkalommal falon keresztül illetve folyamatosan falon át lő le, ez ilyen egszerű, én értem ,hogy megkell védeni a játékot mert ez a kedvenc de attól még ami valós az valós, és értem mit mondasz, nem csaló mindenki aki jól játszik de aki folyton falon át lekövet meg falon kersztül lő el sokadjára az bizony nem tiszta játékos, killcam elég beszédes tud lenni, pl ha a cronust felcsavarod és meg sem mozdítod a sticket a kontin akkor az simán lekövet téged falon át és aki így játszik arra bizony az a titulus illik, hogy csaló
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Délelőtt mentem pár meccset minegyikben volt csaló, délután tényleg nem volt sok, volt de, nem azt mondom, hogy belefér mert egy csaló sem fér bele de nem égtünk ki
-
-
Ez a csaló mennyiség ami ebben a BO7-ben van ez valami irdatlan, előbb mentem 3 meccset, mindháromban volt csaló, látom a killcamban, hogy több falon át lekövet majd prefireben lő el amikor a vékonyabb átlőhető falakhoz érek és akkor végeznek ilyen sima 60-70 killekben, mondjuk nem is az a lényeg ,hogy hány killje van hanem, hogy teljesen egyértelmű és nem is rejtegetik, egyáltalán működik az enticheat a gameben?
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Jövőre új verziós grafikus motoron az IW adja ki azt a codot amit kb 4 éve kalapálnak, szóval most a BF-nél kell maradni és majd jövőre lesz sztem jó cod megint.
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Én tegnap letöröltem, ma jött ki az új BF6 content meg update és elég jól elvoltam a sima multival, a hitreg szarabb de nem érdekel, ez az első cod aminek még a kampányát sem fejeztem be, ipari hulladék szó szerint.
-
Open mm: hozzánk bedob 4 noobot, ellenfél csapatnál meg mindenki pro, ketten játszunk ellenük, vicc az egész
-
-
-
Az az alapvető gond, hogy a textúra streamelés nem működik megfelelően, nem tudom, hogy ennek köze van-e az új megerősített anticheat-hez de míg a béta nálam futott rendesen addig ugyanazokkal a beállításokkal ( rtx off ) itt a fix 143 fps helyett van 80-90, akkor több órás kutakodás és tanulás után a solution az, hogy a textúra streamelést ki kell kapcsolni vagy levenni minimumra, akkor nincs az a borzasztó nagy input lag, viszont így a procim dolgozik nagyon és felmegy 82 fokra ami figyelembe véve, hogy a BF6 alatt is max 68 fok volt ( meg van tekerve egy kicsit ) az úgy gond, bekellett kapcsolnom a frame gent csak 2x-re, így a cpu nem forr fel viszont lesz tőle megint input lagom de a textúrák meg mosottak nélhol mivel a textúra streaming levan véve, ha vissza kapcsolom akkor meg lesz olyan input lag amivel multi game már nem játszható a másik megoldás pedig az amit Doc javasolt
-
Senki ne vegye meg, ez az eddigi talán legszarabb cod, a kampány az egy ótvaros 10/1 hulladék a multi meg még lehetne is jó de teli van hibával, fps gondokkal, ez valóban egy BO6 DLC, még pár napig fent lesz aztán megy a delete
-
szerk.: nálam az MWIII multit az vágja haza a mai napig, hogy van az a ún. Covert Sneaker cipő, ami full eltöröl minden lépéshangot a meccs elejétől a végéig és SnD-be nyilván mindenki abba rohangál. Utálom azt egy shooterbe amikor nem tudok a hangokból információt kinyerni még minimális szinten se.
Itt ugyanez a ninja perk, de van field upgrade is ami adja ugyanazt plusz dolgokkal, én sosem tudok hosszabb távon játszani ilyen játékkal ahova bele okádják ezeket a baromságokat
-
Nahh ez a kampány addig volt jó amíg a gázt be nem lélegeztük, most a hajós résznél vagyunk, a pókoknál de ez valami borzasztóan fos, ha ott egy komplett zombi szekció akkor miért kell a kampányt is így szétbarmbolni? Végig sem visszük ha ilyen az egész, ez egy fos

-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nekem bejött overall, ami nem tetszett, hogy még gyorsabb mint a BO6, de majd gyorsulok hozzá én is, de továbbra is azt mondom ,hogy a grafika az utolsó amivel baj lenne
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én nem tudom , sokmindent lehet mondani rá de az ,hogy csúnya lenne, azt nem, már a béta is gyönyörű volt 4K mexeden PC-n és akkor még nem volt OLED monitorom, már várom a holnapot, hogy neki essünk

-
Én 100 órát toltam bele a BF6-ba, nagyon vártam mivel azt ígérték ,hogy a bétában jelen lévő hitreg problémákat megoldják, nem oldották meg, néha olyan lagok vannak ,hogy átdob a falon, teli van hibával, a lövedékek egy jó része fel sem regisztrálódik, a vault editiont vettem meg de szerintem ha kijön a BO7 akkor megy rá a delete, sajnos nekem már csak bosszúságot okoz a folyamatos hitreg probléma
-
válasz
Csokishurka
üzenetére
Aim assist meg a cronus max, minden második killcamban látom ahogy a cronus lassan lekövet még falon keresztül is, pl futott utánam egy player, automata ajto kinyilt, de hozzáteszem nem hallhatott mert ninja perkem volt és uav sem volt, szóval auto ajto kifutok majd jobbra beugrok és mondom levárom, ott vártam kb 20 secet és nem jött, oké mondom bemegyek és ott állt a sarokban azt várta mikor megyek be, killcamban meg azt láttam ,hogy rám volt zoomolva és amikor megindultam akkor szépen velem együtt jött a célkereszt is, ajtó amint megnyilt már kaptam is
-
válasz
nutella1
üzenetére
Nekem személy szerint nincs bajom az SBMM-el, azt sem tudom elképzelni, hogy egy ügyes játékosnak nem unalmas-e nála gyengébb szinte már botnak minősülő ( hozzá képest ) embereket lövögetni, anno pl Valorantban is az a meccs ahol 13-0-ra nyertünk unalmas volt, az SBMM egy nagyon jó dolog, nélküle szerintem rosszabb lenne.
-
Mondom megyek már S&D-t, hátha most így délután játszható, 5-0 ide, enemy gyerek onolja a csalást, szarrá lő mindenkit, több ACE-t hoz majd kikaptunk 5-6-ra, ki is léptem, szánalom az egész ahogy van.
-
Ez így ebben a formában nem igaz, a BF6-ra ráugranak a volt régi BF playerek plusz a CoD-ból kiábrándult játékosok is, az, hogy ez van most azt a CoD magának köszönheti illetve az EA is mivel ők meg a játékosok kéréseit teljesítve tesznek le az asztalra egy jó játékot, és nem mindig kell egy játéknak forradalminak lenni, elég ha jó, úgy jó ahogyan a játékosok akarják, a cod meg egészen addig mehet a levesbe amíg hányadék skineket tolnak ki rá, évről évre csak a neve változik a játék marad ugyanaz illetve a csalók ellen nem lépnek drasztikusabban fel.
Szerk: a neve sem változik évről évre mert az MW szériát már újrázták

-
Én leírtam már a tegnapi kiégésünket ugye, nem tudom neked xboxon milyen a K/D-d de nekem PC-ről nem egyszer 3-4 körüli, lehet ,hogy ezért basz be mellém nagyobb eséllyel fake trash embereket, dirtekt mentem a gyerekek xboxáról egyet, érdekes módon SBMM-el ott 2-3 meccs alatt nem volt baj, abban bízom ,hogy ez csak az open béta miatt van mert azt megfigyeltem ,hogy este 7 után lett a nem jó ból ultra szar csaló téren
-
-
Szerintem teljesen más játék, az egész mechanika a mapok kidolgozása, a ugrálás, a kütyük, fegyverek stb, persze ez is CoD de nekem ez jobban bejön úgy komplett, már maga az atmoszféra meg az egész nekem jobb, a 80-as években való baromkodás nem nekem való, ez jobban átjön, vagy ez vagy pedig MW ha már lehet választani
-
válasz
nutella1
üzenetére
Figyi előbb S&D-ben a csapattársunk 34 killt szedett össze, az abban a módban nem normális, néztem ahogy megy, fejlövés minden és mindenki aki a sarkokban ült azonnal oda ugorva vagy csúszva ölte meg, írtam neki ,hogy ez miért jó? Azt mondta ,hogy ez csak béta meg ,hogy örüljek ,hogy carry van, mondom anyádat...
-
Eddig minden második meccsen aimbot+wh miatt lépünk ki
Csodás. -
Na bent van az S&D, main game módom, így sokkal jobban tetszik, BF mellett tuti menni fog ez is
-
Viszont ennyi elég is volt belőle, 3 meccsből kettőben wh+aimbotos sniper aki ugrásból lő fejbe nozoomban, tegbap este a start után jó volt az a pár meccs de mostanra megszállták a csalók, ki is léptem, elég volt.
-
Na így összességében elsőre én azt látom ,hogy van egy grafikai fejlődés, meglepően jól néz ki, a hangok is mások, és nem is rosszak, a fegyveek, meg a gunplay is jó nagyon, a pályák is ötletesek, ez egy nagyon határozott előrelépés ez a BO6 után, nekem egy bajom van csak, hogy túl gyors, munka után fáradtan nehéz felfogni, hogy oda nézek és egy tized másodperc múlva a lábam között slideol át majd ugrik a levegőbe mint a kecske és lő szarrá, tegnap domination core, 45 killem lett de megfeszültem érte, a gyerek meg lőtt xboxon 61-et, csak néztem ,hogy mi van

-
Ez még gyorsabb mint a BO6, lehetne lassabb a gameplay, nem hiszem ,hogy túl sokat tolom majd
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Olvass vissza csak kettőt

-
váltsatok régiót a battlenet fiókban asiara, elvileg ugy működik
szerk:
működik asia régióval
-
aktiváltam a kódot a battlenet oldalon de nem engedi inditani a játékot, jártatok ti is igy?
-
Mikor indul a béta? Du 4 kor vagy 5 kor?
-
Nekem bejön, amíg nem lesz teli okádék skinekkel simán jó lehet, mondjuk a BF6 mellett nehéz lesz ezzel is játszani, bár ha a BF6 hitreg gond megmaradt akkor lehet én azzal várok és előbb ebbe ugrok bele pár hónapra, aztán majd a kipatchelt BF6-al mehetek, néztem JackFrags BF6 videóját és ott láttam olyan bajokat amik a bétában engem pl kiégettek
-
válasz
Adamka884(:)
üzenetére
Megéri-e? Nem!
De benne lesz gamepass-ban ahol veszel egy hónapot 3000 ft-ért és kijátszod a kampányt meg betolsz pár 10 órát multiba amíg ki nem égsz belőle, ennyit megér majd

-
Gyerekek, ez valami ocsortányos nagy hulladék lesz, a coop story fog egyedül érdekelni mert azt hárman majd végig tudjuk tolni, minden másra meg ott lesz a BF6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest