- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
KaitouP
üzenetére
Vagy legalább úgy lenne megoldva, hogy ha a killcamet megnézed, akkor ne kelljen ezt végignézni. Inkább azt nézném.
Ez a balansz szempontjából lehet amúgy venne, vagy csak a fejlesztők szerint jól néz ki? Pont amiatt sírnak a playerek, hogy lassú a játék, ha gyorsabb lenne a respawn, az gyorsítana rajta. -
lowzor
veterán
Ez az istenverte, égből érkezős spawn előtti animációt (TDM-ben, DOM-ban) már kivehetnék végre, rosszul vagyok tőle. Megörültem, hogy Shipment-en nem volt, aztán a következő pályán már sajnos ott volt.
-
Segal
veterán
Damascus skin unlocked
Kicsit le vagyunk maradva...ProEvoFan: Én csak magamból tudok kiindulni akik még quake-en meg ut-n szocializálódtak. Számomra a multi fps azt jelenti hogy haladok a pályán és lövök mindenre ami mozog, de később jelentek meg olyan fps-ek is amikben inkább lopakodva volt érdemes közlekedni.
A másik hogy nálunk "öregeknél" még olyan játékok voltak amiben időnként vért kellett izzadni a továbbjutásért de mára ez nagyon leeegyszerűsítették mert a mai fiatal már nem akar órákat gyakorolni, skillt fejleszteni stb hanem azonnal akarja a sikert. Ezért szaporodtak el a kemperek is a játékokban mert mozogva életképtelen a játékos tehát a jobbik esetben a kempelést választja, rosszabbik esetben a csalást.
Összefoglalva nekem pont ezért jön be shoot house mert ugyan ott is próbáloknak a kemperek de ott nem sok babár terem nekik, míg a többi pályán sokkal jobb esélyekkel indulnak mert millió ablak vagy fedezék van a pályán.
Persze ki lehet őket ott is lőni de fél percen belül belefutsz egy másik kemperbe vagy akár ugyanabba aki most épp egy másik helyet választott...
Na ezért játszok leginkább shoot house 24/7-et mert ott darálás van. Persze engem is darálnak de én pont magasról lesz*rom a K/D arányom. Valahogy erre nekem nem kezd el felállni...
Nekem az a lényeg hogy szórakoztasson a játék és az nem szórakozás hogy befordulsz egy sarkon és halott vagy és elsőre esetleg azt sem tudod honnan lőttek le...
Nekem az a szórakozás hogy befordulsz a sarkon és letoltok egy "vadnyugati pisztolypárbajt". Egyáltalán nem biztos hogy én jövök ki győztesen mert valamikor igen valamikor meg nem, de a lényeg hogy jól szórakozom a csatákon. Na ez az ami számomra a többi pályából hiányzik mert ott vagy halálra lőnek vagy én is állhatok be kempelni, de az meg annyira nem az én játékstílusom. És igen számomra nem csak az a kemp ha valaki scopolva guggol valahol vagy épp egy ablakban vár. Számomra az is az amikor 3-4 négyzetméteren forgolódik és ugyanúgy várja az enemy-t. Persze ezzel nem azt mondom hogy minden pályán rohangáljon de azért haladjon már egy keveset a pályán. -
Corpuscle
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mcwolf79
üzenetére
Emlékszem anno a BF3ban behozták a Metro pályát, ami egy lineáris, a BF mapokhoz képest igen kicsi volt.A lényeg, hogy ezek a szerverek tömve voltak, de szó szerint. A játékosok valahogy vonzódnak ezekhez a kisebb, darálós pályákhoz.Nagyobb rá az igény, mint gondolnánk.
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Szeretném megvenni a játékot PC-re. Tudnátok segíteni abban, hogy jelenleg hol tudnám a legolcsóbban megvenni? Igazából csak a kampány része érdekelne.
-
mcwolf79
veterán
válasz
KaitouP
üzenetére
Ennek az új rèsznek az Achilles-sarka szerintem a viszonylag kevés pálya. Erre beraknak ilyen esztelen fos darálda pályát. Ott van a sok faxa régi Cod4 map (pl. Crossfire, Strike vagy Overgrown). Semmit sem kellene velük csinálni, csak áthùzni az új motorra. Ezeken jókat lehetne játszani. De nem , nekik ezt a xart kell belerakni. Ja, és ez sem sikerült rendesen, mert elmèreteztèk rendesen a pályát. Nem lenne vele semmi baj, ha kicsivel nagyobb lenne.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Még nem próbáltam az új mapokat, de eddig az volt a baj, hogy ez nem COD, itt nincs pörgés, meg túl nagyok a pályák....
Nem ellened szól, ne értsd félre.
-
mcwolf79
veterán
válasz
KaitouP
üzenetére
Nem azért, de itt (mármint a videóban lévő pálya) láthatòan nagyobb a Shipment pálya, kint az új részben. Itt összezártak 12 embert kb. 400 m²-re. Nagyon gáz. És nem azért mert kaotikus, hanem mert egy èlvezhetetlen xar. Csak ismételni tudom magam : WWII-ben működött és a maga módján élvezhető volt, itt egy rakás szar volt és ÈLVEZHETETLEN.
Az biztos, hogy ha látom hogy ez jön, már leül is kifelé. -
Pro!Petya
addikt
Miért kékkel mutatja a szintet míg másoknál fehér? (lvl103)

-
shotika
őstag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
A gépemben egyetlen "nem általános" komponens van, ez pedig a hangkártya, mivel az egy usb kulcs tulajdonképpen. Más nagyon nem lehet, a hangproblémák már régebben is okoztak fagyásokat néhány játékban, könnyen lehet, hogy ez a ludas, de erre sajnos nincs megoldásom - hacsak nem az, hogy át dugom másikba. Illetve a beépített lankártyám is rossz, itt is egy külső usb-ről oldottam meg - ez eddig sehol nem okozott fagyást, viszont ha usb 3.0-ba dugom be, akkor instabil lesz a netkapcsolatom.
Dombi: jogos, nekem se az első ilyen játékom amivel gond van, csak olyanba én is ritkán futok bele, ami hónapokon keresztül ugyanazt a problémát hozza, ráadásul eredeti szoftver. Emiatt a játék miatt dupláztam meg a memóriám, régen 8GB ddr ramom volt, most már 16gb, tehát a memóriával biztos nincs gond.
Patch - kipróbáltam az új mapokat, shipment klasszik, vagy utáljuk vagy szeretjük, vacant viszont kicsit talán túl nagy lett. (vagy én toltam rajta régen) Egyelőre ez a map is nálam olyan szempontból problémás, hogy nehezen veszem észre rajta az ellenfeleket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
spanglee001
üzenetére
Elektromos?
-
spanglee001
addikt
mi az az elektromos fegyó amivel tolják most sokan?
-
chris0000
őstag
hi.a kupont meddig lehet aktiválni 12.18/jan 7. ?thx.üdv.
-
dombi81
senior tag
Domination Shipment a leg elmeroggyantabb bármi, amit eddig valaha láttam, ennél nincs alább. Remélem mihamarabb törlik ezt az értelmetlen gyalázatot. Össze-vissza futkosó figurák, véletlen találatok, kemper senkiháziak. Az egész kitaláció értelmetlen, sehová nem vezető. Egyik térképen + 40 kill, a másikon -20. Édes Istenem.

-
dombi81
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Random.
TDM_ben igen rövid a játékmenet shipmenten. Ezt így átgondolták?
-
zoltannagy
aktív tag
Üdv!
A Shipment lehet külön választani vagy random adja be? (sajnos nem vagyok otthon, hogy megnezzem).
-
KaitouP
nagyúr
A mai, 1.12 -es update tartalma itt olvasható: [link]
-
Xaels
félisten
Jó öreg Vacant. Soha nem voltam sniper, de egy War-on beugró voltam anno és senki nem akart távcsövezni ezért megpróbáltam és durván lehoztam a csapatnak azt a meccset. Szegény ellenfelet reptemben lőttem el a hangár előtt állandóan, utána a többieket nem volt nehéz levadászni.
-
mcwolf79
veterán
A Shipment a WWII-ben működött, itt eleg trágya lett. Kár hogy nem lehet ignorálni. Káosz, és itt a nagyon rossz èrtelemben. Piszok kicsi lett ennyi emberhez.
-
GAbre
veterán
Imádom,amikor az ember korrekt utólagos fizetést kér,vesz 1 kódot,és visszadobják a megrendelést az 5. megerősítés után.
Valakinek kell cod játék 8k-ba ma? -
Corpuscle
őstag
Itt a patch. Xbox-on 14 GB.
-
boogie84
veterán
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Már hogy ne lehetne a játékkal probléma? Pár hete én is szoptam az egyik patch után. Dev Error... Következő patch-csel javították és elismerték h szar volt a játék!

-
KaitouP
nagyúr
A Call of Duty: Modern Warfare a legnépszerűbb Call of Duty játék ebben a konzol generációban, (500 millió órát öltek bele a játékosok az elmúlt 50 napban), az elmúlt 6 évre való tekintettel az abszolút #1 rész: [link]
-
BusinessGuy
őstag
válasz
lacus83
üzenetére
A 4 magos sem akad ott más error volt....Egyik öreg klántársunk gyakorlatilag 3570k-val tolja a 1080ti-vel 1080p highon 100 fps limittel probléma nélkül...
MÁS : Akinek ilyen rálövök de megfordul és lelő meg sokat kell belelőni baja van csináljon már egy videót hogy lássuk mi is ez hogyan is történik. A mai világban nem egy was ist das a videórögzítés nvidia és amd kártyákon ugye... Ping kiiratással. Köszi.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Redditen minden játéknál ezer hsz erről szól minden játéknál,és általában a színe java valamilyen olyan error amit hw esetleg valamilyen sw okoz. Ha a játéknak baja lenne mindenkinél jelentkezne.Ehhez képest elenyésző számú embernek van gondja.
Próbálkozni kell mi a probléma. Az egyik ismerősnek például az egere software-ében egy opció az egeret felrántotta random időközönként a játék. Semmi másban nem volt neki még ilyen, itt valamivel akadt. Egérprofilt váltott,azóta nem jelentkezett a hiba.
Ez van. Kismillió hw kismillió sw kombinációval. Egy szaros alaplapi hangkártya driver is okozhat galibát,volt már rá példa.... -
mcwolf79
veterán
Ha be van rakva 2 field upgrade akkor melyiket mutatja a csìk, amelyik a töltöttsèget jelzi? Ha mondjuk az egyik gyorsabban tölt mint a másik akkor melyiket mutatja?
-
dombi81
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
Ha jobban belegondolsz, az "ajánlott"' követelményekhez nem írhatják oda, hogy ezen és ezen a hardveren nem fut normálisan, akkor hová lenne business faktor? Személy szerint én már belefutottam hasonló problémákba, egyéb más játékok terén. Teljesen mindegy volt milyen frissítés, milyen driver volt telepítve, stb..
Sajnos ez van, majd megoldódik.
-
shotika
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Redditen tobb ezer hsz szolt arrol, hogy kilepked a jatek. Es itt is minden heten megjelenik valaki, akinek ezzel van gondja.
Mindenesetre egyelore megoldottam, a dokumentumok kozott kitoroltem a jatek mappajat, ujrabeallitotta magat, es azota nem fagyott ki.
Masik forumozonak: foloslegesnek tartom megosztani a gepem infojat, megfelel a hivatalos AJANLOTT kovetelmenyeknek (de ha beirnam, az elso az lenne, hogy ez meg ez nem jo) - 1 honapos win10, driverek es minden a legfrisebb, de ezekre altalaban ugyelek is.
A jatek szetfagy minden update utan, es nekem kell torolgetnem meg allitgatnom, ugy gondolom, ez nem az en gepem hibaja, ha HANGSULYOZOM minden mas jatek tokeletesen mukodik. De a legnonszenszebb az egeszben, hogy utana helyrejon egy dokumentum mappa torlessel. (Hirtelen jo lesz neki a konfigom?:D) -
Redcaster
őstag
Van esetleg PH-s klán? Csatlakoznék ha lehetséges
-
lacus83
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
A több mag miatt nem mert Ryzen. 6magos I5 el sem akad.
Sajnos a 4 magos CPU már jó ideje kevés a multikhoz. -
Acheron
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy amikor elkezdi, akkor már be is adja a killt, csak az animáció nem megy végig. Engem többször is félbeszakítottak gyilok közben, mégis gyorsan összejöttekezek a pontok.
Egy ismerős játékostárs szerint neki azt is beszámolta a rendszer, amikor rajta követték el a kivégzést (nekem is gyanús volt, hogy talán nem végeztem el annyiszor a finishing move - ot, mint amennyit számolt) Érdemes követni a számlálón (ha a finishing move küldetést csinálod, vagy épp Krueger -t akarod unlockolni.)
Ellenben én eléggé belejöttem, a minap hátulról kivégzett egy ellenfél, majd őt is lelőtték. Respawn után nem messze előttem futott be egy romos épületbe, nosza, utána, sikerült futtában elkapnom hátulról ugyanúgy egy kivégzéssel. Ennyiben maradtunk a továbbiakban
-
Corpuscle
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az sem sokkal jobb, ha a pácienst szedik le. Én így tettem, a csapattárs szaladt utánam és puskatussal ütlegelt. Gondolom kellett volna az acsihoz neki.

Legutóbb Oric kezdte a kivégzést, nem szedtem le, csak egy lövést küldtem az ellenbe. Legalább egy assist legyen belőle.
-
ProEvoFan
nagyúr
De felkurtam magam....elkezdem a kivégzést és a folyamat felénél lelönek...ilyen még nem volt eddig.
A másik meg a belelövök hármat (hallom fülesen ahogy megkapja) megfordul és kinyír.Nem, ne gyertek nekem a "menjek HCra" mert ez nem normális dolog.Folyamat >25 ping meccsekben vagyok.Ez nagyon idegesítő.... Ez miatt megy el a kedvem az egésztől...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
spanglee001
üzenetére
Grat hozza.
Amugy 3600 nem OP kicsit?
Betat probaltam PC-n a 2600 is boven eleg volt hozza. VGA volt keves 1440p-re nalam. (1060) -
RazoR
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Ez az egyik, ha nem a legjobb megoldás az ilyen problémára!
Milyen i5 volt?
-
spanglee001
addikt
a 100on pörgő procira és akadó játékra, megtaláltam a megoldást. kidobtam az i5 öt és rályzen re cseréltem olcsóbb és 40en pörög, nem akad a játék több az fps
-
-
Bennyboy
őstag
Tudom nem nagy segítség de nálam sincs semmilyen para pc-n. Nem dobál és fagy ki. Sztem sokat számít, h friss driverek legyenek a gépen meg lehetőleg eredeti win stb.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Acheron
üzenetére
Éppen ezért szeretném újra felszólítani az érintetteket (kinek nem inge...) , hogy a céltalan, eszetlen, obszcén megnyilvánulásokat mind a topik témája, mind egymás felé fejezzük be, ellenkező esetben ezek a kommenteket törlésre kerülnek, ha ez sem elég, akkor majd kérek moderátori segítséget. Köszöntem!
-
Acheron
őstag
A fórumokon javarészt nem a problémamentes játékosok írnak a működési gondokról, én sem írom le mindennap, hogy a játék remekül megy, az indulás óta összesen két alkalommal tapasztaltam fagyást (az első két hétben, azóta semmi). Nem eszi meg sem a rendszer-, sem a video memóriát, nem hajtja százon a processzort, stb. Igaz, beállítottam az fps limoteket, ahol kellett, igazítva a monitor sebességhez (feleslegesen ne akarjon ingame 144 fps -nél többet kitolni, menüben pedig a 60 is bőven elég). Én semmit nem látok abból, hogy a rendszer akadna, laggolna, kifagyna, ezért nem gondolom, hogy ez a játék hibája, sokkal inkább kliens oldalon kell megkeresni a hiba okát. Jah, a sok golyó kell az enemybe engem is zavart: remek megoldás a HC mód, max két skuló, és kész. No persze akit zavar, hogy ő is fekszik egy - két golyótól...
Ha valakinek gondja van a játékkal, az jó helyre jön ide, mert sokan próbálnak segíteni, és egyre több a tapasztalat. De a céltalan fikázásnak semmi értelmét nem látom, sem az egyént, sem a topikot nem viszi előre.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Szerintem is valami egyedi hiba lehet...nekem egyszer lépett ki,az első nagyobb frissítéskor,amikor a blizzard is várósan léptette be az embereket,más semmi.Pedig több,mint 3 nap játékidőt ír a számláló,a gépem se über,a win is 1 éves,és teljes gépcsere is volt alatta újrarakás nélkül,stb.Igaz tuningom nincs,csak a vidkari gyári OC-je.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
shotika
üzenetére
Ha a hiba a játékban lenne akkor az nem csak pár embernél jelentkezne, nem de?!
Nálam egyszer sem lép ki , fagy le vagy crashel stb stb és szerintem ezzel 99% -a így van a usereknek.
Különben elképzelheted hogy néznének ki a fórumok....
Szval a hiba nálad van , meg kell keresni. -
Dave567
veterán
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Megnézem este, de 6ms, 700/300 szokott lenni, pontosan most nem tudom.
Amúgy a k/D -D milyen a játékban, mármint neked? -
BusinessGuy
őstag
válasz
Dave567
üzenetére
Azért amiért a többi részben is ha nem HC-zel,pláne a Cod4 (és tréács féle 5) utáni p2p szarokban ahol a netkód mellett a hitreg is katasztrófa volt?... Egyre inkább igazolódik hogy sok közöd nem volt a régiekhez csak az mw2 és az utáni p2p szarokhoz...De ahogy nézem a netes dolgokhoz sem.
Milyen pinged van egyáltalán a játékban? Framerate nem ingadozik? Szolgáltatódnál egy sebességteszten a pinged? Stbstb...
Ahogy írtam 60-70 körüli ping a plafon amit eddig láttam általában 40-60 között az átlag, amik kifejezetten jobbak mint az eddigi dedikált szerver mentes részek pingjei, alig rosszabbak mint amit Cod4-ben mikor bérelt szerverre mentél.
Hányan írjuk még le neked...Ha ennyire fáj hogy végre nem szemét a COD mint az előző részek a Cod4 után, hagyd a fenébe. De próbálkozni meggyőzni hogy ez szar miközben nem véletlenül brutális siker és a népek java elégedett vele kivéve azokat a gyerkőcöket akik eddig a rohangálós 5 méterről lekéselős agyrémet imádták...Nos enyhén szólva is nevetséges. Nem tetszik?Skip. De butaságokat ne terjesszünk róla... -
adakiller
senior tag
válasz
Dave567
üzenetére
attól hogy nem érted amit írok még nincs igazad... ha méred a netet akkor mérd meg azt is mennyi adatot tölt fel másodpercenként... kbyte-okról beszélünk. szerinted van értelme több száz megás uploadnak játék esetén? meg a cat7 kábelnek?
nem marad más neked, csak az egyéb más játék. hidd el mindenkinek jobb lesz
-
RazoR
veterán
válasz
Dave567
üzenetére
Továbbra sem értem, hogy ha ennyire szar szerinted a játék akkor minek játszol vele????
Minek jársz ide fikázni és próbálni meggyőzni mindenkit, hogy márpedig szar a játék mert szerinted az és aki nem így gondolja az hülye? Komolyan nem értem, hogy ez mire jó, mi értelme van....
3 napja csak a sírókáról szól a topik meg a lúzerezésedről, rohadt unalmas már!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Igaz, doomban is szeretem használni, mikor pontot foglalnak. Többször volt már így ötös multi killem.

Amugy 3600 nem OP kicsit?