Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Cobi is csinálhatna egy katalógust, nem külön külön.
-
draco31
veterán
Kíváncsi leszek a véleményeire, bár egy ideje nem nézem már a videóit, csak az ilyen kibontósakat.
-
draco31
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ennyi elég, és dobálja is.
Illetve ott ha veszel, és nem vagy amúgy alis, akkor kis sárga Choice megjelölés legyen, akkor pár ezer felett ingyen a szállítás, és viszonylag gyors is. -
draco31
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aliról vettem én is pár figurát korábban, teljesen okésak. Bár azokat nem játszani, hanem kiállítani polcra. De nem láttam minőségbeli gondot velük.
Sok eladásos jó értékelés, kb ennyit kell figyelni. -
draco31
veterán
Úgy tűnik lesz SP méretben is Hot Wheels.
Viszont valahogy nagyon nem jön be, ez nekem még szögletesebb lett, mint egy LEGO. A lámpa alatt is fura, az ajtó mögött is a kiállás. -
draco31
veterán
Igen, ott árban nagyon kezdenek elmenni.
pl. nekem már az új, és az idei árazásos SP szettek is drágák, vagyis nekem már nem ér annyit a dolog, hogy ennyit adjak értük.
Igen, nem nagy összeg, de amikor még 7000-ért vettem a 8 széles szetteket, most meg majdnem dupla ár, azért na.
-
-
draco31
veterán
válasz
mancer7151
üzenetére
Mindent tud, amit az eredeti kocsi. Vagyis úgy nagyrészt.
-
draco31
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
Ez náluk 400e lenne kb.
Ja mégsem, hogy még most kezdtek el elektronikázni.
Az a baj náluk, már nagyon csak a profit a cél, nem pedig az eladás.
Még vagy 2-3 év, és a hatalmas árbevétel növekedés majd megáll náluk, és majd akkor gondolkoznak. De akkor már a CADA és más gyártók feljönnek majd, és már nem tudnak mit kezdeni majd velük.
Mint az autóipar, elektronika, meg minden más téren. -
draco31
veterán
A pici Jimny meg van nekem, volt bemutató, a nagyobbikon megakadt a szemem, de nincs kötődés hozzá, így megúsztam.

Ez meg Aston Martin akar lenni, csak nem licensesz.
Egy összehasonlítást megérne esetleg, hogy a LEGO 15-20e környéki hasonló szettjeihez képest milyen, de hát már képen látszik, hogy köröket ver azokra kinézet alapján. -
draco31
veterán
Na végre új Cada SP szettek

-
draco31
veterán
Az SP méretű szettekben amiket vettem eddig, ilyen elemek vannak, már fel sem tűnnek igazán. (kellene már venni valamit, mert rég vettem )
A motor tetszik, jól ki van dolgozva a blokk is szerintem.
Az oldalkocsi kicsit olyan, mint ha összecsapták volna, nagyon hiányzik a szememnek rá a sárvédő.
A fog a csatlakozóknál vicces.
Vagy nincsenek is számozva? -
draco31
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Jól mutat nagyon összerakva, Gratula!

Képeket nézegetve gondolkoztam, mi lehet a tetőn az a fekete elem, de gondolom antennát akarna utánozni. Nem tudom, azzal lehet-e kormányozni is, ha igen, hatalmas ötlet így elrejteni. Bár a képeket nézve, csak antenna, viszont ötletnek jó.
Leburkolva minden ahogy kell, nem egy nagy lyuk az egész.
Szép nagyon.
Pótalkatrész ügyileg, azt meg úgy sem lehet kiszámolni, hogy ha adnak, pont az legyen ami esetleg hiányzik, vagy netán eltörne, stb. -
draco31
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Most volt időm végigolvasni mindkét beszámolót, szép részletes.
Az a hosszú szoruló szürke pin elég bosszantó dolog, de ha el is törne, és csere, a LEGO sem nagyon szokott akkora alkatrészt pluszban adni, inkább csak aprólékot.
Látszik, hogy eléggé masszív dolog lesz, gondolom ott is ez jött ki, és valami összefeszült, vagy csak az egyik elem nem méretpontos.
Felrónám amolyan gyerekbetegségnek, ha valóban ez az első ilyen nagy szett náluk. Ha jól megy, lehet lesz kis bevételük, jobb helyről szerzik majd az elemeket, stb.
Kíváncsian várom a folytatást!
-
draco31
veterán
Még csak most kezdtem el nézni, de ez most ide való téma.
-
draco31
veterán
válasz
yahagyma
üzenetére
Nem foglalkozom a használt értékkel. 90% SP szettjeim vannak, nem is nagyon tervezek nagyobbakat, ami van, azokat kaptam mindet.
Dobozokat nem is tartom meg, a nagyobbaké van csak meg, hogy legyen valami a szekrény tetején.
Nem azért veszem őket, hogy majd eladom pár év múlva, ezek itt lesznek a polcokon sokáig, aztán majd esetleg ömlesztve egyben maximum. -
draco31
veterán
Egy gyors kis motor bemutató.
Nem néztem meg az árát, polcra porfogónak szerintem hibátlan. -
draco31
veterán
Megnéztem az NSX videót, egyébként nem nagyon nézem már a videóit, valahogy fura lett a stílusa.
Tetszik az építmény, azt nem értem miért rugózik annyit azon, hogy kevés a fém alkatrész benne.
Illetve amit a mercinél is mondott, hogy ha felmatricázza, akkor miért nincs azok helyett plusz alkatrész, hogy lehessen cserélgetni. Ilyenről nem tudok LEGO esetén sem. -
draco31
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Első ránézésre jól néz ki, de a többi képen, főleg oldalról egy kissé LEGO szindrómás, hogy kb terepjárónyi hely van a kerék, és sárvédő között.
Csinálhatnának már SP méretben is valamit, ott régen jött újdonság.
Bár most megnézve, az U9 jön akkorában, de ez meg olyan tucat sportkocsi kinézet így. -
draco31
veterán
Átnéztem az új katalógust, van itt annyi minden megint.
-
draco31
veterán
Most dobta fel a face, úgy tűnik a COBI is beszállt az F1-be.

Azokkal a figurákkal még mindig nem tudok megbarátkozni.
Árba kicsit soknak érzem, hogy ugyan annyiba kerül, mint a LEGO változat, még ha pár helyen jobban néz ki az egyedi alkatrészek miatt. -
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Itt egyébként az a furcsa, hogy régebben még ezek a cuccok viszonylag nagy méretűek voltak, és meg tudták oldani. Most egy olyan 2x2-es kockába beleférne 10 LED is akár.
Jó persze ugye arra mennek, hogy 10-20 év múlva is működjön.
Mindenesetre biztosan elkezdenek most már jobban vakarózni, hogy a konkurencia ilyen téren hogy elhúzott már, és egyre jobban hozzáférhetőek is ezek a szettek.
És ha a minőség meg egyezik, akkor mindenkinek inkább az fog kelleni, ami tud is valamit, nem csak a polcon a port fogni.
Még ha az "okosabbak" tudnak is ezt-azt, és szintén csak porosodnak a polcon, de lehet mutogatni, és dagad a máj, hogy hüledeznek az ismerősök. 
-
draco31
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Tetszik a részletes beszámoló.
A kábelezés valóban rémálomnak tűnik, gondolom azért van így, mert kitalálták egyszer, hogy mi az a hossz, ami biztosan elér majd mindig minden esetben, és nem akarnak rövidebbeket is gyártani külön.
Ugye LEGO esetén ez azért más, mert ha motoros a cucc, akkor nem viszik túlzásba a belső kidolgozását, és jobban el lehet férni.
A világítást, nem tudom mennyire hozzáférhető a végén a vezérlő, amibe a motorok is csatlakoznak. Biztosan kipróbálnék olyat, ha egyszerű, hogy a motorokat lehúzni, és akkor lehet a lámpákkal "villogni", ha meg a motoros funkciókat akarnám mutogatni, akkor meg azokat visszadugni. A távirányítót biztos meg lehet akasztani, hogy pl. folyamatos előre menetet nyomjon, és akkor meg is van a folyamatos világítás, amíg le nem merül.
Bár az is lehet, hogy érzékelné a motorok hiányát, és nem működik az ötlet. De ez csak egy módon derülhet ki.
Várom a folytatást!
-
draco31
veterán
Örülök, hogy eddig minden pozitív, és tetszik az építés.
Azt a négyzet keretet én sem értem miért így oldották meg, lehet a későbbiekben változtatnak ezen, vagy már változtattak is, csak még nem tudunk róla.Az említett kínai oldalon szerintem én jártam, ahol az útmutatókat lehet megnézni, ott én nem találtam meg az ehhez valót. Bár nem lapoztam a végéig, mert a készlet számok alapján már túlmentem ennek a számán, így nem lapoztam tovább.
Kíváncsi vagyok a folytatásra

-
draco31
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nagy ötlet belerakni a helyben megforgást, ahogy azt tudja az eredeti kocsi is. Ez a LEGO-nál lenne vagy 300 pénz, de lehet keveset mondtam, ennyi elektronika.
A gumik fájóan műanyagok, de ez kell a fent említett funkció miatt. Vagyis gumi, csak izé. Bár ugye árulnak külön gumit is, így akár azt meg lehet rá venni, polcon jobban mutat.
Az hogy a hasmagasság is állítható, megint jó cucc.
A teló mozgatásos "tánc" ha jól tudom az eredeti is így nyomja.
Abban azért nem vagyok biztos, hogy az állítható rugó ha pl. nagyon össze van tekerve, végül győz-e a fém a műanyag felett. Ez már inkább RC autóknál szokás.
A világítása az nagyon csalódás, tudtak volna szebbet is.
Az azért látszik, hogy tudnak mozogni az elemek, de azért szét nem esik, ha csak nincs falnak nyomva, mint a videón is.
Tetszik, meg talán az is benne, hogy a LEGO oldalán ezeknek a funkcióknak a negyede sem lesz soha.
Remélem majd eljut Balázshoz is. -
draco31
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Szééép.
Ekkora szettről nem tudok Technic vonalon itt a csoportban, de lehet tévedek.
Nekem CADA Speed Cahmpions méretű van 3db, kicsit át kell állni fejben, másabb az útmutató, de ez minden nem LEGO szettnél igaz. Nem olyan, hogy lépésenként 1-2 elem, hanem néha 5-6-7 is. Szóval eleinte furcsa lesz az biztos. Én csak SP méretben mozgok, de engem pl. már zavar a LEGO lassúsága az építésben. Hogy is mondjam. Nem úgy van tervezve, hogy egy 10 éves körüli gyerek összerakja, hanem ez már felnőtt kategória. A hivatalos oldalon írja is, hogy nem játék.
Kínai oldalon nem találom a manuált hozzá, más cuccaikhoz meg van. Esetleg az említett hibákról kell keresni videót, biztosan van róla, hogy mikor kell figyelni valamire. De az is lehet, hogy már javított útmutató van, hátha lesz rajta dátum. -
draco31
veterán
1:13-tól érdemes megnézni, az ide való.

-
draco31
veterán
KTM 1290 akarna lenni, így az első lámpák stimmelnek.
Kár a néha széteső részekért, de ez nagyon a névtelen kategória, majd szereznek be jobb öntőformákat. De mivel ez is polcos "szobor" kategória, így még talán elmegy pár csepp ragasztó.
Az összerakási bosszúságok szintén a nagyon névtelenség miatt lehetnek. Rebrickable-n nem látom ezt a változatot, szóval saját kialakításuk.Tetszik, nézegettem már sokszor motorokat, de az SP méretű kocsikból több elfér ugyan annyi helyen.
Ami már teljesen elfogyott, szóval lassan kell újabb polcot a falra varázsolni.Igen, a matrica az olyan sokszor, hogy a végén mindent, de ha nem jól hozzáférhető, akkor közben is kell. Az hogy takarnak teljesen, én szeretem, nem üt el az elem alatta, de általában a matrica színe stimmel az elemmel. A hátrány, hogy emiatt precízebben kell felrakni, de szerintem a végeredmény utána kárpótol.
Itt egy példám a LEGO bömbi, és a legutóbbi SEMBO.
Mennyivel jobban néz ki a matricázása a Porsche-nál, hogy szinte egybe érnek, nem pedig 2-3mm van kettő között, oldalt hátul meg a teljesen más színű elemekre teljesen más matrica, na az viszont nagyon ronda. Oké, hogy gyerekeknek játszós szettek, de akkor is.
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Hamarosan Sembo SP Porsche bemutató.
Ha már a LEGO változat ótvar ronda lett számomra, és hiányzik egy 8 széles a régi 6 széles fehér mellé.
-
draco31
veterán
válasz
Corleone33
üzenetére
Én amiket vettem, azok aliról voltak.
-
draco31
veterán
Ez megint milyen jól néz már ki.
-
draco31
veterán
Össze is épület a kövi verda, szerintem elmondani nem kell mi ez.
Sembo márka. Lego változat nincs meg, így nem tudom összehasonlítani.
Itt most csináltam képet, így indul a dolog, szóval eleinte keresgélős. Egy gumit már felraktam, aztán jutott eszembe a kép.
1-2 egyedi alkatrész van, amit eddig nem láttam, de most lusta voltam külön fotózni, apró dolgok.
Matricának megörültem, hogy átlátszó, de rettenet ahogy sikerült felraknom őket. Főleg az első lámpák és hűtőmaszk. Valamiért siettem vele. Hogy mennyire fog az engem zavarni, bármikor ránézek majd.
Hátsó viszont épített, az nagyon tetszik. Hátsó ablak alatt nitro palack. Beltér is egész jól ki van építve.
-
-
draco31
veterán
El is készültem a szekérrel.
Így azért egy LEGO Technic után elég kemény a kontraszt egy Sembo szettel. Nem keresem vissza, 300-400 közötti alkatrész, egyszerre kiöntős, szóval az elején fejvakarós a dolog.
Itt most a korábbiaktól eltérően nem volt újabb egyedi alkatrész. Ja de, a visszapillantó, az annak van öntve direkt, nem kanál, és társai.
Szélvédő nyomtatott.
Sok matrica van, de képeken elnézve nem mind tűnik fel, itt ugye méret és színpontos a matrica...
A kormány egy pillangó, nem értettem az alkatrész halomban, azzal mi a terv, aztán amikor odaértem, felnevettem.
Összerakási, tetszik, hogy figyelmeztet az elem magasságra.
Ja és a többinél nem mondtam, az alsó rész is le van simítva mindegyiknél.
Tetszik, ezt sem bántam meg.
-
draco31
veterán
Közben lassan végzek vele, így folyamatában már érthető, ami csak belelapozva nem volt az. Illetve máshol azért jelölgetve van, csak pont kinyitottam ott, ami kivétel volt.
De akkor oké, több 1000 alkatrész, itt az Audi SP szett összerakásija, és a ma érkezett Sembo Ford Mustang utánzata, ugyan az a pár lépés. Nyilván ma össze lesz rakva az is, és jön róla pár kép.
-
draco31
veterán
Inkább ide írom, mint oda.

LEGO összerakásikkal mi történt? Kaptam ajiba a 42196-ost, most belelapoztam, rakás oldalon 1 elem berakása, jelölés semmi, hogy hová kell rakni. Rendesen elment a kedvem összerakni, ettől bármelyik kínai 100x jobb amit eddig összeraktam. -
draco31
veterán
Van digitálisam is, amit úgy küldtek. Illetve van egy Drive linkem, amit szintén úgy akartak küldeni, van rajta vagy 200-250 összerakási, úgy gondolták majd megkeresem ami nekem kell.
Pl. a LEGO összerakásik csak az a 4-5db van meg, aminek nem dobtam el a dobozát.
Az a baj a polccal, hogy mindig össze felé megy, nem értem miért
Neurotoxin
Köszi!
-
-
draco31
veterán
Megérkezett az újabb porfogóm.

Sembo gyártmány. Harmadik már tőlük, elemek jól kapcsolódtak szokás szerint, semmi nem akart szétesni. 1-2 egyedi nagy alkatrész, hogy kiadja jól a formát.
Most nem kis füzet, hanem egy A3-as kétoldalas papír az összerakási. Kedvenc lépésem kiemelve, ami a végül alig látható a kész művön.
Matricák színe teljesen passzol az elem színéhez, és teljesen fed is. Első ránézésre nem minden matricáról lehet megmondani, hogy az matrica vagy printelt. Gumi oldala is nyomtatott.
A hátsó része nagyon tetszik, persze a kép nem adja vissza jól.
-
draco31
veterán
Csak beleolvastam nagyjából mi a téma most, nem emlékszem ezt linkeltem-e már korábban, talán kicsit témába vághat.
-
draco31
veterán
Megérkeztek az új figuráim.
Most kísérleteztem, az első adag mindegyik WM BLOCK volt, most választottam névtelent is.
Ezek most is kiállítási minőségek. Én végignéztem az animét, de inkább ismeretlenül írom. pl. olyan dolgokra figyeltek, hogy amelyik figura a nagy piros lángszerű cuccal van a hátán, akkor a jobb keze be volt kötözve, ezért az a kézfeje fehér.
Amikor három figura van a képen, ott szándékosan van két egyforma hátukon kör alakú cucc. Kíváncsi voltam a minőség eltérésre, és a megvalósításra.
A teljesen fekete körös az a WM Block, jobban is tetszik a festése, fegyver ugyan úgy tű éles, mint korábban. Névtelen tesója középen tompa fegyver, gyerekbarát, viszont a hátán lévő cuccot is jobban megoldották. Itt ugyanis a nyakára kellett rakni a tartóját. A WM-esnek viszont a lába és törzse közé. Illetve mivel átlátszó az összekötés a gömbök között, jobban hozza a lebegés hatást. Így ebben a névtelen nyert, de összességében a WM a jobb.
Aztán a harmadik, bal oldali nagy köpenyes. Ennek a párját első körben vettem meg. Ott szebb a festés, ahogy összességében az összes WM-esen. Illetve ennél a névtelennél műanyag öntött a köpeny, WM-es tesónál viszont szövet. A kezében lévő fegyver effekt megvalósítás is jobban tetszik a WM-es-nél. Itt a csoportképen a középsőről beszélek, ezeket nem raktam úgy egymás mellé.
Aztán végül es kecsap, ahogy 10 éves korom körül hívtam, amikor ment a tv-ben.
Festése hibátlan ( szintén WM ) és ehhez sem volt összerakási, mint a többihez sem, szóval ki kellett találni, hogy kell a táskát. És így jöttem rá, hogy a táska mind két oldalát ki kelet nyitni, oda tud felülni Pikatchu. Tud mindkét oldalra, de a kialakítása miatt így van értelme. A maradék zöld elemek hova kellenek rá, lövésem nincs.
Ez a tartó meg csak akkor jó igazán, ha nincs semmi a kezekben-hátakon, ilyen figurákkal hamar tele lesz. Később még lehet variálok annyit, hogy a hátsó sor kap a lábuk alá 1x2-es elemeket, egyel magasabban legyenek, a belmagasság még engedni.

-
draco31
veterán
Ha lenne Cada alkatrész vásárlás, azon biztosan nem gondolkoznék, 3 kis szettem van, kb gondolkozás nélkül bele is keverném a LEGO alkatrészekbe, annyira egy minőségi szinten vannak nekem.
Van pár minifigem, bár csak állnak a kis hozzá vett tartóban fél éve lassan, az előbb megmozgattam őket, nincs bajuk. Hamarosan érkezik majd újabb 4-5db hozzá, a gyártó elvileg ugyan az, majd kiderül.
-
draco31
veterán
válasz
flashpointer
üzenetére
Kockásember, csak lusta voltam végig írni.
-
draco31
veterán
Kockás-t nemrég kezdtem el követni, de inkább csak a podcastokat hallgatom/nézem meg. Bemutatónál volt azt hiszem, azzal csinált videót, aki az SP szetteket csinálja, ss nagyon idegesített, hogy folyamat bólogat.

Zolit én is kezdem már hanyagolni, kb az elejétől kezdve követem, de nagyon elment már hogy is mondjam, ilyen szenzáció hajhászós irányba.
Illetve én még a BrixSeparator Studio-t nézem, október óta kb, bár azóta mindent megnézem. Innen mentem át Koskás-ra is.
Azóta már 2x is rendeltem Technic alkatrészeket is innen SP állványokhoz. Azelőtt nem is foglalkoztam Bricklink és Rebrick oldalakkal.
Illetve Balázs is követve, bár nem az erősségem az angol.
-
draco31
veterán
Igen, LEGO-nál a másodpiac ami még húzóerő, ahogy ott is bekommenteltem. De nekem pl, csak azért kell 1-1 szett, mert tudom, hogy évekig a polcon lesz, és nem azért veszem, hogy csak megépíthessem, és adjam is elfelé.
Olyan kártyát a CADA is ad, legalábbis nekem mind a 3 szettben volt amit eddig vettem.

-
draco31
veterán
Ez moat jött velem szembe, Guly márka.
-
draco31
veterán
ZIL szekér.
-
draco31
veterán
1-2 napig nem járok erre, és mennyi történés.

Jól néznek ki az összeépített szettek!
Az a CADA merci meg mint ha már magasabb szinten lennének, mint a LEGO. Nagyon jól néz ki így képeken. -
draco31
veterán
Ez kb alis ár, és várni sem kell annyit. Van jó pár márka itt is.
-
draco31
veterán
Nekem meg van az év egyik dobogós szettje

-
-
draco31
veterán
Jól megbeszéled magaddal a dolgokat.

De egyébként én is így vagyok a matekkal. Mint pl. a legutóbbi Fast kocsim. Bárki ránéz tudja mi az, meg egy jó poén ha látod a feliratokat.
Nem ismerem egyébként az Allegro-t, talán egyszer keveredtem oda valamikor. De úgy látom itt is akad azért elírás. Nem tom ez hogy 3200db.

Ez a virág viszont jól néz ki, csak tesóm ide ne keveredjen, mert akkor lesz baj.
-
-
draco31
veterán
El is készült a Fast szekér.

Építési élmény hasonló mint a fentebbi Peugeot, kb. mint egy LEGO SP szett. Kevesebb általam még nem látott alkatrész volt. (a barna 2x2-es két pötyis csak méret miatt van a képen)
Itt ami más volt, a matrica alapszíne kék és piros elüt az elem azonos színétől. Pár helyen volt, hogy több elemet kellett egy matricával lefedni, egyébként egy matrica egy elem.
Van egy kis kezdetleges motortér, ülések szépen kidolgozva, figura itt sem férne bele, max darabokban. A kormány nagyobb, mint az SP szettekben szokás.
A nyomtatott elemek nagyon jól néznek ki. Bár a szélvédő pirosan jobban elüt, mint mellette a LEGO tesóé.
Nem gurul olyan simán mint egy SP szett, de nem vészes.
Castrol helyett Capable, Ford ugye Fast, meg még 1-2 ilyen baleset akad.
Így két SEMBO szett után ki merem jelenteni, hogy a márka vehető nyugodtan.
(a szárny egyenesen áll hátulról nézve, csak csalik a kamerám )
-
draco31
veterán
Egy kis ízelítő a mai SEMBO játsziból: Fast GT

-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
válasz
Balesz1899
üzenetére
Egyenlőre nem sikerül megtalálnom.
Ez is egy érdekes megoldás szerintem. Ha jól értem hátrahúzósak, és a közepén szét lehet szedni őket, variálni egymással. De ez már inkább játszós, mint polcra kirakós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest