Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
úgy néz ki hogy a legutóbbi frissítésekkel betettek rendesen a werziósoknak az még nem lenne baj de akinek eredeti van az is most szív vele
PSN:BiZzare_0 ️
-
Laraxior
titán
hazaértem...srácok valaki egy kis coop?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz LordAxwell #9759 üzenetére
érdekesség: amióta látom hogy itt panaszkodtok,igaz nekem sem valami hűde stabil, tehát néha kidobál, viszont a map betöltés nagyon gyors lett Lehet mert kevesebb gamer van? és nem csak egy map,hanem mind
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LordAxwell
senior tag
válasz Laraxior #9760 üzenetére
De a map betöltése nem a géped erősségétől függ?
Mondjuk az is igaz h mindig írja h wating for other players, de az mind1 mert 1 pályán így is tele szokott lenni.Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
Laraxior
titán
válasz Tsumaas #9762 üzenetére
hát.. a nagyja már le van tudva. Az első kettőből egy hiányzik,de az csak coopos,utána meg asszem 4-5 map hiányzik. De mindegy, szívesen megcsinálom a többit is, akinek nincsen meg
-
Jimmy66
senior tag
Sziasztok!
Mit javasoltok? Letöröljem az egészet és huzzam újra, vagy várjak a Stream javítására?
A hiba továbbra is az, hogy a játék indításakor a következő hibaüzenetet írja ki:
Fatal error
Stream must be running to play this gameKöszi előre is!
-
ЯΞD
senior tag
válasz Jimmy66 #9765 üzenetére
várjál a javításra. mivel nagyon sokan újra telepítettek mindent windows-t is. nem javult meg nekik. minek csinálnál már magadnak + munkát.
egyébként én egy klán-al játszok. 11 emberből 1-nél csinálja a fentebb említett problémákat. mindenkinek jó. és ahogy elnézem a modoknál a játékosok online állapotát hát ugyan úgy üti az online játékosok létszámát mint probléma előtt. ezért nincs szerintem javítás még mivel 90%-ban megvannak a játékosok. imádkozzatok, hogy mielőbb jöjjön egy steam update és jó legyen végre nektek is.
-
LamaCube
addikt
Pár fórumon már egyeztettünk a konfigok végett.Ugyanúgy előjött intel,amd,n-vidia,ati-s gépeken.Win7,vista,xp alatt.3 cleaner progival már pucoltam le steam-es és cod6-os dolgokat még egy negyediket kipróbálok és megpróbálom feltenni,ha úgy se fog menni teljes op-rendszer rakás
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
ЯΞD
senior tag
Van még 1 ötletem! rendszer visszaállítás vagy mit tudom én. tegyétek vissza a régebbi steam-et valahogy. nekem laptop-on még az van. és kipróbáltam megy úgyis szépen a game. jobb 5letem nincs.
-
LamaCube
addikt
Nekem is gyári beállítás van rajta egyedül a nyelvet állítottam magyarra.
Elindítottam a steamet és elkezdte letölteni : "zöld keretben sárga kockák" ,majd belépett és minden naprakész volt a legújabb frissítéssel.Valahol írták tegyem rendszer partícióra és jó lesz,de csak 11 giga hely van rajta Direkt külön vinyóra raktam amikor megvettem,Az ikonokat(mw2) nekem se tette ki újratelepítés után. Raktam is be róla képet.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
4 programmal ellenőriztem és töröltem minden steam és mw2 reges és egyéb maradványokat.Újra raktam az egész játékot másik vinyóra és más partícióra.Az eredmény ugyanaz.Az ikonokat nem teszi ki normálisan.Egyszerűen nem tudok mást mint újra rakom a gépet .A steam felől semmi visszajelzés le se ....ák az embereket.
Siiix hol vagy ???Te neked biztos nincs problémád ugye?[ Szerkesztve ]
-
Jimmy66
senior tag
Leugrottam a virágboltba... 12K szép nagy csokor lesz
-
bul07
nagyúr
válasz LamaCube #9770 üzenetére
be lehet állítani hogy
Ne frissítse automatikusansaját játékok / multiplayer / Tulajdonságok / Frissítések
nekem most még automatán van de ha jön az újabb frissítés és utána stabilabb lesz át fogom állítani
majd elolvasom itt hogy érdemes frissíteni vagy nem( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
LamaCube
addikt
Megpróbáltam a C-re telepíteni de oda meg nem engedi (valószínű nincs annyi hely 11.6 Giga van rajta)
Kb. már 20 órát elcsesztem a megoldással .Annyi idő alatt újra tehettem volna a rendszert Mi van akkor ,ha a rendszer újra telepítése után se lesz jó
-
Tsumaas
senior tag
Spec-Ops? Valaki?
Szerk.: Nálam is a C-n van és megy. Vagy legalábbis eddig ment.
[ Szerkesztve ]
Hard work beats talent.
-
-
dokee78
félisten
Ha nem frissíted akkor is tudsz játszani,de a törtesekkel talán
Nekem sokáig a c:-n volt.
Játszottam most és volt egy Frindlyfiere nevü fa** és érdekes módon Barrettal 43/6-os statot csinált.
Ne mondja senki,hogy nem csíter volt,mert én láttam a killcamot.
Vagy jobb esetben 6 szemű vízfejű mutáns volt akinek 20 kg-s agya van a vízfejében 1Terrabájt gyorsítótárral és 100%ban kihasználja.[ Szerkesztve ]
-
krisz74
tag
Na nekem a változatosság kedvéért az IWNet-hez nem kapcsolódik. Tehát a Steam fut, csak amikor a játékban mennék a "PLAY" -e tovább, kiírja: Please wait, connecting to IWNET
Aztán hiába várok, semmi.
Van esetleg valakinek ötlete, mi ez?
Eddig semmi gondom nem volt és természetesen eredeti játék.Erre van valakinek ötlete? Egyik nap megy, másnap nem. Nem történt semmi tudtommal a géppel.
-
Corpuscle
őstag
válasz dokee78 #9789 üzenetére
Én hogy jártam! HC HQ havas pálya, srác már 40-0-ás statnál. Mindenki osztja, hogy csíter, a csapatom 195 pontnál (persze ő sza.ik a HQ-ra a csapata kb. 40 pontnál) és hívja a nuke-t. Bukta a parti... fa..a. Amit leszűrtem (azon kívül, hogy kitaposnám a belét), ahogy hívod a nuke-t, megáll a pont számolása, pedig idő lett volna még arra, hogy meg legyen az a fránya 5 pont, amíg elér "a nagy fény". Egy kis bug.
-
Studi22
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne holnap nagy valószínűséggel hdd csere lesz a notimba,hogyan tudom megoldani hogy legalább ne kelljen újra kezdenem játékot?
Ja nem dobozos tartalom hanem online az mw2,ha ennek van valami lényege.A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
v!ct0y
veterán
Én vagyok a host akkor második menetbe állandóan hibával leáll.
THX IW -
LamaCube
addikt
Srácok valószínűleg a bibi az,hogy nem a C-n van a steam .Felraktam a steamet a c-re és letöltöttem egy demot ami tegnap nem működött és ma meg jó,de csak a C-n.
A probléma,hogy szűkös a hely a C-n,de mindjárt kiderül ,hogy működik-e.Az a baja valószínű a common-ból visszamásoltam a cod mappát és az ikont is kirakja rendesen a hatalmas problémám,hogy 400 mega maradt a c-n és így nem tudja telepíteni.Teljesen szétvet az ideg,mert annyi helyet nem tudok felszabadítani 20 gigát tettem a C-re.Gondolom csak úgy nem lehet megnövelni.Érthetetlen,hogy miért problémázik,hogy nem C-n van
[ Szerkesztve ]
-
henesa
aktív tag
Ma megvolt 124235-dik " unable to connect to hostom " meg az első wh-som is és mindjárt egyszerre kettő párban tolták hc tdm-en persze 26-2 meg 24 - 6 stat és csak a winning kill -ből derült ki mert kill cam ugye nuku falon keresztül már követi mikor felbukkan akkor BUMM a tetvek
[ Szerkesztve ]
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
krisz74
tag
Más kérdés, ha az előzőhöz nincs ötlet.Ha a játékot újra akarom rakni, akkor a teljes steam mappát ki kell törölnöm?Csakmert ilyen uninstall parancsot nem találok.
-
bijesz
aktív tag
Sziasztok
Windows 7 alatt megy már ez a csoda, vagy még mindig csak XP?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest