Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz SipiBcs #10800 üzenetére
Van egy rendelkezésre álló lejátszandó számfrissítés.a lejátszandó számfrissítést most le fogják tölteni
Railworks osztály 390 elektromos többszörös egység DLC frissítés kibocsátott
2010. február 3-a, de. 10:23 - szelep - termékfrissítés a Steam frissitet valamit de mijen cuki bármi frissitést kiadnak elbarmol mindent„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Thome
veterán
válasz W h o z Z y #10806 üzenetére
Nem. Ez játékfrissítés: LINK
Ehhez van a Class 390 DLC... Majdnem MW2, de ne búsulj! -
Tomics
addikt
válasz W h o z Z y #10806 üzenetére
anno CSnél is akadtak érdekes bugok mikor csak a steam frissült szóval rakás ... az egész.
PH! addikt since 2004
-
SipiBcs
őstag
Most mondja ts-en haverom, hogy volt valami frissítés a játék exe-jén. De a verzió szám maradt. Idegesítő, hogy minden egyes pöcsnyi változtatással, "javítással" rontanak a játszhatóságon. Agyrém!!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Kommy
veterán
Én frissítettem most a steam beta-ra és nekem most volt 7 menetem mindenféle hiba nélkül zsinórban, és most se dobott ki. Előtte egy játék után az általatok sorolt hibákkal találkoztam.
-
-
SipiBcs
őstag
Steam beta?? azmiaz??
Most csapatban tudtunk 3-4 kört játszani, max 1 kis lagg gond volt... de az nem az iwnet sara...
A vége az lett, hogy ugyanazzal a buggal kidobott mindenkit, mielőtt még számolta volna a pontokat... stb...stb...
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
LamaCube
addikt
Jó estét emberek!
1.5 óra mw2 után amiből kb.30 perc volt játék a többi meg unable connect és a többi hímtagságok,hogy szépen fejezzem ki magam.Egyénileg még úgy ahogy lehetett játszani,de valaki meghívott vagy én hívtam folyamatosan dobált minden hülyeséggelElmehetnek akik ezt a rendszert kitalálták és azóta is éltetik a jó édes pici nőnemű szülő hátsó fertályába.Amikor bármilyen frissítést kiadnak(bár én nem láttam se steam se a játék felől ilyesmit)az ember csak szopikálja a nagy szőrös cumit az ilyen nemtörődöm embereknek nem nevezhető... a férgeket meg nem akarom megsérteni velük.Az ilyen nemtudomhogynevezzemőket kettős lábbal rúgnám ki és egy kőfejtőbe vinném,hogy megtanulják mi az a munka.Nem a 10 rongyomat sajnálom (dobtam már ki többet is ennél feleslegesen),de amilyen nagy reklám ment körülötte és nagy ajnározás minden fórumon annál nagyobb csalódás az egész.
Nem tudom emlékszik -e valaki,hogy mit össze fikáztam anno a rendszert és a játékot.Hát sajnos nekem lett igazam...
Igen is köszönjük steam és iw ezt a csodálatos élményt és ha valaki megint felveti,hogy ez user hiba és a többi okosságot,hogy neki soha sincs semmi gondja azt egyszeüen hazug embernek tartom.Hibás a steam is,mert hagyja az iw hülyeségeit és így magát is lejáratja.Ollie
Előre elnézésedet kérem biztosan sokat kell moderálnod .Egy nap kitiltást vagy örököst megérdemlek,de vállalom.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
@rglaaf
veterán
Holnap AvP multi demo akinek van kedve mehetnénk tolni feltéve ha nem omlik össze a STEAM
Azt viszont nem értem ha modosítottak valamit akkor mért nem vettük észre valami frissítés formájában
PSN:BiZzare_0 ️
-
LamaCube
addikt
válasz danilla #10817 üzenetére
Ez mw2 topic ez teljesen igaz és igazad van!
Sajnos azonban /pillanat ezt tudom a "játékról" írni és visszanézve a mai nap csak erről szól,hogy semmi nem jó sőt sajnos nem csak a mai nap.Amit írtam vállalom,ha lenne képviselet kis hazánkban símán bemennék és elmondanám nekik is.Tudom nem érnék(érek) el vele semmit,de jól esne...HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Vis Major
tag
válasz @rglaaf #10820 üzenetére
Most egy kicsit megnyugodtam. Akkor nem nekem rossz a netem.
Belépek, össze-vissza dobál, majd kiírja, hogy kezdődik 8 mp-en belül, aztán kirak 6 embert, kiírja, hogy várunk. Aztán bedob egy másik szobába, és kiírja, hogy nem talált megfelelő hostot, és LOBBY CLOSED. Aztán megint kezdődik az egy perc várakozás, TYÍ-TYŰ-TYÍ-TYŰ dobálja körülöttem az embereket, bedob egy már elkezdődött gamebe, ahol meg migrálja a hostot, és kiírja, hogy nem sikerült migrálnia és kidob. Aztán megint az elejéről az egész. És bedob egy játékba ami már megy, bent maradok a végéig, de az új játékhoz már nem tudok csatlakozni mert bezárja a lobbyt. Egy játékhoz tudtam csak csatlakozni rendesen.Ennél a dedikált szerveres megoldás milliószor jobb volt!
-
Wans
aktív tag
Remélem nem bántok meg senkit, de az a véleményem, hogy a bosszantó hibák ellenére a cod 1 óta ez a legjobb multiban tolható fps amivel valaha játszottam.
Persze a cod1 ben egy komoly klánban voltam más volt a hangulata stb.
Itt az mw2-ben is összeállt egy egész jó kis társaság, és csapatban pub-ozunk de igazán nem zavar minket annyira a sok kidobálás stb. újra rákeresünk, meg újra és aztán toljuk órákig inkább több mint kevesebb sikerrel. Nagyon régóta játszom de ha 1 órát veszek alapul, akkor kb 5-10 percnél többet soha nem vett el a hibákból adódó időveszteség.[ Szerkesztve ]
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
vibra
tag
jó reggelt mindenkinek.
reggel 182.-re frissített.Megy rendesen.Aztán majd este elválik,hogy mennyire lesz jó.
Tegnap este borzalmas volt.A végig játszott TDM. után csak az eredménytáblát mutatta majd hirtelen ki is lépett és nem adta össze a megszerzett pontokat.
Minden meccs után újra FIND GAME!!
Elég bosszantó volt.[ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
Egyetértek h hibái ellenére is jó. Ha nem lenne nem játszanának ennyien vele. Frissitésre kíváncsi vagyok, tegnap engem is kidobált minden meccs után.
Egyszer szerver lettem, aztán kiderült h az 1gigás ADSL-em nem épp erre való, mindenki 3 zöld csikos pingel szaladgált. Aztán írták a többiek h változtassak nevet vagy mi mert akkor másik szervert fog keresni, de sehogy se sikerült. Most akkor van ilyen, vagy csak szivattak
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Mészike
aktív tag
Egy kérdés: meg lehet változtatni a nevet?
Ha igen, akkor hol? -
SipiBcs
őstag
válasz Mészike #10825 üzenetére
Ez bennem is felmerült. Nem egy alkalommal látom, hogy játék közben változtat valaki nevet. Lehet az eredetivel is? Vagy csak virágboltival, konzolból?? Mert ez utóbbi esetben marhára együtt játszunk azokkal akik warezolnak.
Lama: Késő este ilyen szépen anyázni irodalmi nyelvezetben.....
-
F e Z o
veterán
válasz Mészike #10825 üzenetére
Az óra melletti steam ikon, azon belül beállitások.
Tegnap vette meg haverom a játékot. Az esti multi (már amikor egyáltalán játszani tudott) után azt mondta, bárcsak ne tette volna. Mondta neki, ettől csak jobb lehet. Sajnáltam szerencsétlent.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Corpuscle
őstag
Nálam tegnap este semmi probléma nem volt, kiváncsi vagyok az új frissítésre. Csak rosszabb ne legyen...
-
Egzee
őstag
Valaki help plz! Végre megkaparintottam ezt az új drogot és általában megy mint a zsír, pingem 3-4-es de néha olyat laggol mintha 999-eznék vagy mintha elfogyna a VRAM... Csökkentettem a felbontást hátha sok a 4850-nek a full hd de nem... Vki help mert epilepsziás rohamot kapok hogy néha ilyet laggol!
-
@rglaaf
veterán
A frissítés megoldotta mapok utáni kilépést de még sem jó igazán meccs közbe egyszerüen szét esik az iw-net és vége a lobby-nak map betöltés után elszámol 15-ig aztán megint menü, ez egyszerüen kalap sz...
PSN:BiZzare_0 ️
-
LamaCube
addikt
Nekem most aránylag jó volt a tegnapi naphoz képest 98% javulás.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
MA 1 órára tudtam játszani, gondnélkül felengedett midenhova, de most ülök viszs ahogy játszak erre, kivan írva h kapcoslatállapotom vagy mi: STRICTHogyha újra letöltöm a játékot akkor sem lesz jó??
-
Balinov
titán
nekem akkor irja ezt, ha megy a hatterben a torrent feltoltes ezerrel. ha van futo torrent kliensed, lodd le mig jatszol es ugy nezd meg,
Mirol maradtam le,hogy jopar hsz ki lett gyalulva?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Zefír
őstag
válasz Balinov #10846 üzenetére
Az a helyzet, hogy torrent sincsen a gépemen
De tényleg, nemtudom, hogy mi baj lehet már, amikr elindítom agamet, még amenüben 4-et akad Meg olyat is szokott csinálni, hogy 1 menetet (6kör vagy pályátólfüggő) szépen lemegy, utána a következő körben úgy laggol, mint a szemét egyáltalán élvezhetetlen.
És azért nemhiszem hogy gép hiba:
E5200 @3.2ghz
3gb ram
HD4850
A gép többi része asszem lényegtelen, de ha nem akkor adataimnál ottvan. -
Balinov
titán
hmm...ha nem torrent akkor mar csak skype,msn-re tudok tippelni, vagy valami mas fogja a neted....szerintem ezert semmikepp nem erdemes ujratenni
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Kommy
veterán
Legfőképpen azért írja ki a Strict-et mivel nincs nyitva valamelyik port amivel kommunikál, így kevessebb embert érsz el (pl nem lehetsz te host).
Amúgy ezt nekem is szokta néha csinálni, hogy kiírja , de ha kilépek és elindítom újra a játékot akkor már jó szokott lenni. Ha van routered, vagy tűzfal akkor azok megakadályozhatják a kommunikációt, A játék azt ajánlja, hogy használj upnp-t.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest