- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyi
aktív tag
Sziasztok!
Mas is tapasztalt teljesitmeny csokkenest Windows 10 2004-es verziofrissites utan?
Nalam random lement 25-30fps-ig is a jatek neha. Visszamentem az 1909 es elozo verziora, es megint vajsiman fut a jatek. -
válasz
Tomassy00
üzenetére
na a kempelésről a játékkészítők tehetnek elég fos pályák vannak nekem a WWII egyszerű megoldása jobban tetszik kevesebb búvóhely egyszerűbb pályák
direkt olyan helyekkel vannak teli ahol olyan szituációt csináltak hogy nem lehet ellene mit tenni
nem tudod megkerülni nincs alternatíva hogy könnyen kiszedjedpersze rohadt élethű hogy ilyen csak hát ez egy játék kéne legyen amit amúgy is állandóan balanszolnak mert sehogy nem jó mindenkinek
-
Televan74
nagyúr
Kipróbáltam így a nap végén a HC módot.Hát nekem jobban bejön. Nincs az őrült rohangálás,ha valakit észreveszek, eltalálom meghall.Ezek után azt mondom vannak furcsa anomáliák a core módban.
-
SharpSA
veterán
A legutolsó játék- és nvidia frissítés óta ahogy belépek a játékba, az kb 10 másodpercen belül kilép. Van erre valamilyen megoldás?
-
omfgk
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Egy csíter a sok közül, de ő még Twitch-en is streamelt élőben...
-
csuzda
aktív tag
Kár, hogy nincs olyan rendszer mint az Ingress nevű játékban (ugyan azt a rendszert használja a Pokemon Go is). Ott játékosok küldenek be új dolgokat a játékba és játékosok bírálják el, hogy elfogadható-e új portálnak vagy nem.
Itt lenne egy olyan rendszer, hogy névtelenül láthatjuk mások által bejelentett kill cam-okat és el kéne dönteni, hogy csalt-e vagy nem. Mondjuk 5 embernek kell véleményezni-e a kill cam-et és ha abból 4 azt mondja, hogy csalt, akkor tovább kerül egy IW-s munkáshoz és ő döntene a sorsáról. Olyan boldogan takarítanám a játékosállományt egy-egy meccs közötti szünetben vagy kikapcsolódás címszóval.
-
Laraxior
titán
Hát nem tudom, hogy sikerült, de normális esetben azért elég derekas egy plunder kör, kb fél óra.
Hát épphogy földet értem, pedig nem landoltam túl messze, felvettem egy contractot, már jött is a chopper. Mondom mi a fene.
Még be sem fejeztem a scavengert, pedig én aztán gyorsan eljutok egyik helyről a másikra, már jött az overtime.

-
-
omfgk
veterán
válasz
Televan74
üzenetére
Twitch bannolta.
Az Activision viszont nem.

Ők nem ilyen elhamarkodottak. Mi van ha nem is aimbot? Csak ilyen fura izomrángásai vannak meccs közben. Kell még pár hónapnyi adat, eldönteni.(#18480) atee: Láttam már csalót rohangászni Damascus-al. Azért az még csalással se két perc. Vagy van olyan hack amivel két kattintás az összes skin megszerzése...
-
x_pnK
tag
Szintén az egyik link redditről van. Az MW subredditen kb minden minden 4. post erről szól. És tényleg nem kiugró statokkal rendelkező játékosokat bannolnak.
Értem én, hogy nem kell ahhoz kiugró stat, hogy valaki hackeljen attól még. Illetve hogy a Terms of Service-ben fel van sorolva a csaláson kívül még jó pár indok amiért permabant kaphatsz. (offensive language, boosting, etc..)Viszont eléggé tarthatatlan dolognak tartom azt, hogy valaki beleölt 100-200-300 órát a játékba, esetleg a játék árán felül vett blueprinteket, battle passt, és egy false positive miatt elveszik mindene, és vitának nincs helye?
Eközben meg Twitchen liveban streamelnek a hackerek.Nagyon bízom benne, hogy lesz ebből valami nagyobb botrány, de az Activision/Infinity Ward párost nem nagyon hatja meg az egész dolog.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
1050 Ti nekem +150 MHz-zel ment, hogy meglegyen az 1850 MHz Boost. A mostani 1060 is ennyit kapott, így terhelés alatt megvan a kb. ~2 Ghz. VRAM +250-et kapott, nincs eddig semmi anomália nekem.
Bárcsak bármelyik asszonyom is rá tudtam volna beszélni a CoD-ra. Csak a FlatOut2-vel jártam eddig szerencsével, és azzal is csak egynél
-
omfgk
veterán
Sajnos igen.
Reddit is mostanában tele van hasonló kommentekkel.
Lehet ,hogy valamilyen háttérben futó programot látott az Anti-Cheat (ha van ilyen), problémásnak.
Mert vannak olyan kommentek, tracker linkkel ,hogy 0,8-as K/D-val bannolták...Az Activision álláspontja viszont elég érdekes.
Tehát minden ban végleges, bármiféle kérdésnek, párbeszédnek, vitának helye nincs...Innentől viszont tényleg azt bannolnak akit akarnak. Ameddig nem kezdik el a banknál a tranzakciókat sztornózni. Sok országban azért az ilyet egész könnyű megcsinálni.
Sose hittem volna ,hogy a BF5 nem létező Anti-cheat rendszerénél lesz rosszabb...
Lett.
Közben a block listám lassan betelik.
Egyre többször kapom a figyelmeztetést ,hogy egy játékos a block listámról csatlakozott a szerverhez... Van olyan akit 2-3 hónapja reportoltam.
Egyszer-kétszer a figyelmeztetés ellenére felmentem a szerverre. 2-3 perc múlva már láthattam a delikvenst. -
prokxy
veterán
válasz
Bohus84
üzenetére
Ez sokmindentől függ, mire kötöd, mennyi pénzed van, mennyi időre veszed.
Én S-t vettem, 1 éves golddal, pass-szal, 4k a tv, teljesen rendben van. Az X az már jobb hw-ben, emiatt szebbek is a játékok, de multiban úgysem a csillogást nézed, lagolni egyik sem fog, lesz fix fps-ed azt helo. Eladni meg mind2-t nehéz lesz az újgen érkezése miatt. Mi nem is fogjuk, marad, majd max ajándékba kapja unokaöcsém.
-
omfgk
veterán
Ha már volt szó a cheaterekről és ,hogy mennyire pofátlanok...
https://www.twitch.tv/next1141
Warzone, élőben, aimbot...
Kb itt tart az Activision a cheaterek kapcsán, sehol. -
-
Laraxior
titán
Nem nézte esetleg valaki, hogy a sok patch nem javított-e azon a helyzeten, hogy lehessen normális VGA órajelemelést engedélyezni? Bírná még bőven az órajeleket a 2070S-em, de ebben a játékban csak a felét tudom kb ráengedni, mert tolja a játék az anomáliákat.

-
csƵ
addikt
Tegnap játszottam 2 game-et sok-sok nap után. Nagyon kedvezett az SBMM, mert mindkétszer 1.8 és 1.9 K/D-vel listaelső lettem. Feleségem már magasabb szintű, mint én, de ő a lista végén kullogott. Hehe
Pedig ő sokkal régebb óta játszik kontrollerrel. -
sanyi0627
senior tag
Szasztok
Azt tudom hogy warzonba-ba tudok ugyan arról az accrol játszani boxon
és PC-n, meg crossesave is van.
A kérdés az lenne hogy mw-vel is működik?
Pl csak megveszem box és minden ugyanúgy van PC-n ugyanazzal az accal.
Koszi
Üdv -
Trebron09
őstag
Erre ki emlékszik? Most már jobbak a hangok valaki tolhatna egy ilyet.

-
Acheron
őstag
Nem akarok nagyon offolni, mert Ninja tényleg rajta van a tablón, de ahogy (#18403) kill_switch fórumtárs is rámutatott, ő az alsó sorban jobbról a második (azért az a két szám az arcán elég jellegzetes).
Második sor bal egy pedig bizony a "taxis csávó", Samy Nacieri, csak egy jó pár évvel ezelőtti verzióban. Egyébként itt össze is szedtek pár szereplőt (Bár Nacieri -ről pont nem a legjobb képet tették mellé de a fiatalkori képeit megnézve nincs kérdés).
Csalókérdésről a minap olvastam egy cikket, ez is érdekes - és elég elszomorító, bár tartok tőle, van valóságalapja. -
prokxy
veterán
Arra ötlet, hogy nekem az M4 tracer ilyen kis kockákat meg kb alig vmit csinál a nagyobb füst helyett?

Itt látszik mit is kéne tolnia:
YT linkGraf setup:
text res - high
particle - high
particle lightning - ultra. -
Lomha 8V
addikt
Találkozott már valaki olyan csalással, mintha teleportálna az ellenfél? Vagy legalábbis eszement gyorsan változtat helyet.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez nem hardcore specifikus jelenség, az egész játékra való tekintettel működik így a matchmaking. Auto-fill van, oda rak be játékost menet közben, ahova kell a maximum létszámhoz. Általában ilyen akkor fordul elő, ha rossz a team balance, az egyik csapat túl jó, a gyengébb csapatban ment pár rage quit, a rendszer meg pótolná ezeket az embereket úgy, hogy már egy futó játékba dobja be őket. Szépséghibája a dolognak, hogy ilyenkor az újonnan érkezők is kilépnek, bár annyiban érhető, hogy senkinek sincs kedve olyan játékban, jelentősen vesztésre álló csapatban játszani, ahol épp egy chopper gunner, vagy egy AC-130 darálja végig a pályát.
-
sith7
félisten
Kar 98 - at próbálgatom, de nem igazán értem néha ... van, hogy 2 lövés kell egy emberbe, de volt olyan is, hogy egy lövéssel 2 ember is meghalt, igaz közelről, és egymás mögött voltak
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Televan74
üzenetére
Multi esetén eddig egy visszajelzést se kaptam, pedig volt már pár aimos találkozásom, szép volt a kill cam, hogy milyeneket pörgött a gyerek célkeresztje a fejekre, találkoztam már damascusos emberrel is, nem hiszem el, hogy senki nem jelentette, inkább csak leszarják

-
Televan74
nagyúr
Én olyan csalót jelentettem ahol a kill camon látszott,hogy követett a célkereszt amikor szaladok ki a házból.
Amíg jól tejelnek a fejlesztőket nem fogják érdekelni.Persze néhány bejelentettet megvizsgálnak,de nagy számban nem fogják bannolni őket. Nekem inkább legyen 7-14 killem egy meccs alatt,mint hogy csaljak.
-
KaitouP
nagyúr
Kint az új ingame update, Shoot House / Shipment / Cheshire Park 24/7 egyelőre off, helyette a Dirty Old Houseboat playlist érhető el többek közt, amely magába foglalja a Rust, Shipment, Shoot House pályákat Mosh Pit módban. Van még Realism Gun Game, Bomb Objective Mosh Pit is. Warzone-ban továbbra is elérhető a 200 fős Royale, illetve a Plunder is, Juggernaut Royale egyelőre off.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Slavia
üzenetére
Úgy mondod, mintha nem ilyenek lennének évek óta a CoD játékok. Nem is tudom mióta nem volt dedikált szerver. A lobby nekem se a vágyálmom, de sajna nincsen más (egy mapválasztós lobby lehetne, azzal már elégedett lennék).
3 hónap alatt én 1 csalóval ha találkoztam. Arra ment a report, és ennyi. De egy 15/1-es stat még nem az a hű de nagy cucc. Majdnem minden nap látok ilyet, összekempeli a Cruise Missile-t, aztán Wheelson, majd Chopper Gunner.
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83
üzenetére
Minden oké a játékkal? Elég neki a 8 mag? Gondoltam, hogy letiltom a HT-t a CPUmnál, aztán feljebb tolom.
Nem, mintha szükség lenne rá, csak a kíváncsiság miatt.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Tényleg.

-
KaitouP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG LCD és LED TV-k
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

10-ből 9 meccsen 10-12 perc alatt jön az Overtime.
Még be sem fejeztem a scavengert, pedig én aztán gyorsan eljutok egyik helyről a másikra, már jött az overtime. 

Kipróbálom

.Ezekkel én nagyon láma vagyok
Esetleg lenne tipped pl Odenre, Uzira mit érdemes rápakolni ?
![alt="alt="[link]" title="[link]"" title="alt="[link]" title="[link]"" alt="alt="[link]" title="[link]"" title="alt="[link]" title="[link]""](https://i.pinimg.com/originals/e5/e1/4b/e5e14b526bb7203ff566a78b13c9791d.jpg)