- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
Sztem csak natúr textúra hack volt... (olyan helyekről szedett ki ami nem átlátható /nem fal)
Bár akár wh is lehetett volna... egykutya. (csalás az csalás)
Nem mellesleg ugye ki is dobott.Nem szeretem azokat akik visszaélnek ilyenekkel...
A szívlapát egy humánus megoldás, azzal szemben amit én csinálnék az ilyenekkel.
-
cashback
őstag
Mit "aham, hát persze"????
Nem kötözködésnek írtam, amit írtam... csak a "pro"-k sírnak a leghangosabban. Mindig.
Én nem vagyok pro... csak egy mezei játékos vagyok. Egy szóval nem mondtam hogy másfajta játékos lennék... ahogy írtam is... én azért játszok, mert szeretek játszani. Ha úgy szeretem akkor GL-ezek... de ugye pont egy olyan illetőről van szó közben a háttérben aki GL nélkül is jól játszik... mivel már GL-ezik így már egyből lehurrogjátok, mert GL-vel egyszerű ölni. Hát de bakker... a játék lényege (már amelyiknél nem pont az a lényeg) hogy megölj minnél több embert... -
jozefgucci1
addikt
Elmondom .: Ő főleg alter IW-n tolja és ott lehetséges a kirúgás.Kár hogy én és a legtöbb itt tartózkodó nem ott játszunk.Persze a lehetőség adott mindenkinek.
Amúgy aki annyit tolta az MW2-t , mint a többség innen annak nem éri meg az a max 10K?Megint ellennénk egy évig.Vagy egyszerüen kivártok ?
-
LamaCube
addikt
Szvsz ,ha elkezdünk szabályokat hozni abból lesz csak igazán kavarodás.Valakinek az rpg-zés nem jön be valakinek ilyen perk valakinek olyan last stand és sorolhatnám.Eljutnánk oda ,hogy csak késsel mehet mindenki
Fogadja el mindenki,hogy ezek a fegyverek vannak így alkották meg őket.Morgolódjon ellene,de az anyázás és a többi noob-ozós szöveg elmaradhatna.Bár én később csatlakoztam hozzátok és nem volt már ilyen gond.
G18 akimbora visszatérve könnyű "megszólni" az embert,de nem egyszerű vele lőni,mint sokan azt gondolnák.Cod1 -ben is mindenki lámázta a ppsh-t ,mert lőni nem tudott vele pedig aki megtanulta használni életveszélyes fegyver volt. -
Tanker21
tag
Én már hozzászoktam ehhez. Próbálom +ba tartani a nyert/veszített meccsek arányát, de egyszerűen képtelenség, ha mindig olyan lobby-ba dob be ahol már az ellenfél vezet és 30 mp múlva vége a pályának. Tegnap 3-4 ilyenbe dobott be (DEM és TDM). Na mind1. Legalább most nem rakoncátlankodik annyira az IWnet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 3440 és 3450 Core i7 10700 vagy 11700 // 32GB Ram // 512GB NVMe számla + gari több db
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest