- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
flashpointer
üzenetére
Ez is durva, persze a db szám nekem már túlmutat a normálisan kezelhető szetteken.
-
sb
veterán
válasz
flashpointer
üzenetére
Ez jól néz ki nagyon. Mould Kinget néztem - kalózhajó vonzott jobban és az épp nem volt Legonál egy évvel ezelőtt. Ill. általánosabb kinézetű, mint pl. az azóta megjelent fekete gyöngy.
@RapaNui1
Cadillac-et szintén néztem már mondjuk nekem allegro-n jött szembe nemrég 11k-ért (és ott kupon is szinte mindig van még azon felül)... de aztán méret miatt úgy voltam vele, hogy több nagy autó nem nagyon kéne már. (pedig még ott vannak a Mattel készletek is, most jönnek ki újabbak épp) A kisebb, 12 studos (gnat féle) autókból viszont jó lenne valami, de az ugye BL.Szuper lett az állomás. Továbbra is azt látom, hogy iszonyú jó a minőség és nem csak fizikailag. A részletek nagyon jók.
-
Throme
veterán
válasz
flashpointer
üzenetére
Szép és van nem kevés hajó a kínai legósoktól, persze minőséget nem tudjuk.
Legó nagyon drága és ha a minőségben nincs nagyon difi, akkor inkább a kínai.#1484RapaNui1
"El fog jönni az idő amikor leáldozik a Lego csillaga, nem most de el fog jönni aztán majd lesz nagy kapkodás."
Nekem van egy vízióm, hogy 15-20 év múlva leáldozik. Egyrészt egyre kevesebben legóznak (ezen már a lego videójátékok sem segítenek, mint anno), akik meg életben tartják (veszik) azok kiöregednek és másra kell majd a zsé (pl gyerek taníttatása). Ezt a folyamatot lassítja az a sok nepper, akiknek rengeteg pénzük áll a bizniszben.
Kínai legók ha egyszer utat törnek a boltok polcaihoz, egyrészt biztos drágulnak (kereskedelmi lánc megnő), de ha Lego alá beférnek, jó minőségben...hát nem tudom.... egy átlag apuka nem biztos, hogy a Lego-t választja majd...Tudom nem reprezentatív a magyar fórum, de nézzük meg hány aktív építő van a Lego fórumban és itt?! Egyrészt van átfedés, mert 90%-ban ugyanazok
. Ott csak a nepperekkel, influenszerekkel kiegészülve vannak többen...#1490Dareiosss
Külföldön se veszik már úgy a legót, arra nem próbálkoztál az eladással?
Itthon nem csodálkozom, hogy nem veszik mikor egy hétvégi bevásárlással elb@szok egy Lego countach árát... -
Dareiosss
senior tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Na ez bitang, ezt meg kell vennem nekem is. Honnan lehet megrendelni?
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Hát ez tényleg nagyon adja, jobban néz ki elsőre mint a Legóé. Egyébként nekem a BDP hajó az elején még tetszett, de aztán elengedtem már csak az ára miatt is. Tudom hogy 20 minifigura meg 4000db, de engem az építsd fel csatorna videója sem tudott meggyőzni arról hogy nekem ez kellene.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
flashpointer
üzenetére
Végre egy Osprey, a kép alapján tetszik! Kiváncsi leszek a tesztekre!
Eléggé büntető egy gép! -
Throme
veterán
válasz
flashpointer
üzenetére
.. hát ha a legósoknak nem kellett az osprey (az álszentkedésük miatt), akkor alternatívban jönnek szépen...
A vadászgép nekem tetszik.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Még anno a Ninjago Bounty hajót raktam össze, az nagy élmény volt, de azon kívül és azóta semmi, illetve a Titanic is megvan, de azt a párom rakta össze így azzal kapcsolatosan sincs építési élményem.
-
sb
veterán
válasz
flashpointer
üzenetére
Egyetértek. Bár soha nem RC-ztem komolyabb modellel, de szerintem az beltérbe nem való. Legót meg kültérre száguldozni nem vinnék. Beltérbe meg elég ez a sebesség kb. Kicsit azért lehetne jobb, de azt lehet, hogy egy jobb akkuszettel vagy vmi 10-11V körüli cuccal, mint a BuWizz elég lenne megoldani.
Ill. a buggy motor ugye elég brutál, abból vannak igen jó árú másolatok... de eddig csak PF csatival.
@Throme, spiky03
Legónál már csőbenelvileg a Technic Skyline. Kérdés, hogy mi lesz belőle, 1:10 vagy 1:12. -
Throme
veterán
válasz
flashpointer
üzenetére
Nagyon kemény!
Rengeteg alkatrész. Egy év se lenne elég rá
.
Nálam a HP kastély a max, ami így terepasztal szerűen meg van építve. A micro scale alatti méretarányú. -
flashpointer
őstag
válasz
flashpointer
üzenetére
-
draco31
veterán
válasz
flashpointer
üzenetére
Kockásember, csak lusta voltam végig írni.
-
sb
veterán
válasz
flashpointer
üzenetére
Köszi, utánanézek.
-
Djuree
félisten
válasz
flashpointer
üzenetére
én elvertem ma 80-at ott. a lego BF-et kihagytam inkább...drága ígyis....úgyis.
most viszont a rég áhított normandiai partraszállás diorámát meg a cobi enterpriset megrendeltem...40% kedvezménnyel. -
Throme
veterán
válasz
flashpointer
üzenetére
Én nem mondtam, hogy a bluebrixx kínai.
Bluebrixx kínálatában szereplő Molding King gyártónál láttam feltüntetve Firas nevét, erre mondtam, hogy van kooperáció köztük.
A sárga viper-re gondolok, ami a Lego fehér porsche moc-ja, csak a kínaiak elkezdték - a lambo countach-al egyetemben - különböző színekben árulni, természetesen kínai, nem legó kockákkal. Feltételezhető volt eddig, hogy nem fizettek a tervekért.
Ezért jó látni, hogy már ott van a valós dizájner neve és ez így tiszta. -
Djuree
félisten
válasz
flashpointer
üzenetére
-
sb
veterán
válasz
flashpointer
üzenetére
A szikla belseje elsőre úgy néz ki mint valamelyik Botanical cserépbelső, ahol bele kell önteni 100 (itt 2000
) db apró kockát a közepébe. 
-
Crus
addikt
válasz
flashpointer
üzenetére
+1
Moddal át kéne neveztetni egyébre és akkor pl. Playmobil is akár jöhetne ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Call of Duty: Warzone
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ott csak a nepperekkel, influenszerekkel kiegészülve vannak többen...
Eléggé büntető egy gép!
) db apró kockát a közepébe.