- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
jo, most mar ertem mire gondolsz. fogalmam sincs, hogyan lehetne ezt ertelmesen megtanitani es hogy egyaltalan kell-e. nalam ez ugy volt, hogy egyszer valamiert ramjott, hogy en most programozni akarok, kaptam egy kis segitseget az elejehez, aztan meg egy konyvet, amit olvastam, kodoltam es aztan ment magatol. vannak olyan dolgok amiket nem tanit meg az iskola, egy informatikusnak szabad idejeben is kellene foglalkozni vele, es igy eleg gyorsan kialakulna a fejeben egy modell a programozasrol. mostanaban linkelt valaki ide egy felmerest arrol, hogy az emberek nagy resze nem tud megtanulni programozni, nekik nem biztos, hogy ezt kellene eroltetni (mert ugye sokan mennek mostanaban ugy informatikat tanulni, hogy lovesuk sincs mibe vagnak bele). nekem ez megy, cserebe viszont nem tudok rajzolni, se enekelni es az irodalom sose erdekelt. nem tudom pl miert szebb egy vers a masiknal, miert mondjak egyik festmenyre, hogy mestermu es masikat miert nezik le.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- TCL LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest