Hirdetés
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.saint
tag
Tisztelt uraim!
1 Én támogatom a wart! Szerintem beletudnánk rázodni (még ha 15 éves az ellen akkor is)
2 Tagfelvételhez annyit füznék hozzá hogy nem lehet mindenki tag aki a ph-ra jár! Ha megsértődik ha nem! Na most szerintem 8 vagy 10 mindeggy mert warra a jók mennek!! Én felvenném a két tagot! De nem én döntök! Gyakorolni kell és azt a saját szerveren szokták általában na most ha levan zárva 3-4 órára az nem azt jelnti hogy mindenki le van szarva mert a PH KLÁN edzeget! Én már a lorenzónál se értettem ezt a dumát! Én nem olyan régen járok ide vannak olyan játékosok akik nálam sokkal de sokkal régebben járnak a szerverre és jobban játszanak nálam! De szeretek ide járni máshova csak akkor megyek már ha nem férek be mert előfordul!
3 Ha nem megyek warra akkor mi van elfogadom azt hogy a klánt az képviseli aki jól játszik!
meg még amugy se voltam soha
4 Sajnos akkor még nem voltam itt mikor tagot kerestetek!
5 A szerverért meg fizetni kell mint manapság mindenért de mégegyszer mondom már nem 3-an vagytok vagyunk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest