- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Neurotoxin #74 üzenetére
Kíváncsi leszek az építésre és a tapasztalatokra.
-
Neurotoxin
őstag
Egyelőre nem álltam neki az építésnek, remélem, hogy minden meglesz. Az Ebayen már leveleztem az eladóval, ha esetleg hiányzó elem lenne, kérte, hogy karikázzam be és küldik. Darabszámát tekintve és Lego mércével mérten, nagyon jó áron sikerült hozzájutnom, bevállaltam, kár, hogy a doboz sérült, de fel voltam rá készülve, sajnos MO-ról is jönnek nyomott dobozok, ez van.Olyan szettet kerestem, amit az eredeti kartondobozában küldenek, mert a doboz nélküli változatnál tényleg csak bele vannak hányva a zacskók a legolcsóbb karton csomagoló dobozba…
Megtaláltam Ali-n is, ott olvastam olyan hozzászólást, hogy a sima kartondoboz valakinek elázva, az oldalán egy nagy szakadással érkezett meg, de ennek ellenére egy zacsi sem hiányzott emberünknek. 3 változatban (külön ársávban) lehet rendelni ezeket a fajta készleteket:
1.Sima kartondoboz+PDF összeszerelési
2.Sima kartondoboz+nyomtatott összeszerelés
3.Eredeti doboza+nyomtatott összeszerelési
Kínából egyenesen mondjuk nem mertem volna ekkora készletet berendelni. -
draco31
veterán
Azért egy ilyen együttműködés sem lehet olcsó.
-
Throme
veterán
válasz
Neurotoxin #63 üzenetére
Ezt jól behúztad, nem kispálya!
Alaktrész hiány, sérülés parád nem volt ezzel kapcsolatban?Én nem mernék ilyen nagy szettet rendelni.
Jó szórakozást hozzá
-
SNor
tag
No, ilyen is legyen. Rendeltem aliról kockákat, vegyesen, olcsón. (17e+ lett volna SAH-ról), 6e-volt, aliról (de jóval több, mert csak 50-100db-os csomagokban lehetett rendelni). Minőség: Ha Lego 10, akkor Cada nálam 9-es, ezekre úgy 6-ost adnék). Méretpontosak, minimál sorja (~1%), több öntési nyom (nem vészes), viszont az anyaga nagyon rideg. Összerakás után kb szétszedhetetlen. Egy fém lapkával tudtam szétfeszegetni. Körömmel esélytelen volt. Ami furcsa, hogy a dark gray, sötétebb mint a Cada dark gray-e. Jelen felhasználás mellett mondjuk mindegy volt. Legohoz nem néztem, nem tervezem összeönteni vele. Jöjjenek a fotók:
-
sb
veterán
válasz
Neurotoxin #72 üzenetére
Nyilván nem komolyan értettem. A képekről, kis szögből szerintem megvan a vicces párhuzam, de világos volt, hogy ez egy épített - elég részletes - rész.
-
draco31
veterán
Szerintem ma már épp elég volt a random találatokból alin.
-
draco31
veterán
A három kocsi közül amiket megvettem eddig, nekem a Mazda a legjobban sikerült, aztán az F1 Alfa, végül ez. Egyébként nagy bajom ezzel sincs, Roverhez képest jobban mutat szerintem.
Azt a Mazdát valahogy nagyon eltalálták.Már várom mi lesz a következő amit kiadnak ilyen méretben.
-
sb
veterán
válasz
flashpointer #66 üzenetére
A szikla belseje elsőre úgy néz ki mint valamelyik Botanical cserépbelső, ahol bele kell önteni 100 (itt 2000
) db apró kockát a közepébe.
-
draco31
veterán
Elkészült nekem is a szekér.
Ugyan azokat tapasztaltam, de csak azokon az elemeken találtam sorját. Biztosan az öntőforma volt ott a hibás, mert ahogy nézegettem, ott a pötyiken a CADA felirat sem az igazi.
Másik két szetthez képest fura volt, hogy itt a végén kell matricázni, azoknál menet közben kellett.
Plusz elem itt sem volt egy darab sem, viszont itt is járt szétszedő hozzá.
Az oldal rögzítés szerintem is furcsa, de a polcon nem lesz vele gond.
Összességében tetszik. Most már akkor szerezhetem meg valahonnan az ekkora Land Rovert.
Bár ha jól látom méretileg, ez nagyobb? -
flashpointer
őstag
válasz
Neurotoxin #63 üzenetére
fu erro lattam videot, azt az also sziklareszt osszerakni brutal.
-
draco31
veterán
válasz
Neurotoxin #63 üzenetére
Szép kis országos telefonkönyv jár mellé úgy látom.
Jó szórakozást hozzá! -
Neurotoxin
őstag
Megérkezett hozzám a Mould King 21007 “The Empire over Jedha city” szett Németországból. (Ebay, hivatalos(?) Mould King eladó, első ‘nem Lego’ vásárlásom.) A szokásos nemzetközi kékes-szürke nylon csomagolás volt ráhúzva a dobozra, ami olyan, mintha eredetileg is ebben érkezett volna Kínából, rajta vonalkód, EU certi. és logók, “building blocks” jelölés. A eredeti dobozt azért belerakhatnák egy plusz kartondobozba, mert az enyémnek a szélei meglettek nyomorgatva és van egy közepes méretű szakadás a doboz elején, azért ez nem az elvárt kezelés, de sebaj.(A nylon itt-ott szakadt volt, lehetséges, hogy a Postán valaki nézegette, lehetséges, hogy ott sérült….) Gyorsan kipakoltam a számozott zacskókat (34 db), az elemek szemre nem sérültek. A doboz fullra van pakolva, nem úgy mint Legóéknál. “Összerakási” füzet a doboz alján fóliában, a gerincnél a ragasztás kicsit nyomorgatott, a nyomat kb hozza a Legónál megszokott minőséget (annál kicsit “mosottabb”), mint ahogy a doboz is komolyabb Lego szett benyomását kelti. A lépések érthetőek, 1-2 helyen találtam olyan lépést, hogy egy alkatrész lógott a levegőben, de később meglesz a helye, vagy hogy 3 szintből kell kitalálni, hogy hova illik az adott elem. Nekem a régi, gyerekkori Lego összerakási füzetekre emlékeztet, ahol egy oldalon egyszerre több lépés is szerepelt, de össze fogom hasonlítani onecase eredeti útmutatójával. Kibontottam egy zacskót, csak, hogy legyen összehasonlításom az elemeket tekintve, hagyományos ABS műanyag a leírás szerint, kicsit talán fényesebb, érzésre keményebb az utóbbi Lego elemeimhez képest, de szerintem rendben vannak.(Ebben a zacsiban nem találtam deformálódott vagy sorjás elemet.) Később még osztok meg fotókat az építésről, de biztosan nem fogom elkapkodni.
-
Neurotoxin
őstag
Ezek a sorják nem szépek, veszélyesek lehetnek, elvághatják a gyerekek ujjait
Valami idősebb (régebben kiadott) szett lehet ez. Lehetséges, hogy Cada (állandóan Cadfinak olvasom a dobozon található logó miatt
)szett és szett között is lehetnek minőségi eltérések vagy még nem figyeltek oda eléggé a minőségbiztosításra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- iPhone topik
- Motoros topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest