Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #13160 üzenetére
Elvileg ez a "párosító rendszer" működése (párosodjon azzal a kitalálója, akit én kigondoltam neki...) Ha kicsit is jobb vagy, bevág nálad sokkal jobbak közé: szívóág (bónusz: nem a legközelebbi szerverre tesz, hanem akár a világ végére, gyatra pinggel, ha ott vannak épp a jobbak). Utána, ha szétszívtad magad, "jutalomként" amatőrök közé kerülsz, ahol királyként végigvereted őket. Napi rutin, egyszer fenn, egyszer lenn. Ha ügyesen tolod, a K/D arány jó lesz, de a játékélmény sokszor megy a levesbe
Van, aki szerint ez jó.
-
BandiHUN
veterán
válasz
lowzor #13160 üzenetére
Látod a képeket lentebb,ez egymásutáni 2 kör,és ne rágjak gyóccert' mi a jó,mi nem.Szerencsére már annyira nyugis vagyok,hogy nem kezdem el piszkálni a geart minden kör után...ha cél van,cél van.Mert ennyire változó,mit hoz ki.Pisztolyt meg mindenki próbálgassa,én még élvezem is,mert van piros,zöld,kék
De lényegében úgyis annyi,hogy erősebb barrel,monolithic suppressor,5mw laser,legnagyobb tár,és középtávig gyilok van HC-n,természetesen.Hátrány,hogy mást is kell húzni
Meg tényleg anyázás van.Egyszerűen a beidegződés,mert sok a fél mapon át pisztollyal egyhitelő,aztán pár kill után megkapom én is,pedig csak a gyorsaság+hogy pontos a pityu+mák.Sokszor érzem,hogy kistávon egyszerűen csak bemakkolom a csípőlövést.Nomeg nem megvetendő a 0 közeli ADS idő,becsúszva simán lehet célozni és egyhitelni,aki elé ugrok.WH-sok ellen meg kell taktika.HA van csapat.Akkoris,ha valaki beáldozza magát csaliként.HC-ra egyébként egy jó trükk még mindig a pontra lőszeresláda.Hihetetlen,de felrobbantja magát az ellen
Plusz mindenki fel tud tankolni védéskor,kell az a +1 gránát.Jól hátráltatja a támadókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest