Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz CséZé #4984 üzenetére

szerintem nem kell feladni.hanem azért összegyüjteni egy közösséget a klánon kivül,akikkel tudtok játszani,és akik szoktak is játszani sűrűn....tulajdonképp most is ez a helyzet nálunk is,akkor van jó parti,ha nyevesek+phsok játszanak,+pár visszajáró vendég.no,az ilyen körökért éri meg,meg az 1v1,2v2,3v3 meccsekért,mint ami pl.tegnap is volt a pamon hagyott szerón nálunk.nem mondom,hogy mindig jó persze,mert nem mindig megy mindenkinek ugyanúgy,de még mindig sokkal szivesebben játszok a mi szerónkon vagy a ph-n.mint a legtöbb idegen helyen.szerintem igenis még most is meg lehet oldani,hogy nagyjából mindenki számára jó partik legyenek.csak persze ehhez kell az is,hogy lehetőleg a klánból azért mindenki játszogasson,ne csak warra tünjön elő.sajnálom a ph-s srácokat mostanában,mert náluk sajna nagyon warorientált lett a helzet :( szerencsére nálunk működik ez a 8felé összeröffenős téma,egyelőre,remélem sokáig.:D a mi csapatunkkal én full elégedett vagyok.(leszámitva,hogy ritkán használják a honlapot :P )

Új hozzászólás Aktív témák