Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiie
aktív tag
Mi most kb. 18:00 óta játszottunk, semmi gond nem volt...
-
Laraxior
titán
hú...nagyon éreztem a dolgokat,talán ez eddig a legtöbb killem
amatőr,de meg vagyok magammal elégedve, kár hogy kevés ilyen menet van"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Favela mapon sikerült összeakadni egy cheaterrel
gyanús volt az előző domination mapon 78/10es stat,mondom ok, a végén csatlakoztam,nem tudtam hogyan nyomja.
De itt... 3an mentünk rá, mint ahogy kiderült a killcamból,mindhárman másirányból, valahogy mindig pont arra célzott, és véletlenül mindig eltalált,meglepő de hajszálpontosan fejbe. Ki is léptem"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
boogie84
veterán
Egész jó ez Spec Ops
Még nem játszottuk végig, de az AC130-as küldetés nagyon komoly
A havas sniperes viszont nem nagyon megy. Abban rekord 20 mpA sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Laraxior
titán
ööö bevallom nagyon nem mentem le a tetőről,csak egyszer,amikor kerestem magamnak egy másik fegyot,mert kifogytam
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz boogie84 #10406 üzenetére
egyedül gyorsabban a végére jutsz. sajna van két olyan rész is benne ahol 5 embert kell megölni egyszerre, talán az egyiket meg tudod osztani 3+2-re de a végénél ott mindenképpen 4emberke meg egy kutya lesz Legalábbis én egyedül toltam. Ha nyomjátok a vakert mikrofonba akkor mondjuk nem nehéz,de duma nélkül....
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Hunter2
addikt
válasz Tanker21 #10398 üzenetére
Na most EZT hogyan scinálta? WH+szerencse?
Laraxior
Mivel iratod ki a bal sarokba az adatokat?
boogie84
Én most tudtam kinyítni a Spec ops-ban az ECHO részt és ott van bent egy pálya hogy jönnek a Juggernautos emberkék és csak robbanóanyag van nálunk meg GL. Na ezt megtudta valaki csinálni?[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz eladohardver #10409 üzenetére
Azóta kicsit lejjebb ment,tettem be pár ventit, egyébként csak 85%ig van engedélyezve a venti forgása, 100% kicsit hangos nekem
Hunter2: Riva Tuner és Evereset
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Laraxior #10411 üzenetére
ez érdekes, mivel a rivatuner 2.24c nem támogatja a natív 64 bit alkalmazásoknál az OSD-t, és valóban, hiába konfigurálom a stat.servert, meg az .exe-t, hogy felismerje, mikor induljon, nincs a sarokban semmi. JA és a konfigod alapján valami x64 OPrendszered kell, hogy legyen...mit használsz?
Vagy setup-nál a display on LCD-t is kell pipálni, OSD mellett?[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
ebből látszik, hogy nem lehet versenyezni a friss, feltehetőleg 8-10 éves idegrendszer reflexei ellen...
hány éves a gyerök?[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Laraxior
titán
válasz frame>24 #10416 üzenetére
on-screen display-t pipáld ki és akkor megjeleníti 3D-s alkalmazásoknál.
64bites Win7 igen"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Wans
aktív tag
Fiam is 15 éves, legalább ilyen jól játszik (nálam sokkal jobb).
Hihetetlen mennyivel gyorsabban mozgatja az egeret, szinte elmosódik a kép, nem tudom követni. Gyorsan észreveszi az ellent, akit én meg sem látok.
Nem mindegy, hogy valaki 42 vagy 15 éves.[ Szerkesztve ]
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
superTibcsi
aktív tag
Help!
Hogy lehet átállítani hogyha lelövök valakit akkor ne egy csomó dollár repkedjen szanaszéjjel?
Vért akarok látni literszám.Valaki?
Under construction!!!
-
Gyufaaa
veterán
válasz superTibcsi #10424 üzenetére
Nah. Lehet ilyet is? Vagy ezt is csak virágboltival?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz superTibcsi #10427 üzenetére
gondolták a pénz jobban motivál
-
bandiie
aktív tag
válasz superTibcsi #10427 üzenetére
Csak akkor repülnek dollárok, mikor azt lövöd le, aki legutóbb megölt (Payback).
-
boogie84
veterán
Ne is haragudjatok de ti nem tudjátok miről szól a HQ.
Ahogy látom mindenki a statisztikája miatt linkeli be a képet...
Ugyanakkor persze h több pontod van, hisz az killek után is kapsz pontot...
MW1-es szerverünkön csak HQ megy, és tökéletes. Ebben a játékban csak felidegesítem magam a HQ-nGebriel: nemtom,de lehet h nem játszuk majd veteránon
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
LamaCube
addikt
válasz boogie84 #10431 üzenetére
Nem értem miért kell csodálkozni ,hogy hq,dem,dom vagy sd-ben kempel mindenki és nem azt teszi amit kellene..Ezek csapat játékok és megkövetelik a csapatmunkát.Az ,hogy 2 -3ember felmegy és próbál taktikusan játszani semmit nem ér ,ha a többi csak futkos és kempel össze-vissza.Kipróbáltam a hc tdm-et anno és inkább visszatértem símára,mert olyan szinten megy a kemp,hogy a mapon sírí csend néha 1-2 lövés sarkokba gubbasztó vérpistikék.
A demet még lehet úgy ahogy tolni elég pörgős csak ott is sokan azt hiszik tdm-en vannak.Ne keverd össze egy publikált szerverrel ezt a rendszert.Gondolom ,ha admin van tilos a kemp és a többi számotokra noob dolog.(gl és társai)Persze aki ismeri a szerótokat tudja mi a szabály és azt teszi amit kell.Itt sajnos nem így van és nem is lesz.Privát meccseket kell tolni és nincs probléma vagy menj fel a csapatoddal és nyert ügyetek lesz a pubon HQ-n
Nem kötekedésnek szántam ezt és igazat is adok neked!HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Undoroid
őstag
Sziasztok!
Tegnap Nekem is elég nehezen sikerült csatlakozni a STEAM-hez!Folyamatosan ezt a hibaüzenetet dobta:
Nem tudok képet csatolni!
Ezúttal RIOS-hiba van!
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Tomics
addikt
Hihetetlen mennyi cheater van. Van olyan is aki minden killnél automatikusan beírja a cheat nevét, elérhetőségét. Szánalmas
Sajnálom, akik ezért a szarért pénzt adtak ki. Ezért jobb a konzolPH! addikt since 2004
-
Gebriel
veterán
válasz LamaCube #10432 üzenetére
Úgy látom ez a kemp örök téma.
Nem tudom miért baj, ha kemp-el valaki?
Aki tud játszani, azt úgy sem zavarja és legalább tud úgy játszani, hogy a kemp killeket kivédje.
Másrészt egy sniperes mit francot csináljon
Ja és véleményem szerint a kempelésnek is megvan az előnye. Megismered az összes ilyen létező helyet és nem ér meglepetés
És nem utolsó sorban egy valós harci helyzetbe nem mondhatód az ellenségének, hogy nem kempeljen. Ott nincs még egy lehetőség...
Vagy akár próbáld ki a paintball-t.
Játékhoz tartozik ez is ha tetszik ha nem, nem tudsz ellene csinálni jó formán semmit. már mint hogy nem legyen. -
LamaCube
addikt
válasz Gebriel #10436 üzenetére
Valamit félre értettél.Valamikor természetesen kempelni kell.
pl. a Dem-nél le kell rakni a bombát az egyik csapatnak .Mit csinál akinek rakni kellene?Kempel várja az ellent és természetesen az ellen mit csinál ?Kempel ,mert az a dolga védeni amit kell.Erre nagy nehezen lerakom a bombát mit csinálnak a csapattársaim?Kempelnek tovább,de nem a bombát védik ,hanem valamelyik sarokban gubbasztanak vagy rohangálnak össze-vissza és frag vadászkodnak.
Az én véleményem a csapatjátékokban az egyik fél véd a másik rohamozza a bombalerakó helyet és megpróbálja lerakni ,amikor le van rakva természetesen fordul a kocka.Ellenben mit csinálnak? Amit a fentiekben leírtam.
TDM-en meg tök fölösleges a kemp ott éppen a hentelés a lényeg a reflexek javítása és a mozdulatok beidegződése.
HQ-ról nem nyilatkozom,mert sose szerettem annyira.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Laraxior
titán
válasz Gebriel #10436 üzenetére
airsoft akkor már.... ott megtanulja az ember hogy mit hogyan kell,mert ott nem festékkel lövöldözünk
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz danati #10439 üzenetére
nem.
ez egy M4 SPR, erősített rugóval, és igen egy silencerrel és egy scope-al"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Gebriel #10443 üzenetére
hát.... paintball golyóval még nem lőttek meg viszont airsoft-al igen, és csupa vér volt a nyakam. a másik arc rosszabbul járt, neki a fejét találtam el neki is nagyon kellett szorítani a zsebkendőt a fejére
az a baj hogy pici a golyó (6mm átmérő) és nagyon gyorsan megy ez konkrétan 400FPS-t tudott.
Kb olyan 40-50m-ig viszonylag jól lehetett vele célozni,szélcsendes időben. (0.2-0.25g egy golyó súlya)egyébként hallottam arcról akinek a fogát kapta el a golyó,többet nem nagyon kellett megmosni
[ Szerkesztve ]
-
danati
senior tag
Játszottam már paintballt és airsofotot, mind a kettőt többször is. Nekem jobban tetszik a paintbal, mert a golyó ha eltalál azt biztos hogy megérzed. Plusz nem szeretem tekergetni airsoftban a tár alját.
Lőttek már fejbe airsofttal, az is tud rendesen fájni, de egy paintball találat jóval nagyobb fájdalmat okoz, köszönhetően a nagyobb golyónak. Szép véraláfutásokat tudunk szerezni mind a két sportban.Laraxior: nemrég airsoftozás közben az egyik gyereknek nyitva volt a szája és eltalálta egy golyó a szájának a belsejét, de szerencsére távolról érkezett a lövés és a golyó kipattant a szájából.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz Laraxior #10444 üzenetére
Hmmmm....akkor lehet be kéne szerválnom egyet
Nem igazán fogok meg ez idáig, hisz tudomás szerint minimális jelét sem láttam, hogy ez bármiféle fájdalommal, járni igaz meg sem lőttek vele. Havernak az MP5 próbáltam. Így sok értelmét nem láttam, hisz ennyi erővel a vidám parkban a két pálcás tapadó korongos pisztollyal is lőhettük volna egymást.
Viszont paintball golyó talált már el (nem egyszer ) és igen csak alávérzett.
És ugye itt már azért van tét ha az ember nem akar kék-zöld foltokkal haza menni.
Viszont ott fegyverek kinézete nem nyerte el a tetszésem.
Azt hiszem, jobban utána nézek ennek az airsoftnak.[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
"az airsoft műanyag kis gomb golyókat lő ki. Nem igazán fáj ha meglőnek."
Na pont jó, hogy most betévedtem ide..
Azok a kis gomb golyók 0.20-0.25 grammosak (van könnyebb meg nehezebb is, de ezek a legnépszerűbbek), amit egy rendes airsoft fegyver (aeg, vagy gázos pisztoly), olyan 100-120 m/s-mal lő ki, tehát olyan 1,5 joule energiája van egy találatnak. Egy paintballnál olyan 9-10 joule ez a torkolati energia, mivel egy paintball lövedék olyan 3 gramm körül van. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a paintballt annyival jobban megérzed, mivel a paintballnál a lövedék egy zöldséggel megtöltött gumilabda, ami szétplaccsan a ruhán, az airsoft BB-k pedig tömör műanyagból vannak, és a méretük is sokkal kisebb (kisebb pontban ér az energiája). Ha meg nem átlagos airsoft fegyverrel számolunk, hanem egy 3 jouleos sniperrel, akkor attól már be is szarsz, ha mondjuk 5 m-ről meglőnek. Ezért is van az a szabály, hogy sniperrel csak 20 m-ről távolabbról lehet lőni. Nem hiába vannak szigorúbb szabályok az airsoftban, pl csomószor látom, hogy ilyen 8-10 éves pöcsök ott paintballoznak a felnőttekkel, na airsoftban alapból 14 a korhatár.
Egyébként nem attól jobb az egyik, hogy jobban megérzed a találatot, ha meglőnek akkor még egy gyengébb fegyvernél is észreveszed akármilyen helyzetbe is vagy, ha eltalálnak.. Csalók pedig paintballban is lehetnek.. Simán lehet ott is csalni (letörlöd, vagy ráfogod hogy az előző menetről származik )
Abba meg ne menjünk bele, hogy melyik a jobb, mert ez úgyis szubjektív, de az airsoft mindenesetre sokkal komolyabb, paintballban már az elrontja az egészet, hogy ilyen köbméteres gázpalack csüng a fegyveren, meg a környezet is 90%-ban ilyen összetákolt izé..[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Gebriel #10446 üzenetére
go airsoft topik
itt megmondják a srácok hogy hány Joule-al is érkezik a lövedék asszem 2.5 a megengedett. de majd kijavítanak...ott érdeklődj"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest