- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luw2win
őstag
válasz
dokee78 #17906 üzenetére
Nekem is megvan, meg megvan minden festés meg minden cucc a fegyverekhez, és én is cska egy ilyen moddolt szerón voltam fennt, de még semmi bajom nem volt. Bár én csak normál 70-es vagyok és hülyének néznek h egy ilyen lebeg mellettem, de mind1
,
Én ráhagyom, max ha azt írják hogy ebből lehet valami baj akkor törlöm én is -
luw2win
őstag
Hali!
Tud valaki valamit arról h most mi ez a 360 fokos menőzés.Amikor sniperrel a kill előtt 360 fokot fordul? Ez mi? Jobban adja?Vagy csak hülyegyerekek szórakoznak. Mert én értelmét nem látom
-
luw2win
őstag
-
luw2win
őstag
Hali!
Ti találkoztatok már olyannal hogy az IW net bedobott egy ilyen egyedi módos szeróra?
Ilyen no gravity meg csak desert de az is cod4-es skinnel meg ilyen durva mód. Eredeti játékom van nem gondoltam volna h be fog dobni egy ilyen egyedileg gyártott szeróra.
Mással előfordult már?
Most töltöm fel a videót amit csináltam a módról. -
luw2win
őstag
Nézzétek ezt a videót
-
luw2win
őstag
Valaki tud valamit a dedikált szerókról? totalcodon olvastam hogy lesznek,
ez most komoly?mod: és a map pack mikor jön? ingyenes lesz? steam majd letölti? stb
-
luw2win
őstag
-
luw2win
őstag
Hali!
Már nem játszottam mw2vel kb 1 hónapja,és most feltett a steam egyfrissitést, eddig akadt a 91fps, most meg leugrál 30fps-re, de igy néha és a max az kb 87, de iszonyatmódon laggolok.
Nálatok ilyen probléma? -
luw2win
őstag
Fentebb vettem a felbontást, 1680*1050-re és folyton kicsesz dx errorral?
Miért van? és mit tudok ellene csinálni? -
luw2win
őstag
válasz
bishoplogan #9226 üzenetére
PC-n sztem nem működik, én most probáltam ki, csapatsebzéssel viszadob, szóval szvsz ez csak consolra vonatkozik. De amúgy érdekes
-
luw2win
őstag
Valaki már elérte a Cold Blooded pro-t? mert én használom és eddig csak 1/3(70-es vok), hogy lehetne ezt legkönnyebben fejleszteni? Köszi
-
luw2win
őstag
már 3x előfordult hogy a segélypakk egy AC130-at dob ki, örülök mint a fene, nagy lagg és host connect akármi
Szánalom az egész...Dedikált szerókról valami hír?
-
luw2win
őstag
válasz
Scooby Dou #5940 üzenetére
Az elsőt javítanám...
www.clanbase.ggl.com, nem pedig clanbse.com -
luw2win
őstag
Nagyobb tárért mit kell tennem? Nem értem mit kell csinálnom az FJM-el (v mivel).
Ha csak ugy lövöm az embereket nem számlálja...
Valamit rosszul csinálok?
köszi -
luw2win
őstag
Fuu kicsit játszottam, SD-be [link]
pwny név csak ugy funból
mod: ugy játszottam ahogy cb megköveteli, szal semmi attachment, meg probáltam értelmetlen perkeket használni
-
luw2win
őstag
válasz
SzlobiG #5810 üzenetére
Persze, cod4-be is szerettem ezeket az első pár hónapba, aztán az ember beleun, de viszont még más élvezi, ekkor jött a pam, meg a promod. Remélem újévre kapunk dedikált szerókat, és pam-ot vagy promod-ot.
Hát pedig én azzal a "tesztelt" fegyóval nagyokat írtottam.Valaki megtudja mondani hogy a Desert az jobb mint a Magnum?
-
luw2win
őstag
válasz
fireproof #5784 üzenetére
Hát a választ azt szvsz ne itt keresd, eleve semmi köze a Sims3 nap a Codhoz, még a motor is más
.
Inkább az Azonnali kérdések órájába irnám meg, vagy egy atis topicba, vagy esetleg fuu mi van még? Jaa Sims topicba.
Meg sztem attól is függ hogy eredeti-e a játék vagy sem.
Driverfrissítést megpróbálnám. -
luw2win
őstag
válasz
SzlobiG #5775 üzenetére
Tudom nekem is így adja nagyon, főleg ezzel a fegyóval.
Csak amikor elmentünk CB-zni és ugye no perk, no reddottól kezdve minden, csak silencer meg a semmi az engedélyezett, akkor kicsit furcsa volt, és hát nehéz.
Mert azért a perkek, meg az attachmentek sokat dobnak a játék könnyedségén.Csabee.:
-
luw2win
őstag
Nézzétek meg.
PC-n miért nem lehet ilyeneket lőni csipával?Nekem szanaszét hord a csipa mindig, párszor ad be valamit de az nagyon kevés
-
luw2win
őstag
Tudom mit frissitettek....
az egyik config file-t kivették... és fixre csinálták meg, és nagyon kevés dolgot lehet csak átirni... -
luw2win
őstag
CB-n fennvannak a szabályok
-
luw2win
őstag
-
luw2win
őstag
válasz
Siiiiix #5082 üzenetére
Miért lenne szégyen? látszik hogy egy publáma vagy aki azt éli hogy Juggernautot tesz meg Clayel kinyir mindenkit, ennek semmi értelme, tény az első pár hónapba nagyon szórakoztató, aztán már csak idegesítő...
Nekem promod a cod4 lényege, másmiatt felesleges megvenni eredetibemod: pam anno jó volt, de promod jobban tetszik
forceberg: kiprobálom
-
luw2win
őstag
válasz
Baloghjanos #5066 üzenetére
Ninja perk, és elsőre szvsz SD, aztán amikor már több pontot kell elérnek akkor meg TDM, és a fegyók feljesztése miatt rengeteg pontot kapsz, én igy csinálom.
Amúgy a leggyorsabb az mpcheat.euPolllen: mibajod a promoddal? játszhatóvá teszi a játékot, nincs gl, semmi baromság, jó szerók, semmi csicska aki kibannoljon, van csipa fix stb stb...
Persze itt neves klánok szeróira gondolok -
luw2win
őstag
Jéé frissités, mit frissítettek?
-
luw2win
őstag
Lean-re valami megoldás van-e már multiba?
-
luw2win
őstag
Az a világítós nyavaja a equipment csoportba az mire jo?
-
luw2win
őstag
naaa naaa, tölt valamit a Steam, ez mi lesz? patch? vagy csak valami más? Mit javít?
MOD: hát console nincs, pedig azt vártam
-
luw2win
őstag
Persze, nincs dedikált szeró, Steam egy rakat szar, exe hibával kidob, nicns console, nagy a ping, és még havidíjat akarnak? hát úr istenm kb a fél világ nem tud játszani és azt a hír lehet olvasni h havidíjas lesz, hát ezek bolondok. Most mit csináljak? dugjam az ujjam a seggembe?
zolisx4: biztos nem..., valami balf4sz elcseszett valamit odafenn
-
luw2win
őstag
Ez mi
nem tud csatlakozni a Steam-hez, mert ezzel a játékkal másik gépen játszanak
mod: egyszer beenged, egyszer kidob, stb. Már feltörték az origimat?
-
luw2win
őstag
válasz
Siiiiix #3387 üzenetére
ez tény, de az a baj hogy megint belerohantam abba a hibába, hogy, fuu pubon de adja a steady aim prő, meg a stopping power prő, meg gyorstárazás pró, és csipa nagyon adja, de ha pl stopping power nicns bekapcsolva akkor alig, ugye itt meg nem volt semmi perk, igy rosszul eset elsőre, szóval lehet hogy megint olyan perkeket kéne bekapcsolni aminek nincs sok értelme
-
luw2win
őstag
Na megvolt az első 2v2-es warom mw2-be.
Nem tudom hogy csinálták, de 20 körös volt, perkek nem voltak, mind kivolt véve, és egy ismeretlen nyelven beszélő gyerek írt xfireön, aztán steam-en meghivott, és go,
nyertünk11-9-re
-
luw2win
őstag
patchről valamit valaki már tud? mikor jön ? lesz-e consol stb
-
luw2win
őstag
válasz
killer1203 #2901 üzenetére
Jó akkor most ne az fps-t nézzük, hanem pl az lagometer-t, ha beteszem, a cfg-be ottmarad, de a játékba nincs semmi változás. Nem az fps miatt irtam hanem hogy ha a cfg-t átírom semmi változás
, pedig még írásvédetté is tettem
-
luw2win
őstag
Megkérdezem újból, maxfps-t ha modosítom, ugye seta com_maxfps "85" -t átirom pl 125-re
Miért nem reagál rá? (ebbe a mappába van : C:\ProgramFiles\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2\players\config_mp. Átírom, írásvédetté teszem, de semmi...
Mit csináljak? Lehet hogy máshol van még egy cfg file amit át kellene írnom?
Légyszi válaszoljatok, mert fix 91fps-el nincs élet -
luw2win
őstag
válasz
Anubiss #2838 üzenetére
Talán ha visszaolvasol
, itt gondolom neked nem extrán volt szal nem high-ra kell visszaállitani hanem értelemszerűen lentebb a grafot mert elfogy a memória
UP pls,cod fórumokban mindig az üres szövegelés megy, hogy igy TK ugy tk igy köcsog claymoros meg stb..., talán ha kicsit átmennénk szakmaiba
, lehet nyitni egy másik topicot ahol ki lehet tárgyalni cod- codmw2-ig az összes marhaságot
-
luw2win
őstag
Multiba valakinek sikerült megcsinálnia a lean-t?, mert idegesít.
És ha átírok valamit akkor az visszairja -
luw2win
őstag
Beléptem a klubba, ma megvettem most telepítek, Szegeden vettem.
Hétfőn benéztem a MM-ba, és láttam hogy 4 soron keresztül csak MW2 volt, ma bemegyek, üres az egész, megkérdezem az eladót, monta h már tegnap óta üres, és mondom mikor érkezik a többi, monta hogy következő hónap vége fele. Így átmentem az 576-ba, ahol havernak volt előrendelése, csak nem vette meg, és az volt az utolsó darab amit neki félretettek, szóval jóljártam, haver meg nem
.
És mondta az 576-os csávó, hogy hétfőn 150-et, kedden meg 100-at vittek el
Nagyon durva.
Most teszem, remélem megérte -
luw2win
őstag
Cod4 cfg-t beteszek akkor jó lesz? - valaki próbálja már meg, sajnos eredetihez csak ma este tudok hozzájutni
-
luw2win
őstag
Valaki már tud valamit az új patchről? hogy akkor már aktiválják a consolt?
Mert ha a consol aktiválva lesz akkor már /connect-al bárhova fel lehet majd csatlakozni.Mod: mindenkinek: single-be nyomkodtam a printscr-t és ugye belassult a game, szóval csinált képernyőmentés, de azt hova menti?
-
luw2win
őstag
válasz
Silencer83 #2201 üzenetére
A mérete alapjánra visszatérve, inkább legyen 20 gigás egy játék csak legyen jól optimalizált (amit meg is kaptunk, ugyanúgy fut mint cod4, tökéletesen), minthogy 5-6gigás és szaggat...
-
luw2win
őstag
cod4 sp-re már annyira nem emlékszem, de azt tudom hogy a cod4sp jobban olyan volt hosz mész oszt lősz, itt meg megszínezték ilyennel hogy: hószán, hegymászás, csónak, kocsivezetős rész, meg a végén az a késes jelenet. Bár akkoriba a 4 az nagyobbat ütött mint most ez, de szvsz nagyon hangulatos lett
-
luw2win
őstag
Hát akárki mit mond a Single rész az óriási volt, nagyon fantáziadús, sose untam magam, egyetlen egy negatívum az a rövidség volt. De inkább legyne rövid és pörgős mithogy hosszú és unalmas, azt sose szeretem. Cod4 singlenél 100x jobb
-
luw2win
őstag
Multiba mekkora a legnagyobb szint?
A hacker dologról meg hát... kb az első 3 fragig néztem a videót, utána kikapcsoltam, szánalom..., miért kell elb*szni a multit, igy is elb&szták már pár dologgal...
Reméltem hogy legalább az első hónapban békénhagyják a játékot... -
luw2win
őstag
Mondja már meg valaki hogy megéri-e azt a 10k-t?
multi / single rész-re bontva -
luw2win
őstag
-
luw2win
őstag
válasz
phanzetomox #400 üzenetére
cod4 topikba kellene ezt irni... nem pedig szétoffolni ezt
-
luw2win
őstag
Remélem jobban megcsinálják ezt a pb-t, mert cod4-be egyik napról a másikra 4-5 szeróról bannoltak, ugy hogy nem játszottam azon a héten, és késöbb kiderült nem is arról a 4-5ről hanem global bannom van a semmi miatt.
Remélem cod mw2-be nem lesz ilyen, mert nem veszek uj origit a pb f4szságai miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest