Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Szerintem jó a játék!Most még a singlét nyomom de tetszik.
Ami viszont nem az a fröccsenő vér amikor engem találnak el.Semmit nem lehet utána látni!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Most vettem meg a játékot és egy kis segítség kellene.
Olvastam hogy oda kell telepíteni ahova a steam-ot?Csak mert én ott már regisztrálva vagyok és nekem az a C-n van ahol az op-rendszer is.Vagy rakhatom máshova?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
jegenye77
addikt
Olvastam hogy már van valami frissítés vagy javítás.Azt a STEAM-on keresztül kapom automatikusan?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Azt a rohadt gránátvetőt kihagyhatták volna!
A sok kismajom nem is tud meglenni nélküle.csak azt nyomatja!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
-
-
jegenye77
addikt
Most már jó újra!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Preparing to launch Call of Duty:Modern Warfare-multyiplayer
Ezt írja ki amikor csatlakozni akarok.Már vagy 5 perce.
Mi lehet a baj?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Ezt írja ki amikor csatlakozni akarok.Már vagy 5 perce.
Ha a singlét indítom akkor is ez ugrik fel!
MI LEHET A BAJ???
-
jegenye77
addikt
válasz Baloghjanos #4255 üzenetére
Oké és lehet valamit csinálni hogy működjön?
Oprendszer telepítése nélkül!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Csak hogy nehogy az legyen hogy valamit nem jól csináltam.
Feltettem a steam-et és ugyan oda rakja a játékot is?Abba a könyvtárba?
A net elvileg jó!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz Baloghjanos #4265 üzenetére
Csak az a furcsa hogy a single rész se indul.Akkor is ugyanezt írja ki.
Már újraraktam még egyszer de megint ugyan az.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Megvan az írja hogy 100%.
Indítanám de semmi.
Csak ez villog![ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Nem megy még mindíg
Nem tudom mi lehet.
Valaki?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
-
jegenye77
addikt
Nem megy még mindig ez a sz..
Csak villog hogy előkészít de semmi!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
jegenye77
addikt
De most hogy van?Valakinek megy rendesen valaki meg nem is tud belépni?
Nekem két napja nem jó.
Gondolod elment már a kedvem az egésztől.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
És hogy szűrik ki a csalókat?
Mert szerintem 25/0 stat az egy kicsit gyanús nem?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
jegenye77
addikt
Mikor újra raktad és indítanád a játékot rákérdez hogy akarod-e a régi rangodat!
Ha igen akkor egy kicsit tölt és onnan folytathatod ahol abbahagytad.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
(I)De még most is azt tudom mondani, nem kell siránkozni, minek? attól nem fog jobban tetszeni a játék add el ha nem felel meg az igényeidnek, 1000% hogy találsz rá vevőt.(/I)
Te se panaszkodj mert kikapsz!!!
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Sajnos egyre több a csaló!!!
Most játszottam TDM-ben.Apa kedvence csinált egy 30/1-es statot mondom az szép és ki is léptem.Átrakott máshova ott meg 20/0-ás volt egy másik gyerek[ Szerkesztve ]
-
-
jegenye77
addikt
Nehogy magadra vedd már!
Azért meglehet különböztetni ha valaki csal vagy aki jól játszik
pl:ha egy épületbe mennék be és elindulok jobbról majd visszafordulok balra aztán megint jobbra és ezt a leköveti?Mert a killcam-on egyértelműen látszott!
Akkor ne mond már nekem hogy a tudásával követtett végig a falon át!
8-as rangon még nem játszott azért annyit hogy csak egyszer haljon 30-at gyilkoljon!
De lehet Én tévedek és akkor elnézést kérek!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Ha vetted volna a fáradságot és elolvasod rendesen,vagy felfogod amit írtam /nem tudhatom milyen képességeid vannak/ akkor észrevetted volna hogy nem csak a stat alapján írtam hogy csal!
A Te 147/8-as statod se nagy szám!főleg a hajóson.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Nekem is folyamatosan megszakad játék közbe és kirak.Aztán nagy nehezen talál egyet ahova berak de annak meg pont vége.Szépen kivárom míg kezdődik a köv pálya el is indul majd megint megszakad!
-
jegenye77
addikt
Én nem azt mondom hogy sz.. a játék de van néhány nevetséges dolog benne!
Commando:
Nagyobb sugárban tudsz sebezni a késsel
Pro: Ha leesel valahonnan, nem sérülszNagyobb sugárban?Miért akkor megnyúlik a keze?Vagy addig gipszbe volt?
Vagy valami ninja lesz és nem sérül ha leugrik valahonnan?
Tényleg lesz repülőszőnyeg a köv részbe!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz Siiiiix #6847 üzenetére
Siiiiix te mekkora egy gyökszi vagy!Mi az hogy ássa el magát az aki nem tud angolul!
Te pl tudsz olaszul vagy franciául?Kismajom mit vered itt magad az angoloddal?
Lehet angol tudás nélkül többre visz valaki,mint Te akit persze anya meg apa fizetett be a tanfolyamra hogy legyen már valaki belőled.Vagy alap a suliba.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Egy nagy rakás kaka ez a játék.
Modern warfare2!!!és a vágott csövű vagy mi a szar ott figyel benne!Nevetséges.Ráadásul célzás nélkül egy lövés és hiába van már benne 3golyó kinyiffant.
Meg a nagyobb ívben késelés!
Ez volt az első játék amit megvettem eredetibe de az 100% hogy az utolsó is.IW meg beka....ja hogy ilyen ócska a multi hogy leáll órákra meg játék közbe kidob,meg sokszor 10 percig keres míg berak valahova.
Lassan itt van 2010 és ennyire futotta!
Grat nekeikSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz LamaCube #7155 üzenetére
Egyet értek veled.Sokan most vettek eredetit először és verik magukat hogy kiadtak érte 10k-t.
Megnézném én a vinyójukat mennyi nem eredeti game lapul még ott!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest