Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopf
csendes tag
válasz
---gabika--- #8472 üzenetére
és egy kis pisi is jöhet?
-
kopf
csendes tag
válasz
Sirandrish #8465 üzenetére
Persze a pub-ot én is leszarom,de mint írtam egy olyan helyen,ph-n.
Ahol azt hittem értelmes,éretteb gondolkodású emberek vannak,igencsak idegesítő dolog az ostoba vádaskodás.Mint írtam,nincs köztünk kivétel,megválogatjuk a tagokat.
Évek óta együtt játszunk,ismerjük egymást,stb. -
kopf
csendes tag
válasz
Sirandrish #8458 üzenetére
direkt játszod az idiótát vagy azt hiszed vicces vagy?
írd csak be mondjuk 10-re vagy 5-re,aztán menj fel egy sűrün látogatott serverre és figyeld ahogy szidnak. -
kopf
csendes tag
válasz
Sirandrish #8456 üzenetére
Mert már unom ezt a szart,unom hogy vádolnak.
Még jó hogy kiállok az igazamért,legalább olyan stílusban ahogy kaptam a vádat.
Ellenem nem szól semmi,csak ti.Nincs semmilyen kézzelfogható érv,bizonyíték ami alátámasztaná egyes emberek hallucinációit.
De ennek ellenére már legalább 5-en oltanak hogy multihacket vagy wh-t használok,plusz nemtudom hogy mit beszélek.Egy olyan helyen mindezt ahol azt feltételeztem hogy értelmes emberek vannak,lehet tévedek.
Ne legyek ideges? -
kopf
csendes tag
válasz
Sirandrish #8449 üzenetére
Indokolja meg hogy miért ne kéne elhinnem amit leírtam.
Látszik nálad is hogy fingod sincs mi minősül csalásnak.
Könnyű WH-val vádolni mi?Mert ez a dolgok menete,valaki felröppent egy ökörséget,az alany meg bizonyítsa be hogy nem így van.Mindenki köpköd,de egy épkézláb érv vagy bizonyíték sincs.
Na ez az ami abszurd.
Igen,kemény vagyok,eléggé -
kopf
csendes tag
válasz
Richard #8444 üzenetére
Akkor tudhatnád hogy a lodscalerigid és skinned valamint ebbe a csoportba tartozó cvarokkal olyan szintű grafikai butítás lehetséges ami a menüből nem elérhető,csak konzolból vagy cfg-ből.
Innentől nézve csalás számunkra.Mivel egy cvar-ral eltüntetetm a füvet és minden apró "zavaró" modellt.
Kérdés hogy ez jó-e,szerintem nem.
Az egyszerű wallhack működési elve szerint a server és kliens közötti csomagokból halássza ki az ellenfelek helyzetét,nevét,stb,és ezeket megjeleníti nálad.
Ha pb nem ismeri az adott cheat beépülő cvarjait,akor általában corrupted file/memory-val dobja ki.
A multihack gyakorlatilag egy gyüjtemény,különböző cheat-ek egy programba összeszedve.Általában wh,aim,nameesp,és chams,norecoil.
A legtöbbnek azonos a működési elve,következménye:corrupted file/memory. -
kopf
csendes tag
Mert valaki ezt állítja hogy akármelyikünket kirakta,GRATULÁLOK!
Ezt tényként kezelni valóban inteligenciára vall,embereket megítélni ilyen alapján. -
kopf
csendes tag
válasz
Moretimer #8434 üzenetére
Az a ti bajotok hogy sokat voltatok vidéken.
El kéne jutni arra a szintre "egész klánnal",hogy képesnek kell lenni elfogadni ha valaki jobb.
Ha nem tudod ki vagyok,vagy kik az x-team-esek akor miért mondasz róluk véleményt,vagy miért vádolsz cheat-tel minket alaptalanul.
De tudod mit leszarom én is mert már megszoktuk.
Megszoktuk hogy a sok elégedetlen kis köcsög,nem képes ésszel,csapatban játszani.
Megszoktuk már,egyszerűebb lecsíterezni valakit mint magadnak vagy társaidnak beismerni hogy ezek jobbak,vagy éppen ti voltatok szarabbak.
Ezt a legnehezebb felismerni és kimondani.
Jóval könnyebb megoldás igazatok van.Egyik elkezdi és a többi zsinórban utána mint valami lánykórus.
Gyenge agyatok csak így képes bevenni azt ha "legyőznek" ebben a szar játékban,biztos csal,nincs más magyarázat,cfg,multihack,tudtam én.....
Sok sikert a továbbiakban,remélem egyszer behánytatunk titeket rendesen. -
kopf
csendes tag
válasz
Sirandrish #4968 üzenetére
A több,stabilabb fps-ért,minden zavaró effekt hiányában a jobb áttekinthetőségért.
Inkább játszanak hulladék grafikával,hogy ebből is előnyt kovácsoljanak.
Mert nekik az a fontos,hogy elmondhassák jobbak.Mi pedig noobok vagyunk ha lelőjjük őket.
Ezt meg is tették,úgylátszik vannak akiknek erre áll föl. -
kopf
csendes tag
válasz
Sirandrish #4966 üzenetére
Mai napon kicsit warozgattunk végre,első alkalom hogy rendesen leültünk játszani.
Vegyes eredmények voltak,az első asszem 3 delikvens csapat kis idő után lelépett,volt aki egyből,vagy pár kör után.
De akadt akivel frankót játszottunk,szó nélkül végigjátszották a két pályát.Igaz nem annyira fölényesen de megvertük őket
Viszont legutolsó ellenfeleink azthiszem hollandok voltak,csúnyán elbántak velünk.
Elismerem,jó taktikájuk volt a saját mapjukon,jól kommunikáltak.Adták egymásnak az infot,ez meg is látszott a játékon.
Tőlük ki is kaptunk.A mi mapunkon azért kitettünk magunkért,kapták az ívet.Egy dolog nem stimmelt velük,nehezen haltak nagyon vagy szinte egy golyóval meg is öltek.
A pb shot-okat böngészve vettem észre a hogy a srácok eszméletlen alacsony grafikával játszottak valami törpefelbontásban,Deejay cimbora célkeresztjében elfért volna a srác teljes hud-ja,teljesen mosott,butított volt minden náluk.
A "pro-k" így játszanak?Nem hiszem hogy érdekes lövéseiket ennek köszönhetjük,max jobban kiszúrnak minket.De hát ha ez az ára,akkor játszon gameboy minőségben a siker érdekében.
Ezt azért írtam le hogy tegyünk különbséget játékos és játékos között.
Van aki minden eszközt szentesít a siker érdekében,őket én csak pöcsméricskélő sd-s kis buziknak hívom.Náluk nem számít a fairplay,egyenlő esélyek,stb.Ő akar jobb lenni.
Ezek szeretnek "alázni".
Mi csak játszunk legjobb tudásunk szerint és legtöbbször sikert érünk el.Személyszerint engem nem érdekel hogy kiket mennyire vertünk el vagy kaptunk ki,csak jót játszunk.Egyenlő esélyekkel,itt nem a képességekre gondolok.
Mi nem "alázni" járunk serverekre,maximum ha megsértenek.Akkor viszont kösse fel a gatyót aki indok nélkül tette ezt. -
kopf
csendes tag
válasz
Sirandrish #4958 üzenetére
nem én mondtam magunkra hogy túl prók vagyunk
-
kopf
csendes tag
válasz
BandiHUN #4953 üzenetére
Na azért ne reagáld túl a dolgokat légyszives!
Általánoságokról beszéltem,nem várhatsz el csapatmunkát gyakorlatilag idegenektől.
Mindenki a saját közösségén belül marad kommunikáció és összetartás terén,nem vagytok ti sem kivételek.De ez nem is gond szerintem.
A lényeg nem változik,le kell lőni a másikat.
Azért szeretek hozzátok járni mert ti legalább nem hasonultok a többi sd-s kis nyavajáshoz,nálatok legtöbbször rend van rakva a nem kívánatos személyek között.
Illetve van normális pb!
De had jegyezzem meg,hogy akkor fejlődik az ember ha erősebb ellenfelek ellen játszik.
Ezt átéltem én is.
Legvégül,nem akarom senki szórakozását tönkretenni. -
kopf
csendes tag
Az sd játékmódnak két célja van,lerakni a bombát és mindent elkövetni hogy fel is robbanjon,illetve ezt megakadályozni..Vagy kiírtani mindenkit az ellenfél csapatából.
Melyik könnyebb?Az ugribugri játékra kitérve,nincs olyan beállítás amitől nagyot ugrasz!
Megfelelő mozgástechnika van,ne feledjétek ez még mindíg egy kvék.
Nincs olyan hogy nekem több fps-em van,ezért akár másodpercekkel is előbb érek oda valahova!
Vannak fix értékek,mikor a játékos sebessége és ugrás magassága nagyobb a más értékekkel rendelkezőktől.Ezek a fix 125 és a fix 333.Ez olyan kis mértékben befolyásol,hogy maximum egy jump-nál lehet szerepe.
Ebben a játékban gyakorlatilag mindegy mennyi fps-ed van 60 fölött.Mert ugyanúgy működik,ugyanúgy random fos az egész.
Nincs az mint az elődöknél,hogy például kevésbé szór a fegyver,nem mozdul ki annyira,stb.Itt amúgy sem ütnek a fegyverek normálisan.A taktikának public-on azért nem sok értelme,mert mindíg van idegen akire nem számíthatsz,aki ott van ahol nem kéne és aki sz@rik rád
.Ebből kifolyólag le kell csak lőni az ellent és kész is van
.
-
kopf
csendes tag
Háj!
Látom waroznátok,mit szólnátok az X-team-hez?
Elvileg leszünk 5-en estefelé.Jó lenne összehozni egy kis gyakorlásnak valót,ugysem waroztunk még nagyon.
Server van,frankón beállítva.
Tehát egy 5v5 valamikor? -
kopf
csendes tag
válasz
szabozeee #4686 üzenetére
Mi van?Miről beszélsz te?
Felmentünk négyen kicsit lőni a serverre és pár kör után kezdődött az oltás részetekről,erről beszélek.
Mi nem lolozunk,lowozunk,nem a mi stílusunk!
Mi van akkor ha kilépett vagy kifagyott?Ez számodra jelent valamit,amiért be kell lökni egy alpári ócska megjegyzést?A többi dumáról nem is beszélve. -
kopf
csendes tag
Kicsit bunkók voltak ma este a srácok és ezért pötyögök pár sort.
Ez is olyan mint minden játék,van győztese és vesztese.Aki nem tud veszíteni az ne játszon!
Minden indok nélkül köpködtök ránk,csítereztek,anyám is szóba került és ez azért már erős.
Ha jön valaki aki feladja a leckét akkor az ilyen fogadtatásban részesül nálatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest