- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corpuscle
őstag
BUÉK Mindenkinek! Az idei évre ez is megvan. -
Corpuscle
őstag
Én sajnálom a helyet a cold blooded perktől. Ahogy Oric is írta, kell rá egy loadout (LMG+FMJ+launcher+cold blooded) és spawn után elintézni a légi bemutatót. Ha meg dronok jönnek akkor is védve vagy addig. Ha lement a dolog, vissza az aktuális loadout. Most hirtelen nem jut eszembe, hogy itt termal scope ellen “véd”-e, de az meg elhanyagolható tényező.
-
Corpuscle
őstag
A hétvégét sikerült elég jól rászánni a játékra, egy kis vélemény innen is. Ez az a kampány, amit biztosan nem fogok még egyszer végig játszani. Nem részletezném, aki játszotta, szerintem nagyjából tudja mire gondolhatok, aki nem, annak nem szeretném elvenni a kedvét tőle.
Én kisebbségben leszek a véleményemmel, nekem nagyon bejön a multi. A BO6-tal szemben ez nekem sokkal letisztultabb. Cold War modernebb köntösben. Lehet bennem van valami perverzitás, de én azzal is baromira jól szórakoztam annak idején. Series X-en 120 fps módban nagy bajom nincs a kinézettel, szerintem kb. ennyit tud a masina.
SBMM ide, vagy oda, azért lehet itt is rendesen szívni, ha a rendszer nem kegyes az emberrel.
-
Corpuscle
őstag
A BO6 nem sokat pörgött, ezt eléggé várom már. A hétvége "véletlenül" úgy jött ki, hogy a gyerek is a nagyszülőnél lesz.
A nagy hajtásban holnapra azért egy nap szabit is sikerült kivenni, mi kell még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jövedelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BUÉK Mindenkinek! Az idei évre ez is megvan.