Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
Úgy érzem unalmas napok fognak következni nekem

Új pályák:
Oil Rig: nem rossz pálya, de 5vs5 (vagy 6vs6 van rajta?) esetén túlságosan nagy a pálya mérete. Túl sokat kell futni, hogy találkozz egy ellenséggel. (Amúgy kedvenc pályáim Rust, Shoothouse, Shipment, mert akciózni szeretek, nem futkárzoni
) Mindig inkább kiléptünk a menüben ha jött ez a pálya kivéve Hardpoint és Drop zone módok esetén, akkor felettébb élvezhető.Sudal Harbor: CoD első részével csak gimis verseny alkalmával játszottam, így 90%-ban ismeretlen volt a pálya. Nagyon bejön a pálya, viszont örülnék ha nem dobna mindig a legmesszebb a történésektől. Minden módot élveztem rajta, kivéve a Team Defender-t, mert abban a módban ha erődöt csinálnak a konténerekből akkor képtelenség visszavenni a zászlót.
ISO: Imádom ezt a fegyvert
FSS Nightshade barrel, 5mW vagy Tac Laser, Merc Foregrip, 50-es dobtár, Fully Loaded kombóban használtam és egyszerűen brutálisan jó ez a fegyver. Nagyon szeretek menni vele, utoljára az MP7 volt nekem ilyen jó. Bár ez lehet még jobb is.AN-94: Van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy mindig Monolithic Suppressort és leghosszabb csövet viszek. Mellé nem tudtam dönteni, hogy Commando Foregrip vagy Merc Foregrip legyen, de a 60as tár és a Tac Laser biztos. 30+ méter felett szeretem ezt a fegyvert, 10 méternél közelebb elég frusztráló volt ebben az összeállításban.
Dual Kodachis: Undorító fegyver... Röhögve szedtem össze rá az aranyat. Nagyon jó vele játszani, bár ez késre és a botra is igaz.
Rank progression: Nagyon könnyű volt, még könyebb mint a 4. szezon. A 3. szezonban volt kihívás, pl: juggernaut lehívása, chopper gunnerrel ölni vagy rengeteg hackelés is volt.
És a legfontosabb: többet nem akarok pajzsot látni
De legalább megvan az a Calling Card + embléma páros amit bárki össze tud szedni, de senki nem fogja

Végül egy kérdés: hogy adjak 10 headshot-ot halál nélkül? Hetet sikerült összeszedni, de 10 az rengeteg...

Késes: Dobálgattam Scrapyard-on olyan helyekre ahol úgy gondoltam, hogy vannak és sikerült
6 lethal kill: Röhögve meg lehet csinálni shipmenten.
Objective player: Sulder harboron csináltam meg, szerintem dropzone játékmódban, vagy hardpoint, de lehet headquarters is... Nem emlékszem.
Recon Drone+C4: Az ellenség megejtette az utolsó killt, kiírta, hogy mennyi killünk volt nekünk és az ellenségnek és azután robbantotta be a társam a C4-et és úgy öltük meg az ellenséget. És megkaptuk
Új hozzászólás Aktív témák
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sorozatok
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Mindig inkább kiléptünk a menüben ha jött ez a pálya kivéve Hardpoint és Drop zone módok esetén, akkor felettébb élvezhető.
De legalább megvan az a Calling Card + embléma páros amit bárki össze tud szedni, de senki nem fogja