Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

válasz lowzor #13160 üzenetére

Elvileg ez a "párosító rendszer" működése (párosodjon azzal a kitalálója, akit én kigondoltam neki...) Ha kicsit is jobb vagy, bevág nálad sokkal jobbak közé: szívóág (bónusz: nem a legközelebbi szerverre tesz, hanem akár a világ végére, gyatra pinggel, ha ott vannak épp a jobbak). Utána, ha szétszívtad magad, "jutalomként" amatőrök közé kerülsz, ahol királyként végigvereted őket. Napi rutin, egyszer fenn, egyszer lenn. Ha ügyesen tolod, a K/D arány jó lesz, de a játékélmény sokszor megy a levesbe :( Van, aki szerint ez jó.

• BandiHUN

veterán

válasz lowzor #13160 üzenetére

Látod a képeket lentebb,ez egymásutáni 2 kör,és ne rágjak gyóccert' mi a jó,mi nem.Szerencsére már annyira nyugis vagyok,hogy nem kezdem el piszkálni a geart minden kör után...ha cél van,cél van.Mert ennyire változó,mit hoz ki.Pisztolyt meg mindenki próbálgassa,én még élvezem is,mert van piros,zöld,kék :DDD De lényegében úgyis annyi,hogy erősebb barrel,monolithic suppressor,5mw laser,legnagyobb tár,és középtávig gyilok van HC-n,természetesen.Hátrány,hogy mást is kell húzni :DDMeg tényleg anyázás van.Egyszerűen a beidegződés,mert sok a fél mapon át pisztollyal egyhitelő,aztán pár kill után megkapom én is,pedig csak a gyorsaság+hogy pontos a pityu+mák.Sokszor érzem,hogy kistávon egyszerűen csak bemakkolom a csípőlövést.Nomeg nem megvetendő a 0 közeli ADS idő,becsúszva simán lehet célozni és egyhitelni,aki elé ugrok.WH-sok ellen meg kell taktika.HA van csapat.Akkoris,ha valaki beáldozza magát csaliként.HC-ra egyébként egy jó trükk még mindig a pontra lőszeresláda.Hihetetlen,de felrobbantja magát az ellen :DPlusz mindenki fel tud tankolni védéskor,kell az a +1 gránát.Jól hátráltatja a támadókat.

Új hozzászólás Aktív témák