Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
én is ugyanígy jártam..most mintha jó lenne....toltam egymás után sok mapot,de most nem szakadt egyszer sem. Egyébként jellemzően mindig az első és a második map között szakadt meg
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
(baphomet)
tag
csáó!
elég buta kérdés de, hogy kell azt megcsinálni, hogy egy fegyveren vagy gránátvető és ilyen "heartbeat" szenzor is?
köszi -
Thome
veterán
válasz (baphomet) #9952 üzenetére
Bling perkkel lehet!
-
danati
senior tag
Tedd be a Bling perket.
mod: megelőztek
mod2: 1 percen belül 3 válasz. Pörög a totyik.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Bling - sokan gondoltak már arra a CoD 4 óta, hogy lehet-e egyszer több tartozékot tenni egy fegyverre. Mivel az MW2-ben a roham fegyverekre 8 tartozék is lehet, megjelent a Bling. Ezzel a perk-kel 2 tartozékot tehetünk a fegyverünkre, de természetesen csak eltérő típusúakat. A gránátvető mellett nem fér el shotgun, és a red dot sem lehet együtt a távcsővel.
Bling Pro - az elsődleges fegyverünk mellett a másodlagosra is 2 tartozékot tehetünk. -
Tsumaas
senior tag
Elsősorban ugye meg kell, hogy legyenek ezek a cuccok, és az első perk slot-ba keress olyat, hogy Bling.
De gyorsak voltatok
[ Szerkesztve ]
Hard work beats talent.
-
Siiiiix
tag
válasz feka007 #9949 üzenetére
De te idióta attól hogy a VAC rövidítése Valve Anti Cheat attól a STEAM nek NEM AC je ... Nézd meg hány steam es játék van aminek köze sincs a VAC hoz... Bírom a codos idiótákat akik 2 hónapja használják a steam-et és azt hiszik ők a májerok meg átlátják az egészet. Annyira fura se az 1.6 osoknak se a a Sourcesoknak se a Dod osoknak se a Dod Sourcesoknak soha nincs semmi bajuk a steam el... 90% ban még mindig user oldaláról vannak a hibák mert nekem ha naponta 2x nem tud becsatlakozni akárhova akkor nagy számot mondtam.
-
bul07
nagyúr
válasz SipiBcs #9947 üzenetére
ezt LamaCube majd pontosítja de mintha ez lett volna a kiváltó ok ami miatt törölte majd újra akarta telepíteni és a telepítési hibák utána jöttek ja biztos az is a IWnett hibája nem a Steam-é (nem mintha védeném a IWnet -et mert az is egy s**r)
Steam-et szerintem szeretni nem lehet csak megszokni mert nem tehet mást az ember mert nem lehet nélküle használni a MW2-t
azt meg hogy én megveszek valamit és nem adhatom el ilyen a világba nincs akkor vásárolja ő vissza[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dokee78
félisten
Várom a DLC-t
-
Thome
veterán
Bázegnemmegyagif...
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Tsumaas #9965 üzenetére
én most nem a telepítésre értettem elsősorban hanem ami miatt telepíteni akarta újból
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
feka007
veterán
válasz Gyufaaa #9961 üzenetére
Hagyjad, nem érdemes 60 IQ-hoz lesüllyedni.. Maradjon csak meg abban, hogy milyen jó, hogy nem tudja majd eladni a játékait ha már nem kell.. Okoskodjon csak tovább (úgyis hülye marad )
Ps (nem neked).: A VAC-ot és a Steamet is a Valve készítette. Azt azért illene felfogni, hogy nem a programra értettem, hogy a Steamnek az anticheat progija.. De amúgy CS is azt használja, meg gondolom minden Valveos játék.
A CoD-sokról a véleményed pedig elég furcsa a saját értelmi szintedet figyelembe véve..[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Jó az új avatarom?
-
Laraxior
titán
sikerült megszereznem az ACR-t...hát asszem ez a nyerő nálam még egy ACOG és egy FMJ mellé és kész is...mindezt vörös csíkosban akarom
Egyébként ha elkapja a fonalat, azaz az első mapra bejelentkezik,akkor utána nem szakadt meg most kivételesen[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Grifid
aktív tag
válasz Gyufaaa #9961 üzenetére
Pssszt!
Nekem sincs gondom vele...csak a balek júzerek...gyenge pc...gyenge net, jó pinggel (rühellem a mobilneteseket akik marha ügyesen tudják elbaxni főleg ha még notiról nyomják és csodálkoznak miért küldi el őket mindenki melegebb éghajlatra)...ebböl van a sok lag. -
LamaCube
addikt
válasz Siiiiix #9978 üzenetére
Csak tudod nem mindegy hogyan "mondod"... Kíváncsi lennék szemtől-szemben is így dobálóznál a szavakkal...
Miért általánosítasz ?Attól ,mert ez egy fórum és nem vagyunk szemtől-szemben nem kellene hülyének gondolni senkit.A lényeg a tisztelet egymás iránt ,ha ezt nem tudod betartani inkább ne írj.Igen én 3 napig cumiztam a steam miatt és a frissítése végett.Jó tudom a fene gondolta,hogy ékezet nem lehet a mappában,de hangsúlyozom eddig lehetett és nem volt gond.A baj csak az volt ,hogy a steam felől le se tojták az embert válaszra se méltatták.Elhiheted volt jó pár felhasználó és képzeld voltak akiknek a CS-el csinálta ezt.Mégsem gondolom róluk,hogy mekkora bénák.
Amikor hozzászólni szeretnél ,akkor normálisan tedd légyszíves.Itt szvsz nagyon sok felnőtt ember van és valószínű nem egész nap csak a gép előtt ülnek.Én is kikapcsolódásnak vettem meg a játékot és nem azért,hogy felidegesítsen a sok bosszantó dolog.Eddig nem is volt vele nagy problémám,de 4 napja csak a cumi megy vele.Bár ma elég tűrhető volt este.Egyébként te a steam embere vagy? Emlegettelek itt,hogy te biztosan tudnál segíteni,de látod csak most jöttél amikor meg lett oldva a probléma
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Lajkó
őstag
Úgy látom, hogy nem csak a játék színvonala süllyed rohamosan....
-
LamaCube
addikt
válasz Siiiiix #9984 üzenetére
Hála az égnek,hogy nem vagyok a szinteden...
Hmm...Látom nem értetted meg amit írtam.Kértelek,ha normálisan nem tudsz hozzászólni ,akkor ne tedd.Tudod nem attól okos egy ember ,hogy lekezel mindenkit.Na ,de tényleg hagyjuk!
Tudod nem a steam körül forog az életem.Vannak ennél fontosabb dolgok.Én mint egyszerű halandó valamit megvettem és normálisan szeretném használni,erre mit kapok LvL hackereket,wallhackereket,aimos emberkéket.Ezt megkaptam eddig is minden cod játékban,de semmilyen sztárolás nem történt előtte ,hogy ez a csodálatos rendszer (tudom nem a steam)mindent kiszűr és lehetetlen lesz a csalás,ha már a csalásról írok a blogodon találtam:
Szép ,hogy beismerted na látod ez tiszteletre méltó...Egyet magyarázz még el,mert adok a véleményedre ezek után...,hogy miért van még ennyi LvL hackes és csaló ,csíra , gyökér ebben a játékban is?
Tudod inkább maradok egy béna user ,mint egy gyökér csaló...[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
dokee78
félisten
Végre volt egy jó partim
Shoti chopper Gunner mi kell -
Lajkó
őstag
Mára(azaz tegnapra) leteszem a lantot!
Eljutottam a 60-as szintig, Fal-t kiveséztem, és rámentem az ARC-ra. Elég jó kis fegyó lesz ez, ha lesz hoccá FMJ-is! -
henesa
aktív tag
válasz Siiiiix #9978 üzenetére
Aha akét buzi linkelése ami elba...a böngészőt persze jó póén a pont bann is az nem ? a 150 user aki támogat ???? igen karóval mind megtámogatna az ilyen szemtelen csírákat megkéne megmondani meglehet úgy is a véleményedet hogy nem idiótázol egyből
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
Siiiiix
tag
Nem lettem bannolva csak tudd.... Sőt olvasd vissza a blog kommentjeit...
LamaCube : Senki a mocskos büdös életbe nem mondta, hogy csodálatos rendszer és lehetetlen csalni. Csak én tudok viszonyítani mert eddigi életem nem a PB rendszerében éltem le mint te. És igen menj kicsit, aim ott wh-z akármi, csináld ezt 2 hétig majd hagyd abba. És nézd meg a profilodat 1 hét után. (Persze nem privátra vonatkozik)
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz Siiiiix #9995 üzenetére
Nagyon tévedsz én nem sírom vissza a pb-t,de ott konkrétan láttam a pbshotot és repült a delikvens.Leírom még egyszer nekem nem az életem a játék,tehát nem éltem le az életem se a pb és sem a steam mellett.
Én azt szeretném,ha azt kapnám amit ígértek.Szép dolog,hogy leírták a 3000 bannt,de ebben se én sem te nem lehetsz biztos főleg,hogy nap mint nap találkozni velük.Speciel nekem az lvl hack is csalás.Direkt megvettem,hogy ne kelljen a virágboltissal cumiznom és erre tudnak vele játszani vidáman.Tudom ez sem a steam hibája csak ,akkor ne karöltve az iw-el sztárolja magát.
Itt egy idézet (remélhetőleg tőled):
"Eddig több mint 3000 csaló játékost bannolt ki a Steam akik a Modern Warfare 2-ben ügyeskedtek. Ezeknek a játékosoknak nem csak a felhasználóját, de a játékát is törlik így a VAC rendszer eddig jobbnak minősül a PB-nél. Úgy túnik a Valve Anti Cheat programja jó választás volt a fejlesztők részéről."Nekem meg úgy tűnik,hogy meg van a rekord bevétel a többi meg le van ejtve!
Örömmel tölt el,hogy a hozzászólásod nem tartalmazott senkire sértő dolgokat.Látod megy ez neked is,ha odafigyelsz
-
Thome
veterán
Szar a VAC-IW Net-NincsAdmin kombó.
Úgy még látnám értelmét is, hogy ha valóban rendesen mukodne a vac:
VAC-PB-Dedikált szerverek-Admin.
PB kiszúrja, Admin bannolja, Vac látta, hogy PB milyen cucc miatt dobta ki, VAC szintén bannolja, cheater user szopik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lightyear - befektetési app
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Egérpad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest